- Konu Sahibi melisaa3456
Hangi uzmanlikla siz karar veriyorsunuz buna? Ne okuyorsunuz çok merak ettim.Sağlıklı olmasını bende istiyorum ama asgari ücretle sürünmesini de istemiyorum ayrıca psikiyatriye değil psikologa gitmesi gerek onun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi uzmanlikla siz karar veriyorsunuz buna? Ne okuyorsunuz çok merak ettim.Sağlıklı olmasını bende istiyorum ama asgari ücretle sürünmesini de istemiyorum ayrıca psikiyatriye değil psikologa gitmesi gerek onun
Sağlıklı olmasını bende istiyorum ama asgari ücretle sürünmesini de istemiyorum ayrıca psikiyatriye değil psikologa gitmesi gerek onun
Memur olmadan öncemi gitti psikiyatriyeMemur olup düzenli psikiyatriste giden cok tanıdıgım var , bu 17 yasında evlenmek isteyen kardeşiniz mi acaba? İnanın şizofrenik belirtiler gösteriyorsa doktora gitmesi şart, ilaçlar da hayat karartmıyor, aksine bozulan beyin kimyasını düzeltiyor. Komsumuzun kızı bu şekilde birden hayaller görmeye baslamıstı, hacı hocalara götürdüler, telefondan bile okuyan hocalar bulmuslardı, kız iyice delirdi duvarları yumruklamaya baslamıstı. Bir komsu zorla doktora götürdü kızı 1 sene sonunda ve en azından kız kontrol altına alındı, maalesef şizofren olmus kız. Sülalenizde bipolar, şizofren vs varsa bu hastalıklar genetik geçişli.
RadyolojiHangi uzmanlikla siz karar veriyorsunuz buna? Ne okuyorsunuz çok merak ettim.
Yok artık!Radyoloji
Niye şaşıralacak ne var bundaYok artık!
Sağlık okuyup böyle yorum yapmanız çok şaşırtıcı..Radyoloji
Bilim okuyup bı kadar bilimsiz olmak inanılır gibi değil! Doğruysa yandık...Niye şaşıralacak ne var bunda![]()
Hastalıklar bilgisi dersinde hocamız kendisi söyledi o zaman hoca yalancı siz mi dogruyu biliyosunuz?Bilim okuyup bı kadar bilimsiz olmak inanılır gibi değil! Doğruysa yandık...
Okumak cehaleti alir es.klik baki kalir diye bir soz vardir aklima geldi birden. Gerci cehaletide alamamis gozukuyorSağlık okuyup böyle yorum yapmanız çok şaşırtıcı..
Bu da bazı kişiler için mümkün,Bir şey kullanıyor olabilir mi?
evet , ayrıca ben de psikiyatriye gittim(lise- üniversitede) daha sonra bankalarda calıstım, kimse bunu sormadı bile , gerçi benim sorunlarım anksiyete ile ilgili. Zaten gerçekten gardiyan olması için sakıncalı bulunan bir hastalıga sahipse kardeşiniz yine de gardiyan olmasını ister misiniz? tedavi görmezse gardiyanlık için alması gereken psikiyatrik raporu da alamayabilir. Psikiyatride en uc hastalık psikozdur, tedavi edilmeyen sanrıların sonucu da maalesef psikoz. Siz kullanmadıgını belirttiğiniz için iddia edemem, ancak m.. ile başlayan yasaklı maddenin en belirgin yan etkisi de sanrıdır.Memur olmadan öncemi gitti psikiyatriye
Doğru canım sizler akademisyenden daha tecrübelisiniz anlasılanOkumak cehaleti alir es.klik baki kalir diye bir soz vardir aklima geldi birden. Gerci cehaletide alamamis gozukuyor
Radyoloji hocası size derste asla ilaç kullanılmaması gerektiğini çünkü hepsinin bağımlılık yaptığını mi söylediHastalıklar bilgisi dersinde hocamız kendisi söyledi o zaman hoca yalancı siz mi dogruyu biliyosunuz?
Hayır öylr bişey asla kullanmaz kardeşim sadece sigara içiyor okadar bide kilo almak için internettrn bi toz almıstı acaba ondan mı oluyor şimdi aklıma geldi yaBu da bazı kişiler için mümkün,
evet , ayrıca ben de psikiyatriye gittim(lise- üniversitede) daha sonra bankalarda calıstım, kimse bunu sormadı bile , gerçi benim sorunlarım anksiyete ile ilgili. Zaten gerçekten gardiyan olması istenmeyen bir hastalıga sahipse kardeşiniz yine de gardiyan olmasını ister misiniz? zaten tedavi görmezse gardiyanlık için alması gereken psikiyatrik raporu da alamayabilir. Psikiyatride en uc hastalık psikozdur, tedavi edilmeyen sanrıların sonucu da maalesef psikoz. Siz kullanmadıgını belirttiğiniz için iddia edemem, ancak m.. ile başlayan yasaklı maddenin en belirgin yan etkisi de sanrıdır.
Akademisyen size halusinasyon goren kardesinizi doktora degilde hocaya goturmenizi mi soyledi?Doğru canım sizler akademisyenden daha tecrübelisiniz anlasılan
Ne diyim elimden geleni söyledim. Kendimde destek aldım ve faydasını çok fazlaca gördüm. İlaca bağımlı falan da olmadım. Yoğun anksiyete vardı bende. Doktora gitmek hayatta verdiğim en güzel karardı. Benim etrafa zararım yoktu ama hep sağlığımla ilgili endişe edip kendime birçok hastalık yaratırdım. Kanser miyim? Kalp krizimi geçiriyorum? Vs. Vs.. Doktor öyle güzel tedavi etti ki hayattan zevk almaya başladım. Bence herkesin kendini tanıması bir sorun varsa destek alması gerekiyor.. Konu sahibine artık bir şey dememeye karar verdim. Umarım kardeşi destek alır.Okumak cehaleti alir es.klik baki kalir diye bir soz vardir aklima geldi birden. Gerci cehaletide alamamis gozukuyor
Akademisyen size halusinasyon goren kardesinizi doktora degilde hocaya goturmenizi mi soyledi?
Hocaya söylemedim bu durumu haberi yokAkademisyen size halusinasyon goren kardesinizi doktora degilde hocaya goturmenizi mi soyledi?
Psikoloğa götürmeye ne dersiniz şarlatanlara para kaptırana kadar?Kardeşimin üzerinde bi ağırlık var işe bile zoraki gidiyo halüsinasyon görüyorum diyor iş yerinde arkadaşı markette depoda burda bi kafa var demiş dünde bilerek işe geç gitti korktu sanırım yemek bile yemedi dün bugünde iş yerinde yememiş hiçbişey yapası gelmiyomuş ne yapmalıyız felak nas ayetelkürsi hâlâ aynı hocaya mı götürsek
Psikoloğa götürcez zaten psikiyatriden randevu alıpPsikoloğa götürmeye ne dersiniz şarlatanlara para kaptırana kadar?