• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim de ağırlık var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikiyatriye gidilecegini bende biliyorum onumu dedim size ileride gardiyan olmak istiyor ona bile engel olacak
Gardiyan olup napcak bu kafayla katillerin hırsızların arasında daha beterlerini gördüğünü sanıp delirir doktora gitmezse ayrıca kendiside potansiyel tehlike yani ne seviyede ne yaşadığı belli değil belkide kendimi korudum diyip bir gün birine saldıracak.

Konuda yoruldum...
Daw1HFrWAAAw4Ay.jpg

Evet ben bide okul okuyorum sen benimle aşık atamazsın yürü şimdi başka sorulara bak hadi git sorumdan da
Memur olup düzenli psikiyatriste giden cok tanıdıgım var , bu 17 yasında evlenmek isteyen kardeşiniz mi acaba? İnanın şizofrenik belirtiler gösteriyorsa doktora gitmesi şart, ilaçlar da hayat karartmıyor, aksine bozulan beyin kimyasını düzeltiyor. Komsumuzun kızı bu şekilde birden hayaller görmeye baslamıstı, hacı hocalara götürdüler, telefondan bile okuyan hocalar bulmuslardı, kız iyice delirdi duvarları yumruklamaya baslamıstı. Bir komsu zorla doktora götürdü kızı 1 sene sonunda ve en azından kız kontrol altına alındı, maalesef şizofren olmus kız. Sülalenizde bipolar, şizofren vs varsa bu hastalıklar genetik geçişli.

Ne iş yap ıyosun memur musunuz
Değilim. Sınava girsem belki olurum o ayrı. Ama eğitimimi tamamladım çok güzel bir üniversitede çok güzel bir bölümü onur öğrencisi olarak bitirdim. (Tedavimi olduktan sonra) şu anda memurdan daha iyi maaş alındığı bir pozisyondayım. Memurluk hayat meselesi değil bunu bir aklınızdan çıkarın. Bırakın kardeşiniz sağlıklı olsun gerekirse asgari ücretle çalışsın. Ne var ?

Stajyerken bir hastam vardı, kardeşinizden bir kaç yaş büyük bana kardeşlerini çok sevdiğini anlattı. Bir kaç ay sonra duydum ki kardeşini bıçaklayacakken durdurup apar topar hastaneye yatırmışlar. Kendinizi de tehlikeye atacaksanız buyurun atın siz bilirsiniz. Ayrıca 17 yaşında birinin gardiyanlık istemesi de değişik bir kariyer hedefi geldi bana. Daha büyük sanmıştım ben.

Değilim. Sınava girsem belki olurum o ayrı. Ama eğitimimi tamamladım çok güzel bir üniversitede çok güzel bir bölümü onur öğrencisi olarak bitirdim. (Tedavimi olduktan sonra) şu anda memurdan daha iyi maaş alındığı bir pozisyondayım. Memurluk hayat meselesi değil bunu bir aklınızdan çıkarın. Bırakın kardeşiniz sağlıklı olsun gerekirse asgari ücretle çalışsın. Ne var ?
Sağlıklı olmasını bende istiyorum ama asgari ücretle sürünmesini de istemiyorum ayrıca psikiyatriye değil psikologa gitmesi gerek onun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back