- 11 Eylül 2024
- 100
- -91
- 1
- 24
- Konu Sahibi melisaa3456
-
Ne hocası yahu, insanlar niye bu kadar cahil . Hiç tahammülüm kalmadı bu cahilliklere. Tabiki bir doktora götürün.Kardeşimin üzerinde bi ağırlık var işe bile zoraki gidiyo halüsinasyon görüyorum diyor iş yerinde arkadaşı markette depoda burda bi kafa var demiş dünde bilerek işe geç gitti korktu sanırım yemek bile yemedi dün bugünde iş yerinde yememiş hiçbişey yapası gelmiyomuş ne yapmalıyız felak nas ayetelkürsi hâlâ aynı hocaya mı götürsek
Benim teyzemin kızının böyle problemi vardı. Benim çalıştığım ilde de iyi bir çocuk ergen psikoloğu vardınranıdığım. Teyzemi aradım kızın uçak biletini alayım gönder ya da beraber gelin bende kalın ben o doktora götüreyim diye.Kardeşimin üzerinde bi ağırlık var işe bile zoraki gidiyo halüsinasyon görüyorum diyor iş yerinde arkadaşı markette depoda burda bi kafa var demiş dünde bilerek işe geç gitti korktu sanırım yemek bile yemedi dün bugünde iş yerinde yememiş hiçbişey yapası gelmiyomuş ne yapmalıyız felak nas ayetelkürsi hâlâ aynı hocaya mı götürsek
Tıp diye birşey icat edildi, çok acayip bişey, araştırmanızı öneririm, böyle durumlarda ise yarıyor diye duydum.Kardeşimin üzerinde bi ağırlık var işe bile zoraki gidiyo halüsinasyon görüyorum diyor iş yerinde arkadaşı markette depoda burda bi kafa var demiş dünde bilerek işe geç gitti korktu sanırım yemek bile yemedi dün bugünde iş yerinde yememiş hiçbişey yapası gelmiyomuş ne yapmalıyız felak nas ayetelkürsi hâlâ aynı hocaya mı götürsek
BilmiyodumHastaneye goturun once. Boyle hocali konular acmakta yasak
Türkiye de tıp diye bir brans var hani hasta olduğunuzda gidip doktora görünmek gibi... kardesiniz içinde böyle doktorlar var derdine care bulacak 6 yıl okuyorlar sonra daha fazla okuyup docent prof oluyorlar hayat kurtaran beyaz önlük giyiyorlar bilirsiniz heh iste onlara gotureceksiniz kardeşinizi üfürüktenn şarlatan hocalara degil...Allahim yaa hala hoca diyor, birde gitmişken kendinizede bir randevu alin bence baksinlar eksik birsey varmıKardeşimin üzerinde bi ağırlık var işe bile zoraki gidiyo halüsinasyon görüyorum diyor iş yerinde arkadaşı markette depoda burda bi kafa var demiş dünde bilerek işe geç gitti korktu sanırım yemek bile yemedi dün bugünde iş yerinde yememiş hiçbişey yapası gelmiyomuş ne yapmalıyız felak nas ayetelkürsi hâlâ aynı hocaya mı götürsek
EminizMesela psikiyatriye mi gitse acaba? Ya da bir madde kullanmadığından emin misiniz?
Sanrı görüyor diyorsun, adamın aklı kaymış sen ileriyi düşünüyorsun. Olmayıversin gardiyan olmaması gerekiyorsa zaten, başka bir şey olur. Psikiyatriye götürün yahu. Ne hocası ya?!Psikiyatriye gidilecegini bende biliyorum onumu dedim size ileride gardiyan olmak istiyor ona bile engel olacak
Psikiyatrik rahatsızlığı olan insan bi zahmet gardiyan falan olmasın zaten.Psikiyatriye gidilecegini bende biliyorum onumu dedim size ileride gardiyan olmak istiyor ona bile engel olacak
Harika meslek seçimi anlattığınız durumları yaşayan biri için. Kendisine ve başkalarına zarar vermemesi doktora gitmelisiniz.Psikiyatriye gidilecegini bende biliyorum onumu dedim size ileride gardiyan olmak istiyor ona bile engel olacak
Sana mı sorcaktı gardiyan olup olamayacağını terbiyeni takınPsikiyatrik rahatsızlığı olan insan bi zahmet gardiyan falan olmasın zaten.
Gardiyan olmak kolay sanıyor orada psikolojisi daha bozulur böyle giderse yazikPsikiyatrik rahatsızlığı olan insan bi zahmet gardiyan falan olmasın zaten.
Her mesleğin zorluğu varGardiyan olmak kolay sanıyor orada psikolojisi daha bozulur böyle giderse yazik
Bana sormasın da olamaz zaten bu haldeyken. Binbir çeşit psikiyatrik teste kişilik testlerine sokuyorlar. Almazlar zaten. Boşuna heves etmesin. Gitsin tedavi olsun, belki normal bir hayatı olur ilerde. Bu şekilde çok zor.Sana mı sorcaktı gardiyan olup olamayacağını terbiyeni takın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?