twitterda sakın bir şey paylaşmasın o çocuk hakkında okul hakkında.suçtur bu şikayet ederlerse haklıyken haksız duruma düşer dava bile açılabilir özel hayatı ve kişilik haklarını ihlalden.Raporda zaten olan şeyi yazacaklar, morluk varsa var yazacaklar, daha sonra da onu polis raporu için kullanacaklar
rahmetli olmuş bir meslektaşlarının annesiz kalmış kalbi yaralı çocuğuna haklı olduğu halde bir de mobing uyguluyorlar ha.o öğretmenler mesleklerinin yüzkaraları kimse kusura bakmasın.kendi çocuklarına yapılsaydı dünyayı ayağa kaldırırlardı emin olun.Benim rahmetli annem de öğretmendi hala öğrencileri arıyor. Kimsenin hakkına girmedi, kimseye bizi kayırtmadı ama böyle işte.
O okulda kaldıkça olaylar uzadıkça arada kardeşim kötü mü olur diye düşünüyorum. İşin kötü tarafı düşük riskim var ancak yattığım yerden telefonla uğraşıyorum. Yanlarına bile gidemiyorum.
Siddeti asla onaylamam ama bi olay anlaticam. Beni ilkokulda doven bir cocuk vardi. Her allahin gunu basima bisey gelirdi en son beni oyle bi itti ki dustugumde disim kirilmis ve kaşim patlamis neredeyse gozum cikacakmis. Sonra babam okula geldi o cocugu takip etti bi apartmana sokup bir temiz dovdu. Cocuk bana bir daha hep iyi davrandi ve ozur diledi. Bir cocuk asla dovulmemeli siddete kesinlikle karsiyim. Ama okul yonetimi benim zarar gormeme engel olamadigi icin babam mudahale etmek zorunda kalmisti malesef.
belki cocuk icin gidip sikayetci olabilirsiniz ama neden darp raporu almazdiniz ki? Cidden cok uzuldum bu durumu adli yollarla cozmeye calisin. O cocuga hic bir sey olmuyor mu disiplin cezasi gibi? Hatta okuldan atilmali yani baska okula nakil olmali. Boyle olmaz ki...
Lisede sınıf öğretmeni kavramının pek önemi yok. Branşı neymiş. Seneye değişir. Belki dersine bile girmez.Ama altındaki üstündeki bizi ilgilendirmiyor ki. Benim kardeşime fiziki ve psikolojik olarak zarar verdi. Bugün bunun arkasına saklanan yarın kadın cinayetinde aynı bahaneyi mi öne sürecek? Sınıf öğretmeni kadın bir de .
aynen öyle.Kemal Sunal filmi vardı.adam sinirleri yatışsın diye kemal sunalı kiralıyordu dövüyordu para veriyordu rahatlıyordu.madem şiddet sorun değil bu görevi sırayla olayı basitleştiren görmemezlikten gelen öğretmenlerin çocukları üstlensin.her gün birini dövüp rahatlasın hiperaktif cici yavrumuzzzOyleyse o müdüre de sınıf öğretmenine de söyleyin kendi çocukları varsa getirsinler, o cocuk onlari dövsün de rahatlasın? Nasıl olsa yeşil reçete kullananlara dövmek serbestte..
Versinler ellerine dövebildigi kadar dövsün çocuklari. Öğretmenleri de karşısına geçip gururla izlesin bu tabloyu.
Aynen Mazlumu getirin bana diyordu ya oradaki adam daaynen öyle.Kemal Sunal filmi vardı.adam sinirleri yatışsın diye kemal sunalı kiralıyordu dövüyordu para veriyordu rahatlıyordu.madem şiddet sorun değil bu görevi sırayla olayı basitleştiren görmemezlikten gelen öğretmenlerin çocukalrı üstlensin.her gün birini dövüp rahatlasın hiperaktif cici yavrumuzzz
Bence sen kendini üzüp yorma. O kadar çözümsüz bir konu değil biraz tansiyonunu düşür ben de okuyunca cok bilendim simdi müdüre öğretmenlere falan ama senin durumun kritikmis kendini yükseltme. Cocuk kardesinin karsisina ciktikca baban girsin sınıfa konussun oglanla duzgunce derdin ne senin diye. Ogretmeniyle de konussun olmadi oturdugun yerden sakin sakin her gün ara kardesimin durumunu sorcaktim niye sözlüden düşük aldi falan. Bezdirin sakin sakin. Anasiz babasiz kimsesiz olanin vay haline işte ya. Agiz tadiyla okumak da yasak birileri yoksa basinda. Ama cidden hayatin her aninda cikio boyle bi deli karşısına insanin sabır sinamaya.Benim rahmetli annem de öğretmendi hala öğrencileri arıyor. Kimsenin hakkına girmedi, kimseye bizi kayırtmadı ama böyle işte.
O okulda kaldıkça olaylar uzadıkça arada kardeşim kötü mü olur diye düşünüyorum. İşin kötü tarafı düşük riskim var ancak yattığım yerden telefonla uğraşıyorum. Yanlarına bile gidemiyorum.