Kardeşime uygulanan şiddet 😔

il milli eğitime gidip anlatın, annenizin vefatını mutlaka söyleyin. o hocanın yaptığı mobbing yanına kalmasın. dava edilebiliyorsa dava bile edin. kardeşinizle uğraşanla siz de uğraşın.

bütün bunlar olurken kardeşiniz yıpranabilir, ona eğer isterse okulu değişebileceğini, yanında olduğunuzu onun için ne iyiyse onu yapacağınızı söyleyin. okul değiştirmek isterse değiştirin zaten daha lise 1’miş.

Bence böyle yanında destek olan bir ailesi olduğu için kardeşiniz çok şanslı. Kendisinin hakkını savunan harika bir babası ve ablası var. Bunlar da dünyanın en değerli şeyleri. Üzmemeye çalışın kendinizi, her şeyin bir çözümü var

Çok teşekkür ederim amin Avukata danıştık, hala iz varsa darp raporu alabilirmişiz. Ben doktor arkadaşımı da aradım olay olduğunda fotoğrafını atmıştım. Emniyete gidinbaşvurun bu fotoğrafla vermeyecek doktor yok dedi. Yarın inşallah raporu almaya çalışacak babamlar. Sonra Cimere yazacağız. Milli eğitime gidecekler. Elimizden geleni yapacağız. Küçük kardeşim biraz rahatladı sanırım, o çocuğu göndersinler emek emek kazandım ben bu liseyi diyor.

Siz alın raporu, şikayette bulunun mutlaka.
En azından çocuğun raporu yukseltilir alt sınıfa özel eğitim kurumu vs artik bilemiyorum ama yönlendirilir. Çünkü yaptıkları şey hiç normal değil. Ve hiçbir öğrenci dayağa şiddete maruz kalamaz. Bugün size yapan yarın başkasına yapar.

Tabiki sizi ilgilendirmiyor, yanlış anladınız sanırım. Hiperaktif bir sürü öğrencim oldu, hiçbiri de şiddete meyilli değildi, yaşanan olaylar için bu bir gerekçe değil. Öğrenci özellikle kayrılıyor olabilir mi? Okul idaresinin yakını vs gibi? Böyle bir şeyi bulursanız o taraftan yürüyerek bir şikayet oluşturabilirsiniz. Ama sanki yine de en mantıklı şey okul değiştirmek gibi duruyor.

Raporu aldıktan sonra babam ve kardeşim hepsini yapacak inşallah.
Normalleştirilen şeye bakar mısınız? Hiperaktif olduğu için bir kız çocuğuna şiddet uygulayabiliyor yani.
Ben de okudum. Hiperaktif arkadaşlarımız da oldu. Kesinlikle bir zarar görmedik. Görsek de gidip kapısını çalabileceğimiz öğretmenlerimiz vardı.

Çok doğru söylemişsiniz. Hep yanında olduğumuzu dik durması gerektiğini ne olursa olsun bir çözüm bulacağımızı söylüyoruz.

Ne kadar karınları doyuruluyor da susuyorlar merak ediyorum. İl milli eğitime şikayet edilmesi gerek bu hocaların. Kardeşinizin korkudan söyleyemediği şeyler olabilir mi? Polise de gidin, çocuk arkası sağlam olması sebebiyle de geleceğin müstakbel psikopatı.

karınları niye doyurulsun yahuu?öğretmenler hatalı ama rüşvet alacak kadar da değil.yoktur öyle bir şey.çocuğun annesini tanıdıkarı için ayrımcılık yapıyorlar sadece. o da şikayetle çözülür m. eğitime cimer e.

O kadar hınçlA doldum ki
Öğretmeni de müdür yardımcısını da deli gibi dövmek istiyorum
Sonra da bana hiperaktif desinler
Adi pislikler
Mağdur olan benim kardeşim, ama sanki çocuğu benim kardeşim dövmüş gibi davranılıyor.
Çocuğun annesi ile kardeşimin sınıf öğretmeni arkadaşmış. Çocuğun annesi de öğretmen.

Çok geçmiş olsun. Benim tavsiyem de il milli eğitime gidin görüşün darp raporunu da alın mutlaka. Bir de sosyal medyada Meb bakanının gönderileri altında ya da twitterda yorum yapıp olayı ayrıntılı anlatıp ilin ilçenin okulun öğretmenin adını da yazarsanız daha hızlı sonuç alırsınız. Çok dikkat ediliyor böyle durumlarda.

Gerçekten hakkını vererek mesleğini yapan her öğretmen başımın tacı. Bugüne kadar bir öğretmenimle bile sorun yaşamadım eğitim hayatımda. Yeri geldi azarlandım yer geldi övüldüm. Ama hepsi hak çerçevesinde ve ölçülüydü.
Şimdi kardeşimin durumuna baktığımda hadi bazı öğretmenler geçiştirdi diyelim ama sınıf öğretmeni ve rehber öğretmenin tabırlarını kabul edemiyorum. İdarenin vurdumduymazlığının açıklaması yok.

Öğretmenler o çocuğu hem sorunlu hem de meslektaşın çocuğu diye idare etmişler, he deyip geçmişler. Şimdi de yaptırım uygulamak istemiyorlar, üstünü örtmek istiyorlar. İdareciler de disiplin yönetmeliğini çalıştırmak istemezler mesela, dilekçe gelsin işleme konsun isTemezler. O zaman milli eğitimin gözünde prestij kaybı sözkonusu oluyor çünkü. Problemli okul ve işbilmez idare deniyor. Bu da öyle bir durum. Konu sahibi de idare etsin canım ne olacak diyorlar.

Karşı tarafla iletişime geçmeye çalıştı babam. Çocuğu çok korkmuş ve özel bir çocukmuş. Yanımıza bırakmayacakmış. Hukuki yollara başvuracakmış. Kadın resmen çirkeflik yaptı. Halbuki araması gereken onlardı. Babam da bakalım yarın çocuğunuz bir ana babanın yüreğini yakarsa o zaman da böyle üste çıkmaya çalışabilecekmisiniz acaba demiş. Kabul etmiyorlar. O çocuğum düzeleceğine inanmıyorum .

Arada verilen bilgiyi şimdi gördüm. Tüm parçalar birleşti. Daha önce benzer durumun kendi okulumda para ile yapılmışlığını biliyorum. Akla geliyor çünkü herkes rüşvete şerefsizlik diye bakmıyor ne yazık ki. O öğretmenlerin yaptığı iğrenç bir şey. O pisliklere bu öğrenciler emanet ediliyor, onlar meslektaş koruyacak diye ergenlikteki çocuğun psikolojisi mahvedilmiş.Bir menfaat veya yakınlık, onların neyi üstün tuttukları kimin umrunda.Şimdi il milli eğitime gidildiğinde de ilk iş araya insan konulmaya çalışılıcak. Dava açmadan bırakılmaması gerekir bunları.

Kardeşim çıkışına gidiyor. Okul değiştirmesini ben de çok istiyorum ama küçük kardeşim istemiyor. Üzerine gitmek de istemiyorum.

Ağzınıza sağlık. İnsan gerçekten zor sabrediyor

Hasta bunlar, çocuğu bunlar böyle yapmış. Hiperaktivite diye ilaç verilen çocukların bir kısmı bu tip ana baba ürünü işte

Çok teşekkür ederim ederim dikkat edeceğiz söylediklerinize Allah razı olsun hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…