buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerindenkilo vermede en onemli olay yalniz olmamaktir.motive eden bir sey lazim.evde ailen seninle birlikte diyet yapmayacagi icin, baska yerden bulmak lazim diyet arkadaslarini.cok sukur biz burayi bulduk.bi sure sonra tekrar kilo vermen duracaktir, o zaman da sakin pes etme,devam et 6 li rakamlarda bulacaksin kendini.guzel gozukmek her kadinin hakki.ben 73 kilo oldugun zaman hayatimda ilk defa magazaya girdim elbise denedim, ve lutfen 1 beden kucugunu veririmisiniz dedim.bu kelimeyi soylemek o kadar harika bir seyki.INSALLAH tekrar hepimize kismet olur bi kelimeleri demek.s olmaya gerek yok.m olmak en guzeli.sexy durur giydigin her sey uzerinde.tahta gibi gozukmezsin
40 kb yap.yedigin her seyi hesapla.1aya rahatlikla veririsin kilolari.cok sukur senin hedefin kucuk.senin gibi olmayi cok isterdim vala.3,5 kilo fazlam olsaydi ah ahhhhhh.20 kilo nerdee 5kilo nerdeeee.ama olsun devammmmmmm
ben 28 yaşındayım
hehe bensiz yazışmanızı kıskandım araya girdim
ben 79 u göremedim göremiyorum ...yarın iftarda birtek ayran içeyim diyorum birazda tavuk 0 karbon ohh çarşambada öyle yapayım diyorum cumaya 78 olsam diyorum
ben 22.sinde tatile gideceğimm.incecik olmak istiyorum yani 15 günüm fln varrrr 75 olmam lazım dombili olarak çıkmak istemiyorum tatile
işte 2 gün bakıcam 5-10 karbonla kapatıcam günü işe yararsa haftada 2 -3 gün yaparım böyle
yok böyle bişey yalnız acayip gaza getiriyormuş bu yazışmaları okumak
o zaman bende 10 agustosa yetişeyim madem:) Başlangıç 58 hedef 52 hadi bismillaaaaaaaaaaah
bikaç sorum var öncelikle Gadriel arkadaş en çok kilo verebilen olmuş sanırım kıskanıldıgına göre maşallah ekliyorumen son yazdıgım günden itibaren bi 6-7 sayfa okudum.Tatlılar ve tuz dışında bi uyarı göremedim.Suyu çok tüketmediğime inanıyorum birde sporu düzenli olarak hayatıma katmam gerekiyor bunu biliyorum.Sağlıklı olarak kilo verenler neler yaptı rica etsem extra bilmemiz gerekenler varsa bi eklenebilirmi?
diyete ek spor yapıyormusunuz? yoksa sadece karbonhidratı minimize ederek mi gitti bu göbüşler
Kızlar hazır ola geçin tartım 78.8 i gösterdi oleyt oleyt
Nazar değmesin sana maşşallah tövbeler olsun şaka gibisin yaa pegasusss çabuk gell haftanın 1.cisi şimdiden belli oldu
2. Gunumde surprizregl oldum daha 5 gunum vardi ama olsun ben gene devam edicem bi 5 guncuk tartilmicm ama gidim gidim yemeye devam gitcek bu kilolar baska yolu yok :) yol arkadaslariminda destegyle kurtulcaz onlardan :)
75 i ilk gören ben olucam biri bişey mi dedi
Tatlım sanırım senin direnç noktan 73 olacak bana öyle geliyor çünkü vücudun o kiloya cok rahat inecek çünkü yolu biliyor ama hiç durma azimle devam bir gun gelecek bende normal beden satan mağazalardan alicam hatta m olacak bedeni ha ha ne güzel hayaller ama imkansız değil biliyorum
Bu arada kac yasindasin canim
ben 26 yasindayim.73 dedigim 2 sene onceydi amavucut o zamandan beri 80 lere alisti.ne guzel 81 e gelmistim, bu tatil nerden cikti deyip kiziyorum kendime.ama sonra da surda 10 kilocuk kadar bisey kaldi yaparim diyorum.kendimi gazliyorum anlicagin
Nazar değmesin sana maşşallah tövbeler olsun şaka gibisin yaa pegasusss çabuk gell haftanın 1.cisi şimdiden belli oldu
Canim napiyon sen soylede bizde yapalim masallah ya allah saglikla arttirsin insallah :) ben bugun sadece bi haslanmis yumurta yedim bide 2 litre su ictim he bide sekersiz kahve sabahtn beride temizlik yapiyorum insallah bnde 64 u gorurum reglim bitince tartilcm bakalim...
hergun zayiflayan insalari seviyorumyaaaaaa.affffeerrrin kizlar boyle devam.moralini bozmalarina izin verme.simdi seni gorenler aaa sen su kaybettin o yag degil derse bosver.ben bu diyetle 7 gunde 8 kilo vermistim eskiden,.herkes aaaaa o su yag degil dedi.gittim doktora ciktim tartiya basbayagi yagdan kaybetmistim.hem onemli olan kucuk beden elbiselere sigmak.gunluk suyunu icersen bisey olmaz.sen artik bizim citir adayimizsin
bizler regl doneminde diyeti bozmuyoruz aynen devam ediyoruz, karsiligini mutlaka alirsin.az kilo verirsin ama kalici verirsin.hatta ben regl doneminde tartilirim kac kilo verdim normal zamana gore bakarim.regl doneminde kan kaybettigimiz icin tatli krizinin cikmasi normal. o zaman kb yi tatlilardan aliyoruz, ama diyeti asla bozmuyoruz
yarin geliyorummmmm.bu hafta 1 ci bellii.gelcek hafataya hodri meydan diyorum iste
75 i ben gorecem, sen yerinde say dur.bak kilo bile veremiosunsaka bi tarafa iftara ayranla gecistrme kiz baylir kalirsin.bari tavugu biraz fazla ye.nasilsa 0 puan.bir butun gogusu yiybilirsin.sonra kimle kapisirim ben
vayyy tavuğuda az yicem işte bayıliimde görün gününüzü
şaka şaka ayran içicem bitek tavukda yemicem
yaa teker teker gelin bi gadriel bi sen ben noolcam böle dombili halimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?