- 25 Ağustos 2014
- 20.606
- 48.868
- 798
- Konu Sahibi melisaa3456
-
Bi de milleti azarlıyor saçma sapan.Kardeşinizin sağlığından önemli mi bu?
Bu akdee cahil olmayın.
Çocuk ciddi bir durumda şuan siz sicil diyorsunuz.
Allak akil fikir versin.
Duanızı yine edin, Kur'an da okuyun bublara sorun yok ama alın bri doktora götürün acilen. Aile de hiç mi aklı başında kimse yok?
İnsanları çıldırtmak için konu açtınız herhalde.İlaç alınca daha mı iyi olacak sürekli ilaca bağlı yaşayacak sicilide mahvolacak
Ay çok sağ ol ya.Götürücez gene de tek seferlik
Yazık çocuğa.İnsanları çıldırtmak için konu açtınız herhalde.
Hâlâ sicil diyor ya.
İlaçlar zehir değil sizin düşüncelerinizden daha az zararlı oldukları kesin.
İlaçlar zehir bagımlılık yapıypr gayette iyi biliyorum bana maval okumayın götürücez dedim tek seferlik o daİnsanları çıldırtmak için konu açtınız herhalde.
Hâlâ sicil diyor ya.
İlaçlar zehir değil sizin düşüncelerinizden daha az zararlı oldukları kesin.
He doğruİlaç alınca daha mı iyi olacak sürekli ilaca bağlı yaşayacak sicilide mahvolacak
Ne alaka be saçmalama sende milleti dograyacakmısHe doğru
Siciline işlenmesin diye, daha da kötüleşsin, sokakta milleti doğrasın yarın öbür gün
Küfür etmemek için kendimi zor tuttuğum nadir konulardan.İlaçlar zehir bagımlılık yapıypr gayette iyi biliyorum bana maval okumayın götürücez dedim tek seferlik o da
Sizin cıldırmanız umrumda bile değil götürücez zaten tek seferlik o da benim düşüncelerim de seni hiç ilgilendirmezİnsanları çıldırtmak için konu açtınız herhalde.
Hâlâ sicil diyor ya.
İlaçlar zehir değil, sizin düşüncelerinizden daha az zararlı oldukları kesin.
Bende psikolojik destek aldım. Anksiyete için ve ilaçta kullandım. İlaca bağımlı olmadım hatta şu anda kullanmıyorum. Doktor uygun zamanda ilacı kesiyor çünkü. Ben yaklaşık 6 ay kullandım. 6 ayda bırakma sürecine girerek dozu azaltarak bırakıldı. İyi ki gitmişim, iyi ki kullanmışım. Hayatım durma noktasına gelmişti çünkü. Allah doktorlardan razı olsun.İlaç alınca daha mı iyi olacak sürekli ilaca bağlı yaşayacak sicilide mahvolacak
Saçmalayan kim acabaNe alaka be saçmalama sende milleti dograyacakmıs
Tek seferde tedavi olacak durumda mi kardeşiniz? Buna siz mi karar vereceksiniz?İlaçlar zehir bagımlılık yapıypr gayette iyi biliyorum bana maval okumayın götürücez dedim tek seferlik o da
Sen hangi eğitim ve tecrübenle psikiyatri bilimi ve psikiyatrik hastalıklar hakkında, kanun memuriyet sicil hakkında maval okuyorsun peki?İlaçlar zehir bagımlılık yapıypr gayette iyi biliyorum bana maval okumayın götürücez dedim tek seferlik o da
Ne iş yap ıyosun memur musunuzBende psikolojik destek aldım. Anksiyete için ve ilaçta kullandım. İlaca bağımlı olmadım hatta şu anda kullanmıyorum. Doktor uygun zamanda ilacı kesiyor çünkü. Ben yaklaşık 6 ay kullandım. 6 ayda bırakma sürecine girerek dozu azaltarak bırakıldı. İyi ki gitmişim, iyi ki kullanmışım. Hayatım durma noktasına gelmişti çünkü. Allah doktorlardan razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?