- 4 Mart 2012
- 14.789
- 34.077
-
- Konu Sahibi kosantembelhayvan
Annem ebeveynlik gorevlerini yerine getirmiyordu ama bir evlat olarak ona duskun olmami bekliyordu. Mesela ben 13 yasinda yuksek atesle tek basima ozel hastane aciline gidiyordum. Corba yapmak yerine disari çıkardı. Hatta birgun atesim o kadar yukseldi ki camasir makinesine tutundugumu hatirliyorum en son. Gozumu actigimda duşun altindaydim, kendimden gecmisim, evde yalnizdim. Su an cogu seyi duzeltti ama artik cok gec.Anneni ev arkadasin olarak gor ve hayatina oyle devam et mi dedi? Bu bi cocuk icin hatta bi yetiskin icin bile kabullenmesi cok zor bi durum.
Yasadiklariniza uzuldum. Muhtemelen anneniz de mental olarak cok saglikli degildi. Agir bi depresyon geciriyor falan olmali bu kadar umursamaz olabilmesi icin.Annem ebeveynlik gorevlerini yerine getirmiyordu ama bir evlat olarak ona duskun olmami bekliyordu. Mesela ben 13 yasinda yuksek atesle tek basima ozel hastane aciline gidiyordum. Corba yapmak yerine disari çıkardı. Hatta birgun atesim o kadar yukseldi ki camasir makinesine tutundugumu hatirliyorum en son. Gozumu actigimda duşun altindaydim, kendimden gecmisim, evde yalnizdim. Su an cogu seyi duzeltti ama artik cok gec.
Yasadiklariniza uzuldum. Muhtemelen anneniz de mental olarak cok saglikli degildi. Agir bi depresyon geciriyor falan olmali bu kadar umursamaz olabilmesi icin.
Neyse eminim bu yasadiklariniz cok daha guclu bi insan olmanizi saglamistir.
Yorumunuz çok kaba. Şiddete maruz kalan kişilere soylenmiycek laflar... Şok edici duyarsizlikta ve sizin dediğiniz "varoslukta" bir yorumay bu ne böyle. iş güç sahibi evli barklı koca koca insanların beni dövdü falan muhabbetleri içine girmesi hem tiksine hem komik. nasıl kafalarınız nasıl hayatlarınız var sizin ya. kusura bakmayın ama yani teselli edemicem aşırı varoş her şey. hepsinden uzak durup NORMAL insanlar gibi bir hayat yaşamanızı tavsiye ederim. burda vicdan yapacak bir şey yok. bu ne be! korkunç
kusura bakmayın ama bulunduğunuz ortam ancak bu kadar yumuşatılabilir. normal bir hayat ve ilişki dinamiği yok ortada. şiddete maruz kalan kişiler vs de yok. tuhaf bir aile dinamiği var ve birinin sizlerin artık 8-9 yaşında olmadığınızı ve bu acaip aile ilişkisine son vermeniz gerektiğini söylemesi lazım. hepiniz iş güç sahibi kocaman kadınlarsınız mor çatıya başvuracak zorba kocalara sahip çaresiz insanlar değil. ve evet acaip ve varoş bir aile dinamiğiniz var ve uzaklaşıp normalleşmeniz lazım. kaba olabilir ama gerçek buYorumunuz çok kaba. Şiddete maruz kalan kişilere soylenmiycek laflar... Şok edici duyarsizlikta ve sizin dediğiniz "varoslukta" bir yorum
Siz bunlari yasadiginizda başka davranirsiniz o zaman. Aynı kardeşim gibi psikolojisi bozuk bir insanın yapacagi bir üslupta yorum yapmışsınız. Size de doktor oneririm.kusura bakmayın ama bulunduğunuz ortam ancak bu kadar yumuşatılabilir. normal bir hayat ve ilişki dinamiği yok ortada. şiddete maruz kalan kişiler vs de yok. tuhaf bir aile dinamiği var ve birinin sizlerin artık 8-9 yaşında olmadığınızı ve bu acaip aile ilişkisine son vermeniz gerektiğini söylemesi lazım. hepiniz iş güç sahibi kocaman kadınlarsınız mor çatıya başvuracak zorba kocalara sahip çaresiz insanlar değil. ve evet acaip ve varoş bir aile dinamiğiniz var ve uzaklaşıp normalleşmeniz lazım. kaba olabilir ama gerçek biz bunları yaşadığınızda öyle yaparsiniz o zaman.
gerçekleri duymaya tahammül edemediğiniz sürece hiçbir şeyi düzeltemezsiniz. hayat sizin beni ilgilendirmiyor sonuçtaSiz bunlari yasadiginizda başka davranirsiniz o zaman. Aynı kardeşim gibi psikolojisi bozuk bir insanın yapacagi bir üslupta yorum yapmışsınız. Size de doktor oneririm.
Ben burdan çok güzel uslupta yorumlar aldım ve bunları ciddiye alicam. Sizin yaptığınız şekildeki garip cümlelerle yapılan zorbaca bı yorumu elbette ciddiye almiycam. Simdi gidebilirsiniz guzelimgerçekleri duymaya tahammül edemediğiniz sürece hiçbir şeyi düzeltemezsiniz. hayat sizin beni ilgilendirmiyor sonuçta