- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi Piquania_Dedove_
Malesef güncel 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu mesaji simdi gordum Allah yardimciniz olsun sayfalari tam okuyamadim babaniz nasil?birgun babanizi uzdukleri icin pisman olacaklar ya cok uzuldum 2011-2012 yazisi ama icim buruldu resmenUzun zaman oldu arkadaslar yaklasik bi 4-5 ay kadar..
Bana yilar gecmis gibi geldi ne yalan soyliym..
Bayrami onsuz gecirdik..
Face sifresini kirdim butun mesajlarini tek tek okudum..
Madde kullaniyor
Moralmen sifir ,dibe vurmus durumda..
Adresini ogrendim..
Evdeki kucuk kizkardesim meger gorusuyormus mesajlasmalarini gordum,bize gorusmedigin soyluyordu
O da evden bi ara gitti,psikologdan destek aldik o sekilde yaklastik neyse ki ise yaradi eve getirdik...
Ama cok zor bi ramazan gecirdik Allah beterinden korusun yine de sukur...
İnsallah kayip olan kardesimi de eve getirdigimizin haberini en kisa zamanda verebilirim..
Merak eden arkadaslara bilgi vermis olayim dedim..
Dua edenlere cok tesekkur ederim
Uzun zaman oldu arkadaslar yaklasik bi 4-5 ay kadar..
Bana yilar gecmis gibi geldi ne yalan soyliym..
Bayrami onsuz gecirdik..
Face sifresini kirdim butun mesajlarini tek tek okudum..
Madde kullaniyor
Moralmen sifir ,dibe vurmus durumda..
Adresini ogrendim..
Evdeki kucuk kizkardesim meger gorusuyormus mesajlasmalarini gordum,bize gorusmedigin soyluyordu
O da evden bi ara gitti,psikologdan destek aldik o sekilde yaklastik neyse ki ise yaradi eve getirdik...
Ama cok zor bi ramazan gecirdik Allah beterinden korusun yine de sukur...
İnsallah kayip olan kardesimi de eve getirdigimizin haberini en kisa zamanda verebilirim..
Merak eden arkadaslara bilgi vermis olayim dedim..
Dua edenlere cok tesekkur ederim
Twsekkurler canim..ben bu mesaji simdi gordum Allah yardimciniz olsun sayfalari tam okuyamadim babaniz nasil?birgun babanizi uzdukleri icin pisman olacaklar ya cok uzuldum 2011-2012 yazisi ama icim buruldu resmen![]()
ah canim ah ..
sirtinda kocaman bir yükle dolasiyorsun ..
kendini hayatin her alaninda böyle köseye sIkismis hiss etmen cok normal ..
Allahim insaAllah insaAllah güzel günlerle kavusturur sizi ..
ailendir bacindir canindir hic bir sey demem diyemem ..
ayni durumda olsam ayni seyleri düsünür ayni seyleri hiss ederdim ..
ama lütfen birazda kendini düsün ..
kendi yuvani düsün ..
Sagol canim twsekkurlerprenses ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH kardesin akillanirda doner eve uzuldum,
kendi kardeslerim geldi aklima boyle bir durumda olsalar ALLAH ESIRGESIN hic kolay degil,
kendince iyi yaptigini dusunuyordur ama umarim gec olmadan kendine gelir...
Sagol canim twsekkurler
İyi yaptigini artik dusunmuyordur neden sersensu an cok borclanmis mesajlardan anladigim kadariyla da pisman
Ondan bundan borc alip durmus..
Burnu surtulmustur de yuzu yok benxw donmeye
Bulup iyilikle onu kazanicaz yapilacak tek sey bu...
Psikilojik tedaviye ihtiyaci var...
Yarin babama adresini vericem takip etsin bulsun...
Bulunduktan sonrasi kolay olur Allahin izniyle...
suan kac yasinda ?
Umarim kurtulur bulastigi herseyden..
93 dogumlu canim..
İnsallah kurtulur...
Twsekkurler canim..
Babam uzuluyor ama en buyuk destegi de bizden aliyor neyse ki..
Duzelecek insallah inaniyorum her ailde inis cikislar olur belki bu kafar sert olmaz ama olur yani..
Allah yanimzda ins.
Canim yuvami zaten dusunuyorum
Ama yapi olarak hassas bi insanim kapimi kapayip kocamla kaldigimizda illa ki dusunuyoruz esim de ben de..
Esime hic yansitmiyorum evde ama kendisi surekli soruyor zaten cok endiseleniyor sagolsun kardeslerim icin..
Ailemin bu zor gunleri gececek ins...
Her zorlukta bir kolaylik da var degil mi :)
Twsekkurler canim..
Babam uzuluyor ama en buyuk destegi de bizden aliyor neyse ki..
Duzelecek insallah inaniyorum her ailde inis cikislar olur belki bu kafar sert olmaz ama olur yani..
Allah yanimzda ins.
Canim yuvami zaten dusunuyorum
Ama yapi olarak hassas bi insanim kapimi kapayip kocamla kaldigimizda illa ki dusunuyoruz esim de ben de..
Esime hic yansitmiyorum evde ama kendisi surekli soruyor zaten cok endiseleniyor sagolsun kardeslerim icin..
Ailemin bu zor gunleri gececek ins...
Her zorlukta bir kolaylik da var degil mi :)
Sagol canimAnnenizi kaybettiğinizde kritik yaştaymış.kötü arkadaş kurbanı olmuş resmen keşke ona da piskolojik destek aldırsaydınız da kabul eder miydi bilmiyorum.inşallah geri döner![]()
Merhaba,
kardeşiniz kayıp olduğu ile ilgili konuyu okudum biraz önce.Ben İstanbul'dayım,siz nerde ikamet ediyorsunuz bilmiyorum.Eğer kayıp kardeşiniz İstanbuldaysa ve bi fotoğrafı yada adresi falan varsa yani ne bileyim hani bi yardımım dokunucaksa yardımcı olmak isterim.Bu yaşta bi kızın sokakta bi gün daha geçirmemesi için elimden gelen yapabileceğim bişey varsa yazın lütfen.Umarım herşey aileniz ve sizin için hemen yoluna girer,umarım şansınız döner.Allah yardımcınız olsun..
Cok iyisin canim cok cok tesekkur ederim..
Kardesim adanada canim...
Aslinda kayip dehil kendini kaciriyor bizden...
Polis falan pek ise yaramiyor bu sebeple..
İse yarayacak sey dualariniz..
Allah razi olsun hepinizden![]()