- 1 Şubat 2015
- 3.397
- 8.665
- 358
- Konu Sahibi melisaa3456
Tek seferde sihirli değnek mi değecek kardeşinize
Tek seferlik diye tutturdunuz
Tek seferlik diye tutturdunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okulda görüyorum ne kadar zararlı etkileri olduğunuSen hangi eğitim ve tecrübenle psikiyatri bilimi ve psikiyatrik hastalıklar hakkında, kanun memuriyet sicil hakkında maval okuyorsun peki?
Ay sen bi de okul mu okuyorsun?Okulda görüyorum ne kadar zararlı etkileri olduğunu
Yorum yapma o zamanTek seferde tedavi olacak durumda mi kardeşiniz? Buna siz mi karar vereceksiniz?
Sizin hiçbir şey bildiğiniz yok.
Kardeşinizin sağlığı söz konusuyken sicil lafı edecek kadar cahilsiniz.
Laf anlatmaya da değmezsiniz.
Evet ben bide okul okuyorum sen benimle aşık atamazsın yürü şimdi başka sorulara bak hadi git sorumdan daAy sen bi de okul mu okuyorsun?
Hayır kimseyi cıldırtmak için acmadım hepsi doğru götürücez doktora sorununu öğrenicez pna göre de yol alacagizİtiraf et nolur, milleti çıldırtmak için açtın konuyu dmi?
Göreceğiz az sonra kim gidecekEvet ben bide okul okuyorum sen benimle aşık atamazsın yürü şimdi başka sorulara bak hadi git sorumdan da
Gardiyan olup napcak bu kafayla katillerin hırsızların arasında daha beterlerini gördüğünü sanıp delirir doktora gitmezse ayrıca kendiside potansiyel tehlike yani ne seviyede ne yaşadığı belli değil belkide kendimi korudum diyip bir gün birine saldıracak.Psikiyatriye gidilecegini bende biliyorum onumu dedim size ileride gardiyan olmak istiyor ona bile engel olacak
Kesinlikle, aynısını düşündüm.Ya eskiden kazen mudahale ederdi emniyete bildirirdi keske oyle bir sistem olsa bazi konulara mudahale edilse.
Memur olup düzenli psikiyatriste giden cok tanıdıgım var , bu 17 yasında evlenmek isteyen kardeşiniz mi acaba? İnanın şizofrenik belirtiler gösteriyorsa doktora gitmesi şart, ilaçlar da hayat karartmıyor, aksine bozulan beyin kimyasını düzeltiyor. Komsumuzun kızı bu şekilde birden hayaller görmeye baslamıstı, hacı hocalara götürdüler, telefondan bile okuyan hocalar bulmuslardı, kız iyice delirdi duvarları yumruklamaya baslamıstı. Bir komsu zorla doktora götürdü kızı 1 sene sonunda ve en azından kız kontrol altına alındı, maalesef şizofren olmus kız. Sülalenizde bipolar, şizofren vs varsa bu hastalıklar genetik geçişli.Evet ben bide okul okuyorum sen benimle aşık atamazsın yürü şimdi başka sorulara bak hadi git sorumdan da
Değilim. Sınava girsem belki olurum o ayrı. Ama eğitimimi tamamladım çok güzel bir üniversitede çok güzel bir bölümü onur öğrencisi olarak bitirdim. (Tedavimi olduktan sonra) şu anda memurdan daha iyi maaş alındığı bir pozisyondayım. Memurluk hayat meselesi değil bunu bir aklınızdan çıkarın. Bırakın kardeşiniz sağlıklı olsun gerekirse asgari ücretle çalışsın. Ne var ?Ne iş yap ıyosun memur musunuz
Hayır tabi kiBir şey kullanıyor olabilir mi?
Psikiyatriye gidilecegini bende biliyorum onumu dedim size ileride gardiyan olmak istiyor ona bile engel olacak
Sağlıklı olmasını bende istiyorum ama asgari ücretle sürünmesini de istemiyorum ayrıca psikiyatriye değil psikologa gitmesi gerek onunDeğilim. Sınava girsem belki olurum o ayrı. Ama eğitimimi tamamladım çok güzel bir üniversitede çok güzel bir bölümü onur öğrencisi olarak bitirdim. (Tedavimi olduktan sonra) şu anda memurdan daha iyi maaş alındığı bir pozisyondayım. Memurluk hayat meselesi değil bunu bir aklınızdan çıkarın. Bırakın kardeşiniz sağlıklı olsun gerekirse asgari ücretle çalışsın. Ne var ?
Hayır tabi ki