• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeş Sorunsalı

prensescim, senin konun olduğunu yeni fark ettim,
5 parmak eşit boyutda olmuyor diye boşuna demiyorlar.
Sıfatı ne olursa olsun, rabbim hayırlısını versin.
İllaki olsun dememek lazımmış gördükçe yaşadıkça daha iyi anlıyoruz bunu. Evlat isteyenlerede sesleniyorum, önce hayırlısı.

Cnım bu kardeşin kız mı erkek mi tam anlamadım ?

İnşallah en kısa zamanda aranıza döner ve eğer varsa kötü alışkanlıklarından kurtulur.

Sağol güzel dileklerin için tatlım..
Kız kardeşim kayıp...
İlla ki olsun denmemeli katılıyorum sana

Prensesim selam cnm
Konunu ilk defa gördm ve inan çok üzüldüm Allah ım onunda sizlerinde yardımcısı olsun.
Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Hayatta herkesin sınavı farklı işde
Kimi evlat kimi eş kimi aile kimi işden ....
Ben valla kardeşin olmak istedim. Bende annemden sonra dağılmamak kopmamak azcık sevgi ilgi alaka görmek isterdim.
Herkesin derdi farklı işte. Kardeşinin aslında çok hata yaptığını anladığını ama hatadan dönmek için yeteri kadar kendinde güç bulamadığını düşündüm. İçinde de bence bazı şeyleri çözemedikçe suçu sizLere atmış gbi hissettim.
Bası insanlara kaçmak çözmekden kolay gelebiliyor işte.
Allah ım inş ona doğru göstersin.
Aldırabilirseniz bulduğunuzda uzman yardımı muhakak bir nebzede olsun iyi gelecektir.

Prensesim selam cnm
Konunu ilk defa gördm ve inan çok üzüldüm Allah ım onunda sizlerinde yardımcısı olsun.
Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Hayatta herkesin sınavı farklı işde
Kimi evlat kimi eş kimi aile kimi işden ....
Ben valla kardeşin olmak istedim. Bende annemden sonra dağılmamak kopmamak azcık sevgi ilgi alaka görmek isterdim.
Herkesin derdi farklı işte. Kardeşinin aslında çok hata yaptığını anladığını ama hatadan dönmek için yeteri kadar kendinde güç bulamadığını düşündüm. İçinde de bence bazı şeyleri çözemedikçe suçu sizLere atmış gbi hissettim.
Bası insanlara kaçmak çözmekden kolay gelebiliyor işte.
Allah ım inş ona doğru göstersin.
Aldırabilirseniz bulduğunuzda uzman yardımı muhakak bir nebzede olsun iyi gelecektir.
Turkuazcım desteğin için çok sağol..
Evet normal şartlarda olması gereken suçlarını telafi etmesi
Ama işte hep suçlu biz oluyoruz ve inan ki dayak bile yemedi en son 1-2 olay dışında
Hep babam affetti alttan aldı
Biz de gerginlik çıkmasın diye konuştuk ama laf bile çakmadık...
Anlam veremiyoruz bu duruma

Turkuazcım desteğin için çok sağol..
Evet normal şartlarda olması gereken suçlarını telafi etmesi
Ama işte hep suçlu biz oluyoruz ve inan ki dayak bile yemedi en son 1-2 olay dışında
Hep babam affetti alttan aldı
Biz de gerginlik çıkmasın diye konuştuk ama laf bile çakmadık...
Anlam veremiyoruz bu duruma

Cnm benimde bir kardeşimde babama karşı vardı böle bişi. Biz hiççç çözemedik malesef
Babamın bence hepimize eksikliği sevgisini şefkatini göstermeyişi idi. İçinde yaşamaı idi.
Ama babam ona değil hepimize öyledir.
Ben saçımı okşayıp sevdiğini sadece annemin cenazesinde hatırlıyorum mesela.
Böyle tip insanlarda sevgi eksikliği ayrı dert sevgi göstersen tepene çıkması ayrı dert.
Boşandığım kişide öesela suçunu bana hiç kabullenme başkalarına kabullenirdi ama düzeltmek için bişi yapöazdı.
Bana hatasını kabıl etse düzeltmesi gerektiği kaçınılmaz oduğu için etmiyordu kanımca. Yoksaymak üstünü kapamak kolay geliyordu.
Belki senin kızkardeşinde işte düzeltmek istese bile zor geldiğînden de böyle bocalıyordur.
Ned iyim elimden bişi gelse keşke. Bayan olması ayrı üzdü beni.
Bayanların güçlü sapasağlam ayakta dimdik durmasını çok istiyorum hep.

Cnm benimde bir kardeşimde babama karşı vardı böle bişi. Biz hiççç çözemedik malesef
Babamın bence hepimize eksikliği sevgisini şefkatini göstermeyişi idi. İçinde yaşamaı idi.
Ama babam ona değil hepimize öyledir.
Ben saçımı okşayıp sevdiğini sadece annemin cenazesinde hatırlıyorum mesela.
Böyle tip insanlarda sevgi eksikliği ayrı dert sevgi göstersen tepene çıkması ayrı dert.
Boşandığım kişide öesela suçunu bana hiç kabullenme başkalarına kabullenirdi ama düzeltmek için bişi yapöazdı.
Bana hatasını kabıl etse düzeltmesi gerektiği kaçınılmaz oduğu için etmiyordu kanımca. Yoksaymak üstünü kapamak kolay geliyordu.
Belki senin kızkardeşinde işte düzeltmek istese bile zor geldiğînden de böyle bocalıyordur.
Ned iyim elimden bişi gelse keşke. Bayan olması ayrı üzdü beni.
Bayanların güçlü sapasağlam ayakta dimdik durmasını çok istiyorum hep.
Bak sen az çok biliyorsun ailevi durumumu
Babamızla arkadaş gibiyiz yeri gelir annemiz olur yeri gelir biz onun annesi oluruz öyle yani maşallah diyim ama bu kız böyle bi tuhaf
Mesela babamı seviyor düşkün de ama bir taraftan da saçma sapan bi nefret uydurmuş onu bahane edip herşeyde onun arkasına sığınıyor
Annesini küçücük yaşta kaybetti vet zaten en çok bu yüzden ona kıyamıyıoruz ama sanırım biz yumuşak anlayışlı aileler olmakla hata ettik..
İyilikten maraz doğdu anlayacağın..

Bak sen az çok biliyorsun ailevi durumumu
Babamızla arkadaş gibiyiz yeri gelir annemiz olur yeri gelir biz onun annesi oluruz öyle yani maşallah diyim ama bu kız böyle bi tuhaf
Mesela babamı seviyor düşkün de ama bir taraftan da saçma sapan bi nefret uydurmuş onu bahane edip herşeyde onun arkasına sığınıyor
Annesini küçücük yaşta kaybetti vet zaten en çok bu yüzden ona kıyamıyıoruz ama sanırım biz yumuşak anlayışlı aileler olmakla hata ettik..
İyilikten maraz doğdu anlayacağın..

Ne diyimki ben yaaaa :( benim ablam ilgilencek böle dibinden ayrılmam bı yaşımda valla
Aman kızum işte bende annemi 17 yaşıma yeni girmiştim kaybettiğimde
Hemde çok acı kaybettim ben :( Ama işte ssende az çok biliyorsun yaşadıklarımı genede ist gübi yerde ayakta kalmaya çalışıyorum.biraz insanın içinde olcak bence. Herşey aile eğitim vs değîl

Ne bilim işte Rabbim ne verirse hayırlı verisn işte. Böyle okuyumca kendi kardeşlerimide görünce valla vşadım olmadığına üzülemiyorum. Allah ım hepimizi hayırlarla karşılaştırsın.
Bol bol dua et arkadaşım elden de bir yere kadar gelen.
Ben hep dua ediyom ailem toplandın eskisi gibi bir sofrada görim ailemi ölmeden diye.

Ne diyimki ben yaaaa :( benim ablam ilgilencek böle dibinden ayrılmam bı yaşımda valla
Aman kızum işte bende annemi 17 yaşıma yeni girmiştim kaybettiğimde
Hemde çok acı kaybettim ben :( Ama işte ssende az çok biliyorsun yaşadıklarımı genede ist gübi yerde ayakta kalmaya çalışıyorum.biraz insanın içinde olcak bence. Herşey aile eğitim vs değîl

Ne bilim işte Rabbim ne verirse hayırlı verisn işte. Böyle okuyumca kendi kardeşlerimide görünce valla vşadım olmadığına üzülemiyorum. Allah ım hepimizi hayırlarla karşılaştırsın.
Bol bol dua et arkadaşım elden de bir yere kadar gelen.
Ben hep dua ediyom ailem toplandın eskisi gibi bir sofrada görim ailemi ölmeden diye.

Amin tatlım sana dua edicem bu konuda hiç dert etme..
Ben Allaha sığındım ona güvendim o bizim karşımıza onu bankamatik sırasında çıkardı yine çıkarır inşallah....
Bak eğitim vs hiç alakası yok benim annem de babam da çok başarılı öğretmen insanlar...
Babam hala yediremiyor benim evladım neden böyle oldu omamalıydı diyor hatayı hep kendinde arıyor ben nerde yanlış yaptım diyor hala..
Biz de diyoruz baba sen hiç kimsenin yapamayacağı fedakarlıklar yaptın onlara hiç üzülme diyoruz..
Hatta ben geçende de dedim baba peygamberlerin evlatları dahi isyankar olabiliyordu sen de bununla imtihan oluyorsun Allah beterinden korusun isyan etmeden dua et dedim..
Böyle tselli buluyoruz
Herkesin imtihanı farklı işte..
Allah senin ailene kardeşlerine de bağlanma duygusu versin turkuazcım inşallah en kısa zamanda...
Ya Cami ismiyle dua et...

Amin presesim Allah razı olsun cnm
İnş kendisi pişamn olsun da kendi çıksın gelsin inş. O zaman düzelmesi inan olur.
Her ne yaşadıysa yeterki dönmek istesin hatlarından döner. Allah ım onuniçine bu duyguları versin de geri döndersin.
Sizde yaralarını sevgi ve şefkatle sararsınız. Sevginin gücü çok büyük oda iyileşir inş.

Amin presesim Allah razı olsun cnm
İnş kendisi pişamn olsun da kendi çıksın gelsin inş. O zaman düzelmesi inan olur.
Her ne yaşadıysa yeterki dönmek istesin hatlarından döner. Allah ım onuniçine bu duyguları versin de geri döndersin.
Sizde yaralarını sevgi ve şefkatle sararsınız. Sevginin gücü çok büyük oda iyileşir inş.

İnşallah canım...
Biz sevgi şefkat vermeye dünden hazırız yeter ki hayırlısıyla gelsin:14:

Kardeşinin tekrar kayıp olmasına üzüldüm. Bana kalırsa kardeşin birine bağımlı kaldı. Ve ne olursa olsun dönemiyor, yüzü kalmamış.
İnşallah kötü alışkanlıklar edinmemiştir. Bana öyle geliyor ki kötü arkadaş ortamından bu hale geldi
Yoksa kimse ailesinin sebepsiz yere silemez

Kardeşinin tekrar kayıp olmasına üzüldüm. Bana kalırsa kardeşin birine bağımlı kaldı. Ve ne olursa olsun dönemiyor, yüzü kalmamış.
İnşallah kötü alışkanlıklar edinmemiştir. Bana öyle geliyor ki kötü arkadaş ortamından bu hale geldi
Yoksa kimse ailesinin sebepsiz yere silemez
Canım teşekkür derim..
Ben kardeşimin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum daha önce de söylemiştim..
Sevdiği bi çocuk vardı, ben geçen sene tanışıp hakkında bilgi almak istemiştim..
Hatta düğünüme dahi geldi öyle anlayışla karşıladık...
Şimdi ondan ayrılmış,
Kompleksi olduğunu biliyorum ve özgür yaşamak istediği için bizimle yaşamayı sevmiyor..
Allah kötülerle karşılaştırmasın...
Buraya göz gezdiren okuyan yazan arkadaşların dua etmesini rica ediyorum...
Çok zor yaşayan bilir...

Son düzenleme:
İnşallah yakın zamanda doğru olanı görür kardeşin. Bir bayanın gerçekten hayatta başına gelebileceği kötü şey kendini yalnızlığa mahkum etmek, aileden kopmak. Her ne sorunu varsa düzelir inşaAllah canım..

prensescim çok uzuldum. ne denir ki..kardeş... düşünüyorumda kardeşim bu hayatta ilk sıradakı önceliğim benım. 1 saat haber alamazsam delı oluyorum senın halını düşünmek ıle istemıyorum
çok zor gunler gecırmışsın ınş bunlarıda tez gecırırsınız cnm. Rabbım kardeşine akıl, fıkı,r sevgı versın.kotu ınsanlardan kotu alışkanlıklardan korusun ınş

prensescim çok uzuldum. ne denir ki..kardeş... düşünüyorumda kardeşim bu hayatta ilk sıradakı önceliğim benım. 1 saat haber alamazsam delı oluyorum senın halını düşünmek ıle istemıyorum
çok zor gunler gecırmışsın ınş bunlarıda tez gecırırsınız cnm. Rabbım kardeşine akıl, fıkı,r sevgı versın.kotu ınsanlardan kotu alışkanlıklardan korusun ınş
Sağol sibelcim..
İnşallah akıllanır..
Yaşıyosun gülüyosun ağlıyosun ama hep için buruk...
Çok sıkıntılı Allahım yardım etsin inşallah..
Telefonunu değiştirdi sanırım ulaşacak hiç bir imkanımız yok..:50:

Prensescimiz bizim
Biximle bunu hic paylasmadin cok sasirdim kardesin mutlaka pisman olucak baskada bisey diyemiyorum babana en cok yazik siz evlisiniz oteki kardesinde nisanlancak baban hep yancak ona

Prensescimiz bizim
Biximle bunu hic paylasmadin cok sasirdim kardesin mutlaka pisman olucak baskada bisey diyemiyorum babana en cok yazik siz evlisiniz oteki kardesinde nisanlancak baban hep yancak ona

Tatlım inşallah dediğin gibi olur..
Topikte bi kere bahsetmiştim sanırım kaçırmışsın...
Yani çok can sıkıcı bi durum tabii anlatması bile moral bozuyor ondan da sık bahsetmiyor olabilirim...
Biz 5 kardeşiz hep babamla çok iyi anlaşıyoruz ona kıyamayız ssürekli gözünün içine bakarız o da bize çok düşkündür ama bu kardeşimin ne olduğunu bilmediğimiz bizimle paylaşmadığı sorunları var...
İnşallah döner de bi uzman desteğiyle halledebiliriz...

talım çok üzüldüm yaaa...dua edelim kardeşin dönsün inş evinee..

babacığına çok üzüldüm...zaten eşini kaybetmiş birde bu şekilde evlat acısı ne kadar zor..

Allah kardeşinin kalbne hidayet versin inş..

siz yinede kardeşinin peşini bırakmayın elbet düşecek yorulucal ve siz kaldırcaksınız onu..o anda yanında olunki dönsün evine...

talım çok üzüldüm yaaa...dua edelim kardeşin dönsün inş evinee..

babacığına çok üzüldüm...zaten eşini kaybetmiş birde bu şekilde evlat acısı ne kadar zor..

Allah kardeşinin kalbne hidayet versin inş..

siz yinede kardeşinin peşini bırakmayın elbet düşecek yorulucal ve siz kaldırcaksınız onu..o anda yanında olunki dönsün evine...

Sağol isyancım.
Gerçekten duaya çok ihtiyacımız var...
Allah daha beter haberler almaktan korusun acısını göstermesin tabi....
Sen oraya acısı yazmışın ya bi tuhaf oldum, korktum :50:

Sağol isyancım.
Gerçekten duaya çok ihtiyacımız var...
Allah daha beter haberler almaktan korusun acısını göstermesin tabi....
Sen oraya acısı yazmışın ya bi tuhaf oldum, korktum :50:

orada acısı derken kuzum buda bir kayıp baba için...özellikle kız çocuğu düşünsene..2 aydır haber alamıyorsun...Rabbim kimseye yaşatmasın ve Allah babana büyük sabırlar versin inşşş...

Back
X