Kardeşime uygulanan şiddet 😔

Ama altındaki üstündeki bizi ilgilendirmiyor ki. Benim kardeşime fiziki ve psikolojik olarak zarar verdi. Bugün bunun arkasına saklanan yarın kadın cinayetinde aynı bahaneyi mi öne sürecek? Sınıf öğretmeni kadın bir de .

Bu okulun rehber öğretmeni yok mu?

Hiperaktif olabilir.
Burada savunmasız olarak gördüğü bir çocuğa fiziksel bir şiddet göstermiş.
Bu hastalıkla aklanmaz.

İdari kadro yine sınıfı değiştirmiş ama sınıf öğretmeni akran zorbalığının ardına bir de öğretmen tarafından mobbing yapılıyor.

Müdüre şikayet edip akabinde cimere yazın.

Mümkünse başka bir okulda okuması konusunda yönlendirebilirsiniz.

Kolaylıklar diliyorum.

aslinda haklisin,

ben sadece hani boyle bari ablasiyla guzel eglenceli bir sohbet etsin, kizin modu yukselsin diye demistim.
yoksa hafife alinmali diye dusundugumden degil.
Sömestrda yanımıza geldi. Kafası dağılsın istedik. Hatta yanımda okumasını bile istedim. Büyük kardeşim de onun yüzünden neden biz düzenimizi değiştiriyoruz. Olayın ciddiyetini anlasınlar bie şey yapsak diyor. Çok haklı.
Bizim hatamız darp raporunu almamak oldu. Değilse dava dahi açardık.

Bizzar aradık rehber öğretmenini. Durumu anlattım. Babanızın okulda bağırması çok çirkindi diyor. Tamam babamız fevri davranmış olabilir ama bunun faturası neden kardeşime kesiliyor ve neden bu çocuğun şiddeti kabul edilmiyor dedik. Siz de haklısınız tabi ama yeşil reçeteli ilaç kullanıyor dedi. Ne demek bu? Yeşil reçeteli ilaç kullananlar istediğini dövebiliyor mu ki?

keşke darp raporu alıp polise gitseydiniz

çocuk ilaç kullanıyorsa ilacın doZunu artırsınlar, çok sinirlendim

Twitter da yazın hatta fenomen 1 psikologa fln yazın artık adalet böyle sağlanıyor
Benim cinlerim tepeme çıktı.
Verin bilgileri tek tek il MEB i arayalım
Lise 1 de ne hiperaktifligi.
Eşkıya yetişiyor işte 2 3 seneye de başka işleri başlar.
Okul fln değiştirmeyin onlar sert kayaya carpmamis

Toptan saçmalamışlar kendi çocukları darpa uğrasa sakin mi kalacaklar yani beni yemesinler ... bu olay kaç gün önce oldu, hala doktora görünme şansınız olabilir rapor için bence doktora gidin çok geçmediyse sonra da şikayetçi olun.

Birinci dönem bitmeden oldu. Orada babamdan korkup polis çağırmak isteyen hocalar olmuş. Polis gelince babam kendisi şikayetçi olmak isteyince müdür yardımcısı araya girmiş ben halledeceğim bir daha bu çocuk sıkıntı yaşamayacak demiş.
Düzelir diye düşünmüştük hata etmişiz.
1 ay oldu olalı, ama etkileri hala sürüyor.

Ondan sonra yolda kadını kılıçla kesince hastaydı denilip geçilsin.
Var mı böyle bir şey ya?
Senelerdir eğitim sektörü içindeyim.
Dezavantajlı kesimim olduğu bir kurumda idari kadroda idim.
Hiç bir zaman böyle bir şey yaşamadık, yaşatmadık.
Hangi kafalarda, vicdanda bu insanlar...

10. Sınıfta sınıflar değişiyor sizde öyle bir surum olabilir mi acaba.
Karma sınıf oluyor bizim kızın lisesinde öyle.
Şimdi bu durumda bana okul degaitirmek mantıklı geldi
Kardeşimize çok üzüldüm aynı yaşta kızım var şuan psikolojileri hiç nir al değil zaten,birde annesinin vefatı çok etkiler normal olarak.
İmkanınız varsa özel okula yazdırın daha rahat olur ve sorulardan kurtulur.
Ben o okulda olduğu sürece normal olacağını düşünemiyorum.
Öğretmenler bu kafadaysa ne kadar ustelerseniz ters teper.birde öğretmen arkadaşlarının çocuğu.
Bizim eski okulumuzdaki hiperaktif sınıf arkadaşı şuan aynı lisedeler,lisede hiperaktivite biraz dozunu arttırmış.
Hiperaktif diye zarar verme özgürlüğü yok olamaz zaten.isiniz çok zor çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun

Malesef etkili olacağını düşündüm
Yada sosyal medya da rezillik
Başka insanca yolu yok

Sorun şuan çocuk değil gibi
Çocuğun sınıf değişmiş sonuçta eskisi kadar zarar veremez ama öğretmenlerin tavrı sorun.

Yaşamış işte.
İlçe milli eğitim, il milli eğitim, cimer her yere durumu anlatın. Öğretmenin uyguladığı zorbalığı anlatın.

Malesef etkili olacağını düşündüm
Yada sosyal medya da rezillik
Başka insanca yolu yok

İnsani yolları denemişler.
Neymiş babası bağırmışmış, okulu yıkmadığına dua etsinler.

Arada öneri gördüm 10. Sınıfta alan seçimi zaten sınıflar karma oluyor, okulu değiştirin bence de sene sonunda.

Haklıyken haksız olunur.
Zaten asıl mesele çocuğun davranışından ziyade öğretmenkerin tavırları...

Bundan daha kötüsü olamaz . O yüzden yeni okul için uğraşın. Yönetim sorun çözmüyor üstüne mobing uyglaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…