Kardeşime uygulanan şiddet 😔

yani bildiğim kadarıyla hiperaktif olan çocuklarda zeka geriliği ya da uzuvlarını kontrol edememe gibi durumlar olmuyor. bence ağır saçmalamışlar çocuğu aklamak için.

Hasta bunlar, çocuğu bunlar böyle yapmış. Hiperaktivite diye ilaç verilen çocukların bir kısmı bu tip ana baba ürünü işte
Az önce öğrendik ki bu çocuğun anne babası ayrıymış. Annesinin boşanma sebebi şiddetmiş. Şimdi daha da kötü değil mi? Sen de çekmişsin be kadın oğlun giderek kocana benziyor belki daha da beter olacak. Çocuğa kesilecek cezanın büyüğü anne babaya verilmeli bazen.

Okula gidin ve Konusun

Teşekkür ediyorum Evet güya raporu varmış. Ama bilmiyorum. İyi de 3 sene sonra bu çocuk yetişkin olacak. Topluma kazandırılsın da toplumu ortadan kaldırmazsa kazandırılsın.

Çok teşekkür ederim, twitterdan da durumu açıklayan bir şey yazmayı düşünüyoruz. Araştırıyorum bir yandan. Dediğinizi not aldım. Sağolun

Dediğim gibi kabul edilemez bir durum. Şimdiye kadar çalıştığım okullarda böyle bir şey görmedim.
Bir çocuk bir çocuğu yüzünü yaralayacak kadar darp edecek ve idare de müdahale etmeyecek, öyle mi? Bizim burada olsa olay epey büyürdü. Nöbetçi öğretmeninden, sınıf öğretmenine, rehberlikçisine kadar birçoğunun başı ağrırdı.
Köy okulunda çalıştım, hani nispeten daha rahat bir ortam. Ama orada bile görmedim böyle bir şey.
Bilmiyorum ya. Ben çok anaç biri değilim ama insani ölçüde şefkat duyuyorum çocuklara. Yeri geldi ağlayan öğrencimi teselli ettim, yara bere sardım, kavga ayırdım, akran zorbalığına uğrayan çocuğa siper oldum. Çok değil ya, biraz empati ve şefkat lazım. Ben ta buradan kardeşinizin gördüğü muameleye üzüldüm. Hiçbir öğrencim için layık göremem bunu. Ne olursa olsun yapamam ya. Anlayamıyorum bazı insanları, niye ve nasıl yapabiliyorlar bir çocuğa bunları. Benim içim almıyor ya.

Hadsizlik demekki aileden geliyor. Bunlar babanızın açıklamasından anlamaz.birde şu var; babanız bağırıp çağırmış(yani bir nevi okulu basmış. ) haklıyken haksız duruma düşmüş. basıp bağırıp çağırdığına korku saldığına dair görgü tanıklarıda oluştu.(öğretmenler vs) büyük ihtimal ordan tutturcak kadın. Çocuğununda raporunu suncak. Sizim elinizde darp raporuda yok. Öğrenciler şahit olursa bi o var. Yani babanızın yapacağı darp raporu, polis tutanağı(siciline geçsin diye) ardından okula yazılı dilekçe ve mebe şikayet. Bırakcaktınız onlar kazıcaktı, peşinizden koşucaktı telaşa kapılıp. Heryerden yapıştırıp geçicektiniz. Şimdi o nedenle adımlarınızı dikkatli atın…

Çok teşekkür ederim, twitterdan da durumu açıklayan bir şey yazmayı düşünüyoruz. Araştırıyorum bir yandan. Dediğinizi not aldım. Sağolun
İsterseniz biz de elimizden geldiğince Twitter’dan destek oluruz. Benim çok takipçim yok ama el birliğiyle yayarız.

Kardeşiniz için çok üzgünüm. Yarası hala tazeyken ciddi derecede zorbalığa uğruyor. Beddua eden bir insan değilim ama tutamayacağım kendimi. Bu olaya göz yumanların canı daha çok yanar inşallah.

Danıştığımız avukat fotoğraf varsa raporu şimdi de verirler dedi ama? Elimizden geleni yapacağız ya kardeşimin bir daha zarar görmesini, sıçrayarak uyanmasını, korku dolu gözlerle bakmasını istemiyorum. Hem o çocuk bu durumunun arkasına saklanıp başkalarına da aynısını yapmasın, yapamasın.
Belki ilerde annesine bile zarar verebilir. Hiç mi düşünmüyorlar acaba.
Sizin de söylediklerinizi dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim

Gerçekten mi çok teşekkür ederim avukat önce raporunuzu elinize bir alın arkadaşlarının da şahitliğini tescilleyelim, elimizde kanıt olsun ki diğer mercilere rahat ulaşalım dedi. İnşallah bu aşamaları halledebilirsek kapınızı çalmak isterim Allah bin kere razı olsun

Çocuğumun özel bi durumu var dediği buymuş demekki. Bu arada o hiperaktivite değil büyük olasılıklı psikiyatrik bi hastalıktır. (Aile içi bu durumlardan dolayı). Etrafa hiperaktivite diolardır.

Bi dakika özel çocuk değil mi bu çocuk yani. Çocuğun Ram raporu yok mu.
Yani sadece anne baba ayrı benim çocuğumun özel durumları mi var dediler

Bazen sorunlu çocukların aileleri okula bağış adı altında sus payı verebiliyor. Bunu daha önce gördüm. Muhtemelen böyle bir durum veya idare yada öğretmenlerden biriyle akrabalık ilişkisi vardır. Hiçbir öğretmen böyle birşeyi hafife almaz.

Çocuğun annesi öğretmen orda. Anahtar bu

Çok üzüldüm kardeşiniz adına.annesini daha yeni kayb etmiş yavrum bi de bu yaşadıklarına bak.o çocuğa bunu yaşatanlar bedelini öder umarım.siz de arkasında durun lütfen peşini bırakmayın.görsünler günlerini.korkarak bakıyor,sıçrayarak uyanıyor dediniz ya içim acıdı yemin ederimAllah yardımcınız olsun.

Bi dakika özel çocuk değil mi bu çocuk yani. Çocuğun Ram raporu yok mu.
Yani sadece anne baba ayrı benim çocuğumun özel durumları mi var dediler
Okulun bize söylediği hiperaktivite bozukluğıu ve buna ilişkin raporu olduğu, yeşil reçeteli ilaç kullandığı.
Anne babasının durumunu biz tesadüfen onları tanıyan birinden öğrendik. Çok apartmanda dahi sorunluymuş

Amin çok teşekkür ederim. Bizim sıkıntılarımız üst üste geldi. Şimdi yanlarına gidemeyince kendimi kötü ablaymışım gibi hissediyorum. Keşke daha fazlasını yapabilsem. Keşke kol kanat olsam da ayaklarına taş değmese kardeşlerimin… Onlar benim her şeyim…
Elimden geleni yapacağım. Sağolsun eşim de ilgileniyor. O gidecek yanlarına. Bırakmayacağız peşini inşallah.

183ü arayarak detaylı ihbar oluşturun. Sosyal hizmetler de bir görüşsün hem kardeşinizle, hem okulla.
Bu hiç aklıma gelmemişti. Not alıyorum. Çok teşekkür ederim. Yarın raporu alalım inşallah sırayla her şeyi usulünce yapacağız. Her ne kadar içimden bir ses al o çocuğu da annesini de öğretmenleri de tertemiz döv dese de..

Çok sinirlendim yaa! Çoçuk şurda bide annesini kaybetmiş. Bu nasil bir vicdansizlik. O döven çocuk kimin çocuğu olursa olsun, tutmak niye?

Kardeşini lütfen o okuldan al. Asil hastalik o okul, o döven çocuk sadece septom.

Her yerde şikayet et. Twitter felan yapma ama, kardeşinin bilgilero paylaşilir ve zaten bu kadar küçük yaşta o kadar olay yaşamiş. Kiyamam. Bir psikologada mutlaka yollayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…