- 27 Ekim 2022
- 4.962
- 14.176
- 138
- Konu Sahibi melisaa3456
Ee o zaman niye akademisyenden daha iyi mi biliyorsunuz dediniz konuyla ilgisi yokmus demek ki.Hocaya söylemedim bu durumu haberi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee o zaman niye akademisyenden daha iyi mi biliyorsunuz dediniz konuyla ilgisi yokmus demek ki.Hocaya söylemedim bu durumu haberi yok
Aynı hocanız size hastanın faydalanımı, göreceği zarardan fazlaysa da o yolun seçileceğini anlattı mı?Hastalıklar bilgisi dersinde hocamız kendisi söyledi o zaman hoca yalancı siz mi dogruyu biliyosunuz?
Psikolog yüzde yüz psikiyatriye yönlendirecek. O zaman ne yapacaksın?Psikoloğa götürcez zaten psikiyatriden randevu alıp
Hoca derste söyledi psikolojik rahatsızlıklsr için kullanılan antidepresan gibi ilacların uzun süre kullanıp bıraktıktan sonra çok fazla yan etkisi olduğunu akcigerlere zarar verdiğini söylediEe o zaman niye akademisyenden daha iyi mi biliyorsunuz dediniz konuyla ilgisi yokmus demek ki.
Evet dersinde en önde oturuyorum yanlıs yerimle dinledim doğruAynı hocanız size hastanın faydalanımı, göreceği zarardan fazlaysa da o yolun seçileceğini anlattı mı?
Psikiyatrik ilaçlar hiçbir yan etkisi olmayan ilaçlar değil evet. Bugün bipolar hastasına yazılan lit..., biraz fazla alınsa zehirler, yan etkileri ellerde titreme halidir, dil damak kurutur, sürekli su içirir, tiroitlere düzenli bakılmalıdır, böbreklere yük bindirir vb. Peki bipolar hastası bu ilacı kullanmazsa nasıl zarar görür? İntihar etme riski %60 verilmiş bir hastalık, psikotik mani yaşayınca kendini balkondan atmayacağına garanti veremezsiniz. Depresyonda bileğini kesmeyeceğine de.
Hocanızı yanlış yerinizle dinlemişsiniz bence.
Sigaradan daha fazla zarar veremez , siz gidecekmişsiniz zaten, kardeşinizi seviyorsanız doktoru dinleyin bence.Hoca derste söyledi psikolojik rahatsızlıklsr için kullanılan antidepresan gibi ilacların uzun süre kullanıp bıraktıktan sonra çok fazla yan etkisi olduğunu akcigerlere zarar verdiğini söyledi
Sonucta seni psikozlu insanı ısrarla doktordan ilaçtan uzak tutup hocaya üfürttürmeye ikna edecek kadar bilgi vermis sağolsun....Hocaya söylemedim bu durumu haberi yok
Anladim. Tabi o zaman halusinasyon gorup psikoza girmesi daha iyi tabi o zaman. Siz bir konusun hocaniz ne diyecek bu duruma bakalim. Bizi dinlemiyorsunuz belki o aklinizi basiniza getirir tabi mumkunse boyle biseyHoca derste söyledi psikolojik rahatsızlıklsr için kullanılan antidepresan gibi ilacların uzun süre kullanıp bıraktıktan sonra çok fazla yan etkisi olduğunu akcigerlere zarar verdiğini söyledi
Bi konuşucam hocaylaAnladim. Tabi o zaman halusinasyon gorup psikoza girmesi daha iyi tabi o zaman. Siz bir konusun hocaniz ne diyecek bu duruma bakalim. Bizi dinlemiyorsunuz belki o aklinizi basiniza getirir tabi mumkunse boyle bisey
En önde oturmak da kurtarmamış sizi. Bari boş işgal etmeyin, arkaya filan geçin de başka biri otursun oraya.Evet dersinde en önde oturuyorum yanlıs yerimle dinledim doğru![]()
İşine bak hadi senEn önde oturmak da kurtarmamış sizi. Bari boş işgal etmeyin, arkaya filan geçin de başka biri otursun oraya.
İşinize gelmeyince tabii. :)İşine bak hadi sen
İşime gelmediğinden değil umrumda değil olumsuz ve kötü yorumlarınızİşinize gelmeyince tabii. :)
Sizde de var bir şeyler birlikte gidin. Doğuştan genetik sanırım.Sen çok biliyosun belli ki
Sen çok biliyosun belli ki
Sigara faydalı mı ciğerlere? Psikoz tedavi edilmezse iki yilda caniye donusturur insanı ,ömür boyu antidepresandan kat kat ağır ilaçlar kullanmak zorunda olan milyonlarca insan aptal mı ? Bunu da söyledi mi? Siz hocanın dediklerini işinize geldiği gibi anlıyor olmayasınız ...Hoca derste söyledi psikolojik rahatsızlıklsr için kullanılan antidepresan gibi ilacların uzun süre kullanıp bıraktıktan sonra çok fazla yan etkisi olduğunu akcigerlere zarar verdiğini söyledi
Keşke umursasan da şöyle bir baksan dönüp kendine, bi irdelesen, çok kazançlı çıkarsınız ailecek.İşime gelmediğinden değil umrumda değil olumsuz ve kötü yorumlarınız
Maşallah zeka desen varİlaç alınca daha mı iyi olacak sürekli ilaca bağlı yaşayacak sicilide mahvolacak
Bu kafada insanlara boş yere dr, psikiyatri demeyin onlara göre nazar değdi, cin musallat oldu.Benim teyzemin kızının böyle problemi vardı. Benim çalıştığım ilde de iyi bir çocuk ergen psikoloğu vardınranıdığım. Teyzemi aradım kızın uçak biletini alayım gönder ya da beraber gelin bende kalın ben o doktora götüreyim diye.
Gerek yok dediler sonra duydum köydeki diplomasız bir hoca denilen adama götürmüşler hem de her hafta. Sonra da kızın kafası dağılsın unutsun bu dertleri diye o yaşta nişanlamışlardı. İnsanlara diyecek söz bulamıyorum artık cidden.
Sonra da kız evlendi çocuğu oldu , şimdi yine halüsinasyon yine hoca hoca gezmelerdeymiş.