Kardeşim de ağırlık var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi de milleti azarlıyor saçma sapan.

Küfürsüz yorum yazmamak için mücadele ediyorum, uzun zamandır ilk defa bir konuya bu kadar sinirlendim…bu kadar insan durum ciddi olabilir Dr a götürün yazmış hala ısrarla sicili bozulur diyorsunuz. Ruh ve beden sağlığı yerinde olmadığı takdirde değil gardiyan, markette kasiyer dahi olamayacağını aklın almıyor mu?

İnsanları çıldırtmak için konu açtınız herhalde.
Hâlâ sicil diyor ya.
İlaçlar zehir değil sizin düşüncelerinizden daha az zararlı oldukları kesin.
İlaçlar zehir bagımlılık yapıypr gayette iyi biliyorum bana maval okumayın götürücez dedim tek seferlik o da

İnsanları çıldırtmak için konu açtınız herhalde.
Hâlâ sicil diyor ya.
İlaçlar zehir değil, sizin düşüncelerinizden daha az zararlı oldukları kesin.
Sizin cıldırmanız umrumda bile değil götürücez zaten tek seferlik o da benim düşüncelerim de seni hiç ilgilendirmez

İlaç alınca daha mı iyi olacak sürekli ilaca bağlı yaşayacak sicilide mahvolacak
Bende psikolojik destek aldım. Anksiyete için ve ilaçta kullandım. İlaca bağımlı olmadım hatta şu anda kullanmıyorum. Doktor uygun zamanda ilacı kesiyor çünkü. Ben yaklaşık 6 ay kullandım. 6 ayda bırakma sürecine girerek dozu azaltarak bırakıldı. İyi ki gitmişim, iyi ki kullanmışım. Hayatım durma noktasına gelmişti çünkü. Allah doktorlardan razı olsun.

İlaçlar zehir bagımlılık yapıypr gayette iyi biliyorum bana maval okumayın götürücez dedim tek seferlik o da
Tek seferde tedavi olacak durumda mi kardeşiniz? Buna siz mi karar vereceksiniz?
Sizin hiçbir şey bildiğiniz yok.
Kardeşinizin sağlığı söz konusuyken sicil lafı edecek kadar cahilsiniz.
Laf anlatmaya da değmezsiniz.

Ne iş yap ıyosun memur musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…