Pegasus tebrikler :)
Ben sadece 200 gr verebilmişim...
Hilkay kilonu paylaştın da ben mı göremedim yoksa Nerdesin tatlim
haftaya tam olarak yaparsın canım bugünkü kilonu yaz ona göre ekleyelim senide yarışmaya cuma günü ikinci tartılma günüüüPegasus tebrikler :)
Ben sadece 200 gr verebilmişim...
günaydın kızlarrrrr sonuncu olarak bende yazayım dedim 82.4 le baslamıs olup suan 80.5i gösterdi sabahleyin yeni tartım sadecık iki kilocuk sonuncu oldum ben biliyorum
yoo ben sonuncuyum gadriel rahat ol
estim gürledim sonrada patladım
pegasusu haftaya geçelim mi çaktırmadan
vallahi geçelim olmaz ya kızcağız herşeyi yiyor zayıflıyor benm bünyede bir sorun var o zaman hadi seninki adetten
ama şimdi bünyeme laf söylemeyeyim sanırım hafta sonu ben biraz bozdum ondan
sonunda adet olmussun canım tebrkler umarım en az zararla :)
vallahi geçelim olmaz ya kızcağız herşeyi yiyor zayıflıyor benm bünyede bir sorun var o zaman hadi seninki adetten
ama şimdi bünyeme laf söylemeyeyim sanırım hafta sonu ben biraz bozdum ondan
sonunda adet olmussun canım tebrkler umarım en az zararla :)
haftaya tam olarak yaparsın canım bugünkü kilonu yaz ona göre ekleyelim senide yarışmaya cuma günü ikinci tartılma günüüü
sen gelicek hafta soyle.bu hafta diyeti yapamamissin zaten, hakszlik olmasin sana.tsk bu arada
tatlım dert etme kendine haftaya görelim seni de
bak beni gör nasıl olacakkk gümbür gümbür gelecem
Tamam kızlar, ben asıl yarışı önümüzdeki hafta için vericem
87 idim, bu hafta 86.8 oldum, sadece 200 gram
sevgili arkadaslarım kader ortaklarım artık ciddi bir sorunum var
ben 80.3 un altını göremiyorum ve arkadaslarım artık sen zayıflamazsın diyolar acayip moralimi bozuyorlar
son iki gündür 25 lerde tutuyorum kb yi ve aksamları yemiyorum genelde ama yok bende tık yok çok şükür kabız da değilim ama su içsem yarıyor diyecek konuma geldim resmen ne yapmalıyım
bunun haricinde sabahları sirkeli su içiyorum yeşil çay dogadan form artı birde babamın açlık otunu ve yarım saat kadar oryantal kıvırıyorum ama yok yok yok
çok sinirim bozuk
şuanda bile açımmm heerşeyi yiyesim geliyor ama ama ama
kizlaaar hadi yine iyisiniz, benden bi haftalik kurtuluyosunuz.bizim misafir gitmemiz gerekti.onlar da bildiginz vejetryan.asla et ve et urunleri tuketmiyorlar.simdi ayip olur onlara ben diyetteyim, ustelik et yemem gerekiyor demembu hafta cekiliyorum ben yaristan.,girebilirsem yazarim elbette.kilo almamaya calisicam.ama o yemekler cok igrenc,ben galiba gunumu ekmekle gecirecegim.porasa, kereviz, lahana falan hic sevmem, onlar bayilir.neyse iste durum bu.cuma yzarim kac kilo olmusum , almismiyim vermismiyim.ama sizleri 7 li rakamlarda gormek istiyorum hadi kizlar tempo
şimdi pegasus yeme bizi sen yine dikkat edip birinciliğe oynucaksınanladım ben seni
gadrielllll pegasuss bize tuzak kuruyoo yetişş
şaka bir yana dikkat ediceğini biliyorum tatlım bizi düşün ve puanlarını aşma...
bide söyleyene bak haftanın sonuncusu olmusum halaa konusuyorum haftanın birincisine iş anlatıyorum
sevgili arkadaslarım kader ortaklarım artık ciddi bir sorunum var
ben 80.3 un altını göremiyorum ve arkadaslarım artık sen zayıflamazsın diyolar acayip moralimi bozuyorlar
son iki gündür 25 lerde tutuyorum kb yi ve aksamları yemiyorum genelde ama yok bende tık yok çok şükür kabız da değilim ama su içsem yarıyor diyecek konuma geldim resmen ne yapmalıyım
bunun haricinde sabahları sirkeli su içiyorum yeşil çay dogadan form artı birde babamın açlık otunu ve yarım saat kadar oryantal kıvırıyorum ama yok yok yok
çok sinirim bozuk
şuanda bile açımmm heerşeyi yiyesim geliyor ama ama ama
Kizlar merhaba.
Kalori sayimiyla 2 bucuk kilo verdim ve 2 haftadir diyet yapmadgm halde kilo almadm dikkt ettm yediklerime ama cok deil tatlida yedim cikolatada :) simdide bu diyeti denemek istiyorum bide okuduklarimdn gaza geldim suan 66 kiloyum hedefim 58 2 haftada bu diyeti deniycem benide yarismaya dahil edermisiniz gayet motive edici gozukuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?