Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Pegasus tebrikler :)

Ben sadece 200 gr verebilmişim...

Hilkay kilonu paylaştın da ben mı göremedim yoksa Nerdesin tatlim

merhabaa havalı bir şekilde bitirelim haftayı öncelikleee pegasus arkadaşımı tebrik eder gözlerinden öperimmmmm vee sonuççç
bu arada anca girebildim bugün çok işim vardı:)
evettt açıklıyoruz pegasus 84-81,3=2,7 kilo vererek birinci
gadriel 82,4-80,5=1,9 kilo vererek ikinci
hilkay 82,8-81=1,8 kilo vererek üçüncüüü
sağlık olsun beğenmedim verdiğim kiloyu ama sizeee bayıldımmm
gadriel geçmeliyiz peGasusu...
haftanın birincisi PEGASUSS
HAFTAYA GÖRÜŞECEĞİZZ...
HAYDİ KIZLAR ELELE YANSIN YAĞLAR GELİYOR ÇITIR KIZLAR ...

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr sonuncu olarak bende yazayım dedim 82.4 le baslamıs olup suan 80.5i gösterdi sabahleyin yeni tartım sadecık iki kilocuk sonuncu oldum ben biliyorum

yoo ben sonuncuyum gadriel rahat ol
estim gürledim sonrada patladım
pegasusu haftaya geçelim mi çaktırmadan

yoo ben sonuncuyum gadriel rahat ol
estim gürledim sonrada patladım
pegasusu haftaya geçelim mi çaktırmadan

vallahi geçelim olmaz ya kızcağız herşeyi yiyor zayıflıyor benm bünyede bir sorun var o zaman hadi seninki adetten
ama şimdi bünyeme laf söylemeyeyim sanırım hafta sonu ben biraz bozdum ondan
sonunda adet olmussun canım tebrkler umarım en az zararla :)

sevgili arkadaslarım kader ortaklarım artık ciddi bir sorunum var
ben 80.3 un altını göremiyorum ve arkadaslarım artık sen zayıflamazsın diyolar acayip moralimi bozuyorlar
son iki gündür 25 lerde tutuyorum kb yi ve aksamları yemiyorum genelde ama yok bende tık yok çok şükür kabız da değilim ama su içsem yarıyor diyecek konuma geldim resmen ne yapmalıyım
bunun haricinde sabahları sirkeli su içiyorum yeşil çay dogadan form artı birde babamın açlık otunu ve yarım saat kadar oryantal kıvırıyorum ama yok yok yok
çok sinirim bozuk
şuanda bile açımmm heerşeyi yiyesim geliyor ama ama ama

geçicezzz
evet canım allahtan kilo almadım yaa korktum bir an ama 1,800 de olsa vermişim neyseki..artık bu hafta bizi kimse tutamazzz

geçicezzz
evet canım allahtan kilo almadım yaa korktum bir an ama 1,800 de olsa vermişim neyseki..artık bu hafta bizi kimse tutamazzz

haftaya tam olarak yaparsın canım bugünkü kilonu yaz ona göre ekleyelim senide yarışmaya cuma günü ikinci tartılma günüüü

sen gelicek hafta soyle.bu hafta diyeti yapamamissin zaten, hakszlik olmasin sana.tsk bu arada

tatlım dert etme kendine haftaya görelim seni de
bak beni gör nasıl olacakkk gümbür gümbür gelecem

Tamam kızlar, ben asıl yarışı önümüzdeki hafta için vericem

87 idim, bu hafta 86.8 oldum, sadece 200 gram

kizlaaar hadi yine iyisiniz, benden bi haftalik kurtuluyosunuz.bizim misafir gitmemiz gerekti.onlar da bildiginz vejetryan.asla et ve et urunleri tuketmiyorlar.simdi ayip olur onlara ben diyetteyim, ustelik et yemem gerekiyor demem bu hafta cekiliyorum ben yaristan.,girebilirsem yazarim elbette.kilo almamaya calisicam.ama o yemekler cok igrenc,ben galiba gunumu ekmekle gecirecegim.porasa, kereviz, lahana falan hic sevmem, onlar bayilir.neyse iste durum bu.cuma yzarim kac kilo olmusum , almismiyim vermismiyim.ama sizleri 7 li rakamlarda gormek istiyorum hadi kizlar tempo

sakınnn bikere şu herşeyi yeme olayını aklından çıkar ...yani yumurta peynir tavuk yiyorsan başka tabi )
canım derler daha neler neler derler takmıcaksın 70 kilo olup çıkacaksın karşılarına çok cool bir şekilde ...
sana wowww ne kadar zayıflamışsın dediklerinde de tebessüm edip teşekkürler diceksin sadece...
hiiçç umursama aynı şeyler bize olmuyormu sanıyorsun oluyor iri kadın haşmetli kadın yarmagül hepsini şaka yollu duydum ben tatlımm..

sakınnn vazgeçmee bak biz burdayızzz...
kimse kınamasın kilolu olmayı büyük konuşmasın onlarda bunu anlıcaklar birgün sen istediğin kiloya ulaştığındaa

şimdi pegasus yeme bizi sen yine dikkat edip birinciliğe oynucaksın anladım ben seni
gadrielllll pegasuss bize tuzak kuruyoo yetişş
şaka bir yana dikkat ediceğini biliyorum tatlım bizi düşün ve puanlarını aşma...
bide söyleyene bak haftanın sonuncusu olmusum halaa konusuyorum haftanın birincisine iş anlatıyorum

kilo almam tabiki de, kilo verirmiyim onu bilmiyorum iste.veremeyebilirim. ya da 80 e inip 1 kilo veirrim belki.iste kestremiyorum.bunlarin yedikleri yemek degil isgence.ebru sanli bu yemekleri gorse zevkten bayilir her halde.sebzelerin cogu da cig zaten, guya pisiyor.agizda kircccc yamiyormu, kusasim geliyo.ben bildiginiz ekmekle gunlerimi geciriyorum

kilo yarışınamı girdiniz siz bakiimmm
acayip ilham verici tebrik ederim!

bende dahil olabilirmiyim karbonhidrat diyeti yarışına, ki öyle bi yarış varsa şayet

Son düzenleme:

Birincisi öyle arkadaş olmaz olsun, çok ayıp onlara. İkincisi arada duraklamalar normaldir. 25 lerde tutarken neler yiyorsun, yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Her ne kadar pegasus için prtein almamak işe yarıyor olsa da uzun vadede bu rejimi sürdürebilmek için protein ve doğru karbonhidrat alarak, bünyeyi aç bırakmayıp metabolizmayı yavaşlatmadan devam etmek gerekiyor.

Kizlar merhaba.
Kalori sayimiyla 2 bucuk kilo verdim ve 2 haftadir diyet yapmadgm halde kilo almadm dikkt ettm yediklerime ama cok deil tatlida yedim cikolatada :) simdide bu diyeti denemek istiyorum bide okuduklarimdn gaza geldim suan 66 kiloyum hedefim 58 2 haftada bu diyeti deniycem benide yarismaya dahil edermisiniz gayet motive edici gozukuyor :)

hoşgeldin canım öncelikle aramıza umarım hep birlikte el ele erip bu işi halledeceğiz tabiki dahil edecez ne demek cuma günki kilonu yazarsan tatlım önümüzdeki hafta cumaya kadar bakalım kim daha çok vermiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…