• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeş Sorunsalı

Canım çok üzüldüm umarım gencecik bir kız başına kötü birşey gelmeden anlar durumunu.
Şimdiki gençler hep böyle.
Benim 13 yasındaki kız kardeşim ergenliğe girdi ya çıldırtıyor resmen evde bizi.
Çevrelerinden gördüklerini yapmaya çalışıyorlar. Arkadaşlarını iyi seçemiyorlar onlar gibi giyinmek gezmek tozmak istiyorlar.
Tv de ailesine asi gelen, hamile kalan genç kızlar hep iyi şeylerle ödüllendiriliyorlar.
Bu konuda ki hassasiyetimi çok kez dile getirdim bu forumda ama tv izlemezsin olur biter diye karşılık aldım hep.
Kimse umursamıyor. Çocuklarımız çok ama çok etkileniyor bu saçma sapan hayatlardan.
Bende senin gibiyim. Kardeşlerimin yükü mezun olunca hep bana kaldı. Şikayetçi değilim ama ben iyi davrandıkça onların geri tepmesi üzüyor.
Seni çok iyi anlıyorum bu nedenle.

Bizimki facbookta falan çok takılmaya başlamıştı. Şu emocular, acayip şarkılar, dik dik cevaplar bişiy diyince cevap vermeyip üflemeler falan. İnternette abim yazısırken görmüş e bizimkiler sabırsızdır basmış dayağı. Şimdi indi biraz eskisi kadar değil. Ben çok dil döktüm öğüt verdim dinlemedi. Zor kullanmak gerekiyor birazda.Dersleri kötüydü şimdi ben yardım ediyorum amtematiğine felan da düzeldi azıcık.
Siz de onun en çok isteği ve yaptığı şeylerle cezalandırın. Mesela eve geç geldiğinde veya gelmediğinde gerekirse tehdit edin. yoksa işler çığrından çıkar.
Güzel bir tavsiye değil benimki ama onun iyiliği için.
Kadıköye yakından ücretsiz psikologlar var. Oraya götürürsün.
Başka birşey gelmiyor aklıma..
Allah kolaylık versin bize.
Rabbim kimseyi kardeşiyle çocuğuyla sınamasın.

Son düzenleme:
Canım hala ulaşamıyoruz gelmedi eve....Arkadaşını arıyoruz o da cevap vermiyor aramamıza..Almanyadan kızkardeşim dahi aradı onu da açmıyor......Yarın arefe günü ve ailesine yaptığına bak....Babam çok sinirli eline bi geçirse çok kötü şeyler olacak korkuyorum açıkçası....Ama haketti yani ...Kredisini tüketti.....
eger arkadasida cevap vermiyorsa aramaniza belki kardesin o kisinin yaninda kaliyor ve cevap verme diyordur polise bildirseniz evden gittigini deseniz ki arkadasini ariyoruz cevap vermiyor

Canım çok üzüldüm umarım gencecik bir kız başına kötü birşey gelmeden anlar durumunu.
Şimdiki gençler hep böyle.
Benim 13 yasındaki kız kardeşim ergenliğe girdi ya çıldırtıyor resmen evde bizi.
Çevrelerinden gördüklerini yapmaya çalışıyorlar. Arkadaşlarını iyi seçemiyorlar onlar gibi giyinmek gezmek tozmak istiyorlar.
Tv de ailesine asi gelen, hamile kalan genç kızlar hep iyi şeylerle ödüllendiriliyorlar.
Bu konuda ki hassasiyetimi çok kez dile getirdim bu forumda ama tv izlemezsin olur biter diye karşılık aldım hep.
Kimse umursamıyor. Çocuklarımız çok ama çok etkileniyor bu saçma sapan hayatlardan.
Bende senin gibiyim. Kardeşlerimin yükü mezun olunca hep bana kaldı. Şikayetçi değilim ama ben iyi davrandıkça onların geri tepmesi üzüyor.
Seni çok iyi anlıyorum bu nedenle.

Bizimki facbookta falan çok takılmaya başlamıştı. Şu emocular, acayip şarkılar, dik dik cevaplar bişiy diyince cevap vermeyip üflemeler falan. İnternette abim yazısırken görmüş e bizimkiler sabırsızdır basmış dayağı. Şimdi indi biraz eskisi kadar değil. Ben çok dil döktüm öğüt verdim dinlemedi. Zor kullanmak gerekiyor birazda.Dersleri kötüydü şimdi ben yardım ediyorum amtematiğine felan da düzeldi azıcık.
Siz de onun en çok isteği ve yaptığı şeylerle cezalandırın. Mesela eve geç geldiğinde veya gelmediğinde gerekirse tehdit edin. yoksa işler çığrından çıkar.
Güzel bir tavsiye değil benimki ama onun iyiliği için.
Kadıköye yakından ücretsiz psikologlar var. Oraya götürürsün.
Başka birşey gelmiyor aklıma..
Allah kolaylık versin bize.
Rabbim kimseyi kardeşiyle çocuğuyla sınamasın.

Psikolog arkadaşım var ona danışacağım canım kararlıyım zaten...Hep özendikleri insanların ne kadar acınası halde olduklarını anlayamıyor...Halbuki sahipsiz kalmışlar aileleri var ama yok....Bizim babamız normalde çok serttir ve otoriterdir...Ama o sert adam gitti duygusal sakin adam geldi maşallah çok anlayışlıdır...Fakat anlayış da işe yaramıyor bazen....Eve gelsin babam o sert yüzünü ciddi ciddi gösterecek ona eminim ben....Haketti güzel bi dersi.....Arkadaşına sert bi mesaj atmayı düşünüyorum....Belki rahatsız edersem kardeşim döner bize....Zor gerçekten ergenlerle uğraşmak.....Allah yardımcımız olsun:(

Merak eden arkadaşlar, kardeşimin arkadaşını teyzeme arattım......Kız bizim telefonlarımızı açmıyordu...Ben de en son, ''mahkemeye bildirimde bulunduk evden gittiği için şüphe altında ve sorumlu olanlardan birisi olarak senin adını verdik'' diye kıza yalandan mesaj attım...Sonra teyzemle konuştum..O arayınca açmış,teyzeme kardeşimi iki gün önce gördüğünü, yanında olmadığını söylemiş(!) ..Hemen arkasından beni özel numaradan aradı kardeşim...Siz ne yapıyosunuz ya diyor salak mısınız ortalığı karıştırıyorsunuz diyor...En küçük kardeşime güya faceden mesaj atmış bana ödemeli atmış bilmem ne...3 gündür de berabermiş kız arkadaşıyla evden çıkmamış...Arkadaşının telefonunu hoparlörü bozuk olduğu için cevap veremiyormuş(!) Teyzemle konuştu ama....!

Neyse akşam gelecek işim var sonra gelecem dedi..Mahkemeye verseniz ne olur ben reşitim dedi....Bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyrum bu arada hukuki olarak biz nasıl davranabiliriz.....Ne haklarımız var mesela....İşte akşam gelince artık babam ne yapacak bilemiyorumm:18: Ben dedim normal değil psikoloğa götürcez gerekirse kolundan tutup ...Artık akşam çıkacak 3. dünya savaşını bildiririm hepinize:50:....Bize dua edin nolursunuzz :((((((

Son düzenleme:
Korkma bitanem bugünler de geçecek oda büyüyecek seni beni beğenmeyecek :)
Sen stres yapma sakin yaklaş dicem de kendimden biliyorum verdikleri cevap dayanılcak türden olmuyor.
Hukuki olarak bilmiyorum da psikoloğa götürme hakkınız var elbette.
Baban da şimdi susuyor ama fırtına öncesi bence. Çünkü hiçbi baba gencecik kızını sokağa salamaz. Hoş görülecek bir durum değil asla!
Ergenlik uzun bir dönem 2 sene en az daha böyle olur. Rabbim tekrar yardımcın olsun tatlım.
Ablalık da annelik gibi çok zor...

Sağol canım ...Hep örnek aldığı arkadaşları başıboş ailesinden kopuk fazlasıyla rahat tipler...Hep ne kadar şanslı olduğunu anlatmaya çalışıyorum kardeşime...Kendini annesiz kötü hissetmesin diye..Daha kötüler de var bak diyorum ..Psikiyatra götürdük ilaç kullandı biraz bu sefer gözlerini de açamadı...Teyzelerimiz bize çok yakındır..Onları çok sever...Olmazsa onlardan briyle konuştururum..Anne babalara allah yardım etsin...Bu devirde evlat yetiştirmek ne kadar zor az çok tahmin edebiliyorum...Ben kardeşle başedemezken sıfırdan evlat nasıl yetiştirirm....Hiç cesaretim yok....

Evet şanslı ama bunu ona siz hatırlatmatın, çünkü kendini daha da kötü hissettirir ve yükün altındaymış gibi olur, bu yüzün altında ezildiğini düşünebilir. Bunu ona söyleyerek değil, sadece hissettirerek anlatmaya çalışın.

Son gelişmelerden anladığım kadarıyla eve geldi ama büyük bir tepki göstereceksiniz ona. Belki bunu yapması çok zor ama bence ona tepki göstermeyin, en ufak bir laf vurmada bile bulunmayın, şaşırsın... Kendini sorgulamasına sebep olacaktır bu ve sizin onu biraz anladığını düşünmesini sağlayabilir belki...

Allah yardımcınız olsun, haberdar et bizi ....

Arkadaşlar anlatıyorum olanları....Geldi bizimki....Akşam hiçbişey olmamış gibi ama gergin şekilde yemek yedik...Çay içiyorken babam bunu çağırttı...Konuşmaya başladı....6aylık arkadaşına karşı kendini sorumlu hissediyorsun yanımadığın evde 3 gün kalıyorsun da 18 yıllık babana ailene sorumluluğunu yerine getirmiyorsun falan sordu...Konu konuşuldu....Zaman zaman sinirlendi bizimki ben bu eve girmek istemiyorum bana afakanlar basıyor apartmana girince diye, sonra konuşma hızlandı babam iki üç tane poposuna vurdu, sanırım bu babama iyi geldi:1:..Sonra ilginç olan, tekrar konuşmaya geçtiler.:44: Evden nefret ettiğini , mutlaka dersaneye gitmesi gerektiğini ve 1 sene daha bu evde kalmaya tahammül edemeyeceğini, evden çıkınca çok mutlu olduğunu, dış dünyada herşeyle mücadele edebilecek birisi olduğunu söyledi....Ağladı bayağı ve rahatladı diye düşünüyorum...Babam da ne güzel evin var otur bi ders çalış yeterki benim görevim seni okutmak dedi....Kardeşim ciddi ciddi bana ev tut, bi işe gireyim hem deraneye gideyim hem de ders çalışayım falan diyo:53:....Öyle öyle kah ağlayarak , kah sinirlenerek ,kah gülerek bi akşam geçti....Şimdi iyiyiz....Çok şükür bu halimize.. ...Psikiatra ya da psikoloğa gitmesinin kesin olduğunu düşündüğümüzü söyledik...Bu bizi suçladı daha önceden bi kere gittik bi daha gitmedik falan....Kısaca anlatmak istedim umarım anlatabilmişimdir canlarım....İnşallah bir daha böyle bi durum olmaz......Bayram günü Allahtan diliyorum.....Allah sorumluluk sahibi bütün anne baba abla abilere kolaylık versin......Ne kadar rahatım anlatamam evde olduğu için......O da iyi görünüyor....Yarın yada öbür gün mezarlığa gidicez..Annemle konuşmak istediğini söyledi...:(((
Psikolog bulamazsak da götürcem psikiatra....Veriyorsa da versin ilaç mı veriyo napıyosa yapsın....Uyuyosa da evinde uyusun napalım artık:1:

Arkadaşlar anlatıyorum olanları....Geldi bizimki....Akşam hiçbişey olmamış gibi ama gergin şekilde yemek yedik...Çay içiyorken babam bunu çağırttı...Konuşmaya başladı....6aylık arkadaşına karşı kendini sorumlu hissediyorsun yanımadığın evde 3 gün kalıyorsun da 18 yıllık babana ailene sorumluluğunu yerine getirmiyorsun falan sordu...Konu konuşuldu....Zaman zaman sinirlendi bizimki ben bu eve girmek istemiyorum bana afakanlar basıyor apartmana girince diye, sonra konuşma hızlandı babam iki üç tane poposuna vurdu, sanırım bu babama iyi geldi:1:..Sonra ilginç olan, tekrar konuşmaya geçtiler.:44: Evden nefret ettiğini , mutlaka dersaneye gitmesi gerektiğini ve 1 sene daha bu evde kalmaya tahammül edemeyeceğini, evden çıkınca çok mutlu olduğunu, dış dünyada herşeyle mücadele edebilecek birisi olduğunu söyledi....Ağladı bayağı ve rahatladı diye düşünüyorum...Babam da ne güzel evin var otur bi ders çalış yeterki benim görevim seni okutmak dedi....Kardeşim ciddi ciddi bana ev tut, bi işe gireyim hem deraneye gideyim hem de ders çalışayım falan diyo:53:....Öyle öyle kah ağlayarak , kah sinirlenerek ,kah gülerek bi akşam geçti....Şimdi iyiyiz....Çok şükür bu halimize.. ...Psikiatra ya da psikoloğa gitmesinin kesin olduğunu düşündüğümüzü söyledik...Bu bizi suçladı daha önceden bi kere gittik bi daha gitmedik falan....Kısaca anlatmak istedim umarım anlatabilmişimdir canlarım....İnşallah bir daha böyle bi durum olmaz......Bayram günü Allahtan diliyorum.....Allah sorumluluk sahibi bütün anne baba abla abilere kolaylık versin......Ne kadar rahatım anlatamam evde olduğu için......O da iyi görünüyor....Yarın yada öbür gün mezarlığa gidicez..Annemle konuşmak istediğini söyledi...:(((
Psikolog bulamazsak da götürcem psikiatra....Veriyorsa da versin ilaç mı veriyo napıyosa yapsın....Uyuyosa da evinde uyusun napalım artık:1:

kardesiyin eve gelmesine cok sevindim rabbim yardimciniz olsun belki depresyonda kardesin

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba..
Kardeşimi gidişatiyla ilgili merak edenlere bilgi vermek istedim
Konuyu açtığımdan beri sürekli eve geldi başkasında kaldı emirvai yaptı falan..
Ve sonuç olarak 2 aydır hatta daha fazlası da var eve gelmiyor
Haber alamıyoruz
Telefonu kapalı
Savcılığa gittik 18 yaşından büyük olduğu için hiçbirşey yapamayacağımızı söyledi savcı...
Anlayacağınız elimiz kolumuz bağlı çaresizce bekliyoruz düşünüyruz ne yapabiliriz diye...

3 ay sonra düğünüm var ve ben kendi telaşımdan çok bu sorunu kafama takıyorumm
Babam evde sürekli stresli uykusuz
Ne olacak sonu diye düşünüyoruz..
Hakkımızsa hayırlısı..................................................

ah canım ya nasıl üzüldüm anlatamam, hem kardeşin için hemde senin için tamda düğün zamanı ah işte canından can taşıyor ne de olsa üzülmemek eldemi. ama siz elinizden geleni yapmışsınız. ve annesiz büyümenin arkasına saklanmamalı çünkü sende onunla aynı kaderi paylaştın. senin düğününün olduğunu biliyormu peki?

ah canım ya nasıl üzüldüm anlatamam, hem kardeşin için hemde senin için tamda düğün zamanı ah işte canından can taşıyor ne de olsa üzülmemek eldemi. ama siz elinizden geleni yapmışsınız. ve annesiz büyümenin arkasına saklanmamalı çünkü sende onunla aynı kaderi paylaştın. senin düğününün olduğunu biliyormu peki?
Canım tabi ki biliyor nişanda evdeydi...
Düğün hazırlıklarında bana belki yardım eder diye umutlanmıştım ama yapayalnız hazırlık yapıyorum çok zor Allah başa vermesin:14:
Ben onun rahat etmesi için zamanında koşa koşa okulu umursamadım geldim ama işte umarım anlar kıymetimi bir gün:50:

Bi ara eve getiridik bunu ve akşam babamla sarılıp ağlaştılar babamdan özür diledi dedik iyi bari pişman oldu daha gitmez heralde..
Ama yok biz yapamıyoruz beraber bilmemne diye babamla tartıştı ve ertesi gün gelmedi eve:50::50::50:

Düğün hazırlıklarında bana belki yardım eder diye umutlanmıştım ama yapayalnız hazırlık yapıyorum çok zor Allah başa vermesin:14:
Ben onun rahat etmesi için zamanında koşa koşa okulu umursamadım geldim ama işte umarım anlar kıymetimi bir gün:50:

Bi ara eve getiridik bunu ve akşam babamla sarılıp ağlaştılar babamdan özür diledi dedik iyi bari pişman oldu daha gitmez heralde..
Ama yok biz yapamıyoruz beraber bilmemne diye babamla tartıştı ve ertesi gün gelmedi eve:50::50::50:

allah kolaylık versin çok zor durumdasınız sızı anlıyorum benımde komsunun kızı kacmıstı sonra herkez duyunca ailesı kacırıldı dıye bır suru sey söyledıler sonrada mahalleden tasındılar :((( allah babanıza ve sıze kolaylıklar versın işlll kardesınız pişman olurda ewe döner iş işten geçmeden :((((:43::43::43:

allah kolaylık versin çok zor durumdasınız sızı anlıyorum .benımde komsunun kızı kacmıstı sonra herkez duyunca ailesı kacırıldı dıye bır suru sey söyledıler sonrada mahalleden tasındılar :((( allah babanıza ve sıze kolaylıklar versın işlll kardesınız pişman olurda ewe döner iş işten geçmeden :((((:43::43::43:

allah kolaylık versin çok zor durumdasınız sızı anlıyorum .benımde komsunun kızı kacmıstı sonra herkez duyunca ailesı kacırıldı dıye bır suru sey söyledıler sonrada mahalleden tasındılar :((( allah babanıza ve sıze kolaylıklar versın işlll kardesınız pişman olurda ewe döner iş işten geçmeden :((((:43::43::43:
Teşekkür ederim canım gerçekten çok zor ne yapıyor ne ediyor bilmemek:50:
Biz hiç kimseye söylemedik sadece başka şehirde oturan bi amcam var polis ona söyledi babam mecburen:50:
Bu kadar sıkıntının arasında bi de milletin lafıyla uğraşılmaz yani:50:
İnsanların ağzı torba değil ki büzesin:25:

Merhaba...
En son yazışmalardan sonra bayağı bi zaman geçti yaklaşık 1 sene..
Ben gelişmeleri yazmayı çok istedim ama telaşım çoktu kısmet olmadı
Kardeşim bi akşam bankamatik sırasında beklerken erkek kardeşim tarafından bulundu!
Allah büyük..!!

Hiç bişey yapmadık her zamanki gibi..
Abisi de babam da konuştular sadece
Böyle böyle zaman geçirdik düşe kalka diyelim
Yazın başka kızkardeşimin nişanı ve benim düğünüm oldu...
O arada gayet sakindi...
Ben evlendikten sonra da bakıyorduk düzelmiş gibiydi yani babama acıyordu, evde artık gülüyordu ,mutlu gibiydi,

Sonra bi gece eve sarhoş geldi!
Bütün gece gözüne uyku girmedi babamın...
Sonra sabah bunu kovdu...
Buraya kadarmış benden babalık bitti sen kendi yoluna dedi,, belki bazılarımız eleştirecek ama babamın sabrı kimsede yok yani çok yıprandı bu olaylarda..
Ve aile olarak mutaassıp bi yapımız var...
Bu o akşam arkadaşında kaldı ama babama özür mektubu bırakmış
Neyse ertesi gün çıktı babamın karşısına ben çok pişmanım özür dilrim baba ddi o olay da öyle halloldu..

Ama tekrar şu arkadaşta kalıcam bunda kalıyorum gelmeyecem demeler başladı
En son babama mesaj attı: ''Baba söz veriyorum istediğin gibi bi insan olucam bu son'' dedi
Ve gitti...

Üstünden yaklaşık 2 ay geçti
Hala haber yok
Kuzenim faceden mesaj atmış, bu herkes için en iyisi demiş...
Artık aklıma kötü şeyler geliyor..
Kötü insanların eline düştü ya da o hayatı seçti bilemiyorum:50:
Kötü düşünmek istemiyorum ama
Evden kaçan bi insan; ki diğer kardeşlerinin çok mutlu olduğu evinden kaçan kişinin niyeti bozuktur diye düşünüyorum artık
Şımarıklığın bi sınırı vardır bu artık başka bişey...
Kardeşim de olsa kızıyorum saçını başını yolmak geliyor içimdn...
En çok da babama üzülüyorum
Yıllarını onlara adadı, adam evlenmedi hem baba hem ana oldu, ama yaranamadı işte hayırsız evladına

Gülüyorum söylüyorum başka şehirde evliyim , eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama moralim çok bozuk ne zamandır..
İnsanlar evlatlarını genelevlerden buluyorlar, aklıma geldikçe korkuyorum:14:

Allahtan hayırlı evlat dilemek gerekiyor sanırım....

İşte böyle, gelişmeleri merak edenlere paylaşmak istedim, uzun oldu kusura bakmayın....
Paylaşan herkese teşekkürler :14::14::14:

Merhaba...
En son yazışmalardan sonra bayağı bi zaman geçti yaklaşık 1 sene..
Ben gelişmeleri yazmayı çok istedim ama telaşım çoktu kısmet olmadı
Kardeşim bi akşam bankamatik sırasında beklerken erkek kardeşim tarafından bulundu!
Allah büyük..!!

Hiç bişey yapmadık her zamanki gibi..
Abisi de babam da konuştular sadece
Böyle böyle zaman geçirdik düşe kalka diyelim
Yazın başka kızkardeşimin nişanı ve benim düğünüm oldu...
O arada gayet sakindi...
Ben evlendikten sonra da bakıyorduk düzelmiş gibiydi yani babama acıyordu, evde artık gülüyordu ,mutlu gibiydi,

Sonra bi gece eve sarhoş geldi!
Bütün gece gözüne uyku girmedi babamın...
Sonra sabah bunu kovdu...
Buraya kadarmış benden babalık bitti sen kendi yoluna dedi,, belki bazılarımız eleştirecek ama babamın sabrı kimsede yok yani çok yıprandı bu olaylarda..
Ve aile olarak mutaassıp bi yapımız var...
Bu o akşam arkadaşında kaldı ama babama özür mektubu bırakmış
Neyse ertesi gün çıktı babamın karşısına ben çok pişmanım özür dilrim baba ddi o olay da öyle halloldu..

Ama tekrar şu arkadaşta kalıcam bunda kalıyorum gelmeyecem demeler başladı
En son babama mesaj attı: ''Baba söz veriyorum istediğin gibi bi insan olucam bu son'' dedi
Ve gitti...

Üstünden yaklaşık 2 ay geçti
Hala haber yok
Kuzenim faceden mesaj atmış, bu herkes için en iyisi demiş...
Artık aklıma kötü şeyler geliyor..
Kötü insanların eline düştü ya da o hayatı seçti bilemiyorum:50:
Kötü düşünmek istemiyorum ama
Evden kaçan bi insan; ki diğer kardeşlerinin çok mutlu olduğu evinden kaçan kişinin niyeti bozuktur diye düşünüyorum artık
Şımarıklığın bi sınırı vardır bu artık başka bişey...
Kardeşim de olsa kızıyorum saçını başını yolmak geliyor içimdn...
En çok da babama üzülüyorum
Yıllarını onlara adadı, adam evlenmedi hem baba hem ana oldu, ama yaranamadı işte hayırsız evladına

Gülüyorum söylüyorum başka şehirde evliyim , eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama moralim çok bozuk ne zamandır..
İnsanlar evlatlarını genelevlerden buluyorlar, aklıma geldikçe korkuyorum:14:

Allahtan hayırlı evlat dilemek gerekiyor sanırım....

İşte böyle, gelişmeleri merak edenlere paylaşmak istedim, uzun oldu kusura bakmayın....
Paylaşan herkese teşekkürler :14::14::14:

ciddi anlamda üzüldüm kardeşiniz için... benimle aynı yaşta ve ben kendimi kötü bir evlat sanırdım ki tek yaptığım babamla bağırıp çağırıp kavga ettikten sonra odamın kapısını hızla çarpmak olurdu ki o da artık olmuyor gibi bir şey. allah yardımcın olsun kötü düşünmeni istemem ama ben de ne ile geçiniyor nerde yaşıyor merak ettim doğrusu... üzülmemeye çalışın lütfen tekrardan allah yardımcınız olsun ...

ciddi anlamda üzüldüm kardeşiniz için... benimle aynı yaşta ve ben kendimi kötü bir evlat sanırdım ki tek yaptığım babamla bağırıp çağırıp kavga ettikten sonra odamın kapısını hızla çarpmak olurdu ki o da artık olmuyor gibi bir şey. allah yardımcın olsun kötü düşünmeni istemem ama ben de ne ile geçiniyor nerde yaşıyor merak ettim doğrusu... üzülmemeye çalışın lütfen tekrardan allah yardımcınız olsun ...
Teşekkür ederim cnm..
Annemiz vefat ettiği için ondan kalan parayı bekar çocuklara paylaştırıyor devler, o da onu kullanıyor
Ama eminim ki zor şartlarda şu an
Ama işte neden dönmüyor bilinmez...
En son haber aldık arkadaşında kalıyormuş evden dışarı çıkmıyormuş bilemiyoruz rahatlığını:14:

prensescim, senin konun olduğunu yeni fark ettim,
5 parmak eşit boyutda olmuyor diye boşuna demiyorlar.
Sıfatı ne olursa olsun, rabbim hayırlısını versin.
İllaki olsun dememek lazımmış gördükçe yaşadıkça daha iyi anlıyoruz bunu. Evlat isteyenlerede sesleniyorum, önce hayırlısı.

Cnım bu kardeşin kız mı erkek mi tam anlamadım ?

İnşallah en kısa zamanda aranıza döner ve eğer varsa kötü alışkanlıklarından kurtulur.

Bu arada yazmayı atladım; onu bulduktan sonra zaman zaman konuşup sarılırken falan soruyorduk işte bizi özledin mi diye, hep çok özlediğini söylüyordu...
Çok zayıflamıştı,,
Dışarda başkalarının evinde ne kadar rahat edebilirsin ki zaten
Enfeksiyon geçirmiş kendi başına doktora gitmiş iğneler yemiş,, anlattı ve çok üzüldük
Hatta söyledik değer mi bunlara diye bize hak verdi..
Ama sonradan ne oldu, hangi psikolojik sorunlara sahip bilmiorum dengesizleşiverdi
Babama bi gün ağladı ben iyi değilim diye..
Bulunduktan sonra ilk iş psikolog,,, buldum bile göndereceğim doktoru..
Sizce çok mu acımasızca düşünüyorum nasıl bi hayat yaşadığını merak ederek?
Sadece kötü insanların eline düşmesinden korkuyorum bundan herkes korkar,,
Allahım şaşırtmasın..

Back
X