- 8 Ekim 2008
- 654
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lya bu mükemmel canım tebrik ederim yarın kesinlikle başlıyorum :lepi:
tşkler canım pisiqocumuzada tşkler bu diyeti iyiki yazmış hep beraber yiyelim kilo verelim kaydirigubbakcemile5 bu perşembeye kadar 70 i görsem tartıda yeter bana a.s bu arada bu dediğim karışım bende yorgunluk falan hepsini aldı canlandım resmen normalde uyuz uyuz oturuyo olurdum :) sanırım tere tohumunun etkisi
snn adına sevndm cnm ama ben uğraşamam otlarla flan :roflol:
canım zaten diyet yapınca benim gibi kan şekerin falan düşmüyorsa uğraşma zaten a.s ben karbonhidratı azalttığım ilk günler baş ağrısı ve halsizlik oldu da ondan kullanıyorum yoksa bende uğraşmıycaktım, :1rolleyes: o kadar otu alıp karıştırdım bi sürü iş gerçi a.s
tşkler canım pisiqocumuzada tşkler bu diyeti iyiki yazmış hep beraber yiyelim kilo verelim kaydirigubbakcemile5 bu perşembeye kadar 70 i görsem tartıda yeter bana a.s bu arada bu dediğim karışım bende yorgunluk falan hepsini aldı canlandım resmen normalde uyuz uyuz oturuyo olurdum :) sanırım tere tohumunun etkisi
canım rica etsem çay tarifini yazarmısın bide nasıl kullandın?
tabi yazarım canım forumda vardı linki aşağıda :)
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/166995-yag-yakma-selulit-kilo-odem-icin.html
cnm sende mi bu diyetii yapanlardansnn
puanla var sanırımkaydirigubbakcemile3
mesela brokoli brüksel lahanası kac puaan
acaba benim yedklreim kacpuan olduki bugünsositososito
nasıl ise yarıyormu
selam deguacım geçen sana özel mesaj yazdım ama almıyormuşsun baya bi döktürdüm sonra mesajı yollayamadım :roflol:solea gibi bi ürün alayım dedim sana fikrini sorucaktım ama ulaşamadım sonrada bu diyeti gördüm bende perşembe başladım, evet bende liste var burdan aldım brokoli ve brüksel lahanası yok listede ama normal lahana var o da bir porsiyon 7 puan sende gelsene( tabi kilo vermek istiyorsan) çok zevkli bir diyet, benim başağrısı ve kan şekeri düşmesinide dediğim çayla gideriyorum bugün çok iyi geldi,süprizzzzz
arkadaslar yarın karbonıtrat dıyetıne baslayanların lıstesını yapcam ısteyenler tam olarak yarın kılosunu bıldırsın bakalım bır hafta kım ne kadar kılo vercek
elımızde delıl olur
arkadaslar yarın karbonıtrat dıyetıne baslayanların lıstesını yapcam ısteyenler tam olarak yarın kılosunu bıldırsın bakalım bır hafta kım ne kadar kılo vercek
elımızde delıl olur
cnm actım özel mesajı istediğinde yollayabilirsinnyerimseniben
vallla nasıl bidiyeet bu valla anlamadm ki
benim yediklerim kacpuandırkii
sabah 1 kivi
öğle brkoli ve brüksel lahanası
1 kivi
domates yulaf corbası 2 kase
kac oldu:uhm:
bende 2-3 kg vermek istiyrum
canım şimdi ilk sayfadaki yiyeceklerin listesinde her bir yiyeceğin karbonhidrat puanı yanına yazılmış, bu yiyeceklerden günde 50 puanı geçmeyecek şekilde yiyorsun , diyet böyle, a.s
benim yediklerimn puanu göremedmki ben:mymeka: