Cok mutlu oldum senin adına Cnm verdigin gr lara bu arada mutfak tartısı iyi fikir bende almaliyim
merhabalar, bir şey sormak istiyorum çok kafamı karıştırdı. mesela yağın karbonhidrat değeri 0 tavukta aynı ama tavada olunca yükseliyor. tavada dediğimiz yağda kızartma değilmi?
merhabalar, bir şey sormak istiyorum çok kafamı karıştırdı. mesela yağın karbonhidrat değeri 0 tavukta aynı ama tavada olunca yükseliyor. tavada dediğimiz yağda kızartma değilmi?
arkadaslar bisey sormak istiyorum,tavuk kroket yada balik kroket yenebilirmi?ben bu gidalrin karb,degerelrini bulamadim.ve daha once hic bir sekilde tuketmiyordum.dukanda yasak.acaba sizler yiyormusunuz?
p.s.bu arada sizlerden tam 7 saat farkli bir yerdeyim:))guney amerikada..ondan foruma girerken saat farki cok oluyor:))
Kizlar az once naptm biliyomusunuz biraZ. İgrenc amakac gundur dolapta duran antep fistikli baklavadan bi catAl asldm yavas yavas cignedim cignedim cignedim ama yutmadm bi peceteye usulca cikarip cope attm umarim bisi olmaz cok pismanim ama oyle cok cnm cekti ki
Birşey olmaz tatlım bu kadar üzülme bir çataldan rahat ol ama kb asma
kimsenin tatlı krizi yokmu burda yahuuubir başımamıyım bu konuda
ay savaşmak çok zor çikolatayla falaaaaan bide bu aralar cnm sıcak sıcak pide istiyo falan baya zor günler geçiriyorum
Ya o kdarda dgildir be cnminsanzzz nefis var az bucuk yiyebilmeliyiz dye dusunuyorum mideni kucultmene be yardmci oldu en cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?