Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Cnm pegasusun da dediği gibi ağlaya ağlaya geceleri açlıktan uyuyamadim da verdim aman neolur durmasın da hatta sizde yetişin az kaldı hadi hadi

Ya Ask olsun 36 hafta da ben zaten 23 numaralı dantel tığı olurum be

Cnm pegasusun da dediği gibi ağlaya ağlaya geceleri açlıktan uyuyamadim da verdim aman neolur durmasın da hatta sizde yetişin az kaldı hadi hadi

malesef cnm yiyerek zayiflama denen bisey yok.gece ac yatinca illa ki ertesi karsiligini aliyoruz.nefsimize hakim olalim cennete bile girerizha helal sana dayanadin basardin.yapamiyorum edemiyorum dedigin zamanlar bile devam ettin diyete.simdi sen 70 olucaksinya o zaman sana zayiflayamazsin diyenler soracaklar ne yaptin zayifladin diye.inadina diyetin ismini verme.dukan diyeti yaptim de.dukanda aya5 kilo anca veriliyor.birak haftalarca surunsunler.zaten aya 5 kilo cok az.dayanamzlar diyeti birakirlar.sen onlardan daha zayif olucaksin bak gor

kendim yapmıştım cnm keki iki ısırık aldım ya iki küçük ısırık bişi olmaz inşallah ilk gün için keki bulamadım ama akşam bi kase çorba içtim bide çok az fırında kabak yedim 2 litre su içtim şu ana kadar bi litre daha içicem yatana kadar ilk günü böyle kapatıyorum bakalım yarın daha kb siz bi gün olucak inşallah benm için :)

kiskanmak ne demek ben hasetlikten catlicam ama hayalimdeki rakamlardasin ama gadriel.sen yaptinsa bende yaparim.7 li rakamlari bende gorucem hatta 75 i ilk ben gorecem

Haklisin tatlım desteginiz için de ayriyeten teşekkür ederim ben sanırım sunu anladım vücudun direnç noktası var ve inatla o kiloda direniyor bende olduğu gibi umarım en kısa sürede sende hilkay da 7 leri görürsünüz
İtiraf etmeliyim ki ben bu kiloyu kendimde belki on yıldır belkide daha fazla görmüyordum
Ben cok inatçı biriyim ve inat ettim
Darısı sizin basınıza sabırsızlıkla mutlu haberlerinizi bekliyorum
Buda mektup gibi oldu ama :) gözlerinizden öper selam ederim

buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden kilo vermede en onemli olay yalniz olmamaktir.motive eden bir sey lazim.evde ailen seninle birlikte diyet yapmayacagi icin, baska yerden bulmak lazim diyet arkadaslarini.cok sukur biz burayi bulduk.bi sure sonra tekrar kilo vermen duracaktir, o zaman da sakin pes etme,devam et 6 li rakamlarda bulacaksin kendini.guzel gozukmek her kadinin hakki.ben 73 kilo oldugun zaman hayatimda ilk defa magazaya girdim elbise denedim, ve lutfen 1 beden kucugunu veririmisiniz dedim.bu kelimeyi soylemek o kadar harika bir seyki.INSALLAH tekrar hepimize kismet olur bi kelimeleri demek.s olmaya gerek yok.m olmak en guzeli.sexy durur giydigin her sey uzerinde.tahta gibi gozukmezsin

40 kb yap.yedigin her seyi hesapla.1aya rahatlikla veririsin kilolari.cok sukur senin hedefin kucuk.senin gibi olmayi cok isterdim vala.3,5 kilo fazlam olsaydi ah ahhhhhh.20 kilo nerdee 5kilo nerdeeee.ama olsun devammmmmmm

Tatlım sanırım senin direnç noktan 73 olacak bana öyle geliyor çünkü vücudun o kiloya cok rahat inecek çünkü yolu biliyor ama hiç durma azimle devam bir gun gelecek bende normal beden satan mağazalardan alicam hatta m olacak bedeni ha ha ne güzel hayaller ama imkansız değil biliyorum
Bu arada kac yasindasin canim

40 kb yap.yedigin her seyi hesapla.1aya rahatlikla veririsin kilolari.cok sukur senin hedefin kucuk.senin gibi olmayi cok isterdim vala.3,5 kilo fazlam olsaydi ah ahhhhhh.20 kilo nerdee 5kilo nerdeeee.ama olsun devammmmmmm

Sen de 2-3 ayda verirsin 20 kiloyu Allah'ın izniyle

tabiki olabilirsin öncelikle kilonuzu alalım ki listeyi olusturabileyim

pekala 57 ile dahil olaluım o zaman

biraz yaramazlık yapıp çikolata yedim boooolca:26: sanırım bu diyette tatlılarda yasak yanlış bilmiyorum değilmi? ayrıca herkese başarılar

pekala 57 ile dahil olaluım o zaman

biraz yaramazlık yapıp çikolata yedim boooolca:26: sanırım bu diyette tatlılarda yasak yanlış bilmiyorum değilmi? ayrıca herkese başarılar

merhaba ...yasak değil aslında puanlarını tatlıya harcarsan yani künefe şekerpare kastedmiyorum tabi onlara puan dayanmaz çatal ucuyla ancak ...
ama çikolata ölçülü biçimde olabilir pegasus koca bir çikolata yiip sonrasında 0 karbon alarak bisürür kilo verdi hala da veriyor ...
kolay gelsin...

ben 28 yaşındayım
hehe bensiz yazışmanızı kıskandım araya girdim
ben 79 u göremedim göremiyorum ...yarın iftarda birtek ayran içeyim diyorum birazda tavuk 0 karbon ohh çarşambada öyle yapayım diyorum cumaya 78 olsam diyorum

Olmayacak is değil biloyorsun tatlım hadi bakalım azimle olur seneki azimle ve üstün başarıyla olamaması mümkün degil

ben 22.sinde tatile gideceğimm.incecik olmak istiyorum yani 15 günüm fln varrrr 75 olmam lazım dombili olarak çıkmak istemiyorum tatile
işte 2 gün bakıcam 5-10 karbonla kapatıcam günü işe yararsa haftada 2 -3 gün yaparım böyle

yok böyle bişey yalnız acayip gaza getiriyormuş bu yazışmaları okumak
o zaman bende 10 agustosa yetişeyim madem:) Başlangıç 58 hedef 52 hadi bismillaaaaaaaaaaah
bikaç sorum var öncelikle Gadriel arkadaş en çok kilo verebilen olmuş sanırım kıskanıldıgına göre maşallah ekliyorum en son yazdıgım günden itibaren bi 6-7 sayfa okudum.Tatlılar ve tuz dışında bi uyarı göremedim.Suyu çok tüketmediğime inanıyorum birde sporu düzenli olarak hayatıma katmam gerekiyor bunu biliyorum.Sağlıklı olarak kilo verenler neler yaptı rica etsem extra bilmemiz gerekenler varsa bi eklenebilirmi?
diyete ek spor yapıyormusunuz? yoksa sadece karbonhidratı minimize ederek mi gitti bu göbüşler

o zaman hay maşallah derim ben buna
pekalaaaaaaaa bunu duyduğum iyi oldu bir çikolata aşığı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…