Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydnlar fistiklar
Boyum 168 cnm kisaym ben senden 178 e 66 gayet hos olur tabi ama benm isTe basen problemm var kilo aldmmi direk koca bi popo oluyo sabah sabah ac karnina sekersiz kahve ictm simdi onunda yag yaktgni okumustum :)

Kalori sayimi kalori sepeti diye bi site var ordan yedigimiz herseyn kalorisine bakip gunluk aldigimiz kaloriyi hesaplayabiliyoruz hedef kilomuzu birde ne kadar surede ulasmk istedgmzi yazdgmzda gunluk kalori ihtyacmzi hesapliyo arti yaptgmzegzerszleri girdgmzde de yaktgmz kaloriyi aldgmz kaloriden dusuyo faydali bi site diye dusuyorum canimcim :)

Light içecekler, tatlandırıcılar vücudumuzun kan şekeri dengesini etkiliyor, yani vücut o tatları kalorisi olmasa bile şeker olarak algılıyor ve kan şekerini yükseltip açlık hissine ve yağ depolamaya neden oluyor. Ancak bu söylediğimiz şey abartılı kullanımlarda geçerli, bir bardak light cola içtiniz diye ya da tek tatlandırıcılı kahve içtiniz diye olmuyor. Çok sıkmayın kendinizi yoksa uzun süreli devam edilemiyor, biz bu durumu çok yaşadık. Kilonun yavaş verileni kalıcı olur. Tuza gelince, evet tartıda fazla göstermesi çok muhtemeldir çünkü vücudunuz su tutar ve şişer ancak yağ yakımı ve depolanması ya da kan şekeri dengesi ile alakası yoktur. Sonuçta sağlığımız için gazlı içecekler ve tuzu azaltmak gerekir. Tatlandırıcı olmadan yaşayamam diyenleriniz varsa şu anda bilinen en sağlıklısı splenda. Onu kullanabilirsiniz ama paketin üzerine dikkat edin, tamamen kalorisiz ve karbonhidratsız değildir.

Su kaybı kısa dönemlerde tartıyı oynatsa da uzun vadede moral bozucu geri dönüşlere neden olur. Önemli olan yağ yakmak. Yağ yakabilmek içinse protein almanız zorunlu yoksa su ve kas kaybının ardından kilo vermeniz duracaktır ve yağlanmanız daha kolay olacaktır. Ben bu rejimi aylardır yapan ve tüm bu gelgit deneyimleri yaşayan biri olarak yazıyorum. Kusuruma bakmayın. Yarış için başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Yeşil çay metabolizmayı hızlandırdığı bilinen en etkili ve sağlıklı seçeneklerden biridir, ben de tavsiye ederim. İdrar rengi ise aslında böbreklerin toksinleri ne kadar süzebildiğini gösterir. Koyu renk az su içildiğini de gösterebilir, bazı ilaçlardan da etkilenebilir, böbrek rahatsızlıklarına da işaret eder. Yağ atımı bağarsaklarda gerçekleşir, böbreklerde değil. Yağ yakarken toksik maddeler açığa çıkar, böbreklerimiz bunları süzmeye çalışır, en iyi yardım yine sudur. Diüretik yani sık idrara çıkmaya yarayan çaylar uzun vadede böbrekleri yorar ve su kaybı sizi yorgun düşürür. Ayrıca tartıdaki rakamlar yanıltıcı olur.

INANılmaz faydalı bılgıler vermıssınız cok tesekkur ederım. tuz konusunda cok katılıyorum bu dıetı yapıp 11 kg vermıs bırı olarak soylemelıyımkı ben ne zaman tuzu fazla kacırsam anında sabah tartıda +200 +300 fazla goruyorum. lıght kola bagımlısı bırı olarkta bu dıete basladıgımdan bu yana 1 bardak ıcıyorum sadece gunde cok ıcersem dıetımı etkıleyecegını bılıyorum cunku

400 gr daha verdim mi tamamdır bu iş ayy şaka maka ramazan sonunda 10 kilo vermiş olurmuyuzzz...olalımm nolur olalım aynen devamm...

tabi oluruz kiz.millet bu diyetle aya 15 kilo veriyor.neyimiz eksik.her sey yolunda gidiyor zaten.1ay daha kisacaz yiyeceklerden, sonra haftada 1 gun kendimizie izin veirriz,yeriz iceriz.ama daha degil..istedigimiz kiloya inelim sonra.1 aya tahminim 70 oluruz.her hafta 2,5 kilo verirsek.ay sonu mutlu rakami gorurz

Ayda 15 kilo mu???

senin kilon az oldugu icin haftaya 1 kilo versen yeterli olur.yani haksiz rekabete girmeyelim.senin 1 kilon 2 olarak hesaplansin

işin uzmanı sizsiniz cnm :) siz nası derseniz öyle olsun :) yazdıklarınızı okudukça çok fena gaza geliyorum yalnız süpersizniz :) 60 a düşiyimde o zmn zıplıcam zaten :) aylardır 60 ı göremiyorum 64 ü görsem o bile beni deli gb mutlu edicek :) bu arada sabah bi şekerisz kahve bide haşlanmış yumurta yedim öğlen bi tanecik biber dolması bide az önce azcık çok azcık kek yedim bişi olurmu yeşil çay içtim bide 2 fincan :/

günaydınnnnn
kızlar 79.5 i bu sabahın körü itibariyle gördüm oleyt oleyt oleyt

gadriel seni eledik biz haberin yokmu ...bu kadar çabuk 79 u gördüğün için cezalısın 36 hafta kadar yarışmalara almıcaz seni
bi nefes al gadriel tövbe ya bende görmek istiyorum benimde canım var bende tombulum bendeee 79 olmak istiyorum

gayet güzel boyun tatlım kilonda aşırı değil...ama bölgesel fazlalık diyorsan doğrudur..
aramıza hoşgeldin

cok iyi baslamissin da kek bozmus biraz sen baktinmi kek kac kb yapiyor.uzerinde yazmasi lazim hazir kekse.degilse listemizde var ne kadar yaptigi ona gore hesapla.bu arada sen zaten zayif oldugun icin bence kb yi 40 tut, 50 yapma.yani bneim dusuncem.cunku bi arkadas daha var ecrin ayse diye , mesela o da zayif.50 kb yle zayiflayamiyordu, azaltinca kilo verdi.acikinca tatlandiricyla cay ic , tatli hissi verdigi icin tok tutuyor.ben geceleri midemin gurultusunu onunla yatistryorum

Çok mu kiloluydu, yani 100+ kilolarda?

Ayda 10-15 kilo bir tarafa, 6-7 versem bile mükemmel benim için :)

raahtlikla verebilirsin 7 kiloyu.hatta bence daha fazla verirsin ama tek bir gun bile kacamak yapmicaksin, bi dilim bile olsa.bir ay dayan iste sonuctan memnun kalirsiz soz bak yok kuzen 72 kiloydu suan 57 kilo.uzun suredir ustelik almiyor kilolari geri.70 kb yapti artik yemeklerini.ama bazen kaciriyor pasta borek falan, ona ragmen almiyor geri kiloyu.kolaylikla verilir kilo.yeterki kacamak yapmayalimmmm

Kızlar karşınızda müthiş gadriel vee 79.1 olmuş durumundayim kıskanmayın lütfen
Saka bir yana acayip mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…