bugünden itibaren bu diyete başlıyorum
akşamlarıda pilates yapıcam vermem gereken 4 kilom var 52 olmak istiyorum 56yım şu an hatta 5 kilo veriyim süper olucak 1 beden incelmiş olucam:)
neyse azimliyim vericem
kolay gelsin:13: azim oldugu sürece basarmis sayilirsin
Sevgili Arkadaşlar;
Ben gidiyorum düğün sonra balayı falan derken uzunca bi süre giremem muhtemelen, Hepinize kocaman sevgiler öpücükler ben gelene kadar herkes incecik olsun inşallaaahhh
yaaa 3. günüm de fire verdim tatlıya boğuldum ne güzel 2 günde 1.300 gr vermiştim yarın yine dönücemm
Sevgili Arkadaşlar;
Ben gidiyorum düğün sonra balayı falan derken uzunca bi süre giremem muhtemelen, Hepinize kocaman sevgiler öpücükler ben gelene kadar herkes incecik olsun inşallaaahhh
hemen diete dönüs yapmakda iyi sakin yemeye devam etme yoksa verdigin kilolar hemen geri gelir
ne kadarda kac kilo verdinkızlar bende bu diyetle baya bir kilo verenlerdenim
ancak sayfaları okudukça bu diyette lıght yogurt ve süt içilebilir
yazıldığını gördüm
sakınnnnnn
zira bu diyette aamaç yağdan kısmamaktadır
çünkü bir besinin yağ orannı ne kadar düşükse kb orannı o kadar yüksektir unutmayın
illada yoğurt süt tüketecekseniz en yağlı olanu
seçmelisiniz
danışmak istediğiniz her konuda yardımcı olabilrim
herkese bol kilo vermeler
Sevgili Arkadaşlar;
günaydın kızlar , 66 kiloyu da gördüm sonunda:)
ama bir süre kilomu korumaya çalışacağım,yemeği çok azalttığım için biraz halsizlik başladı.
sizin diyet nasıl gidiyor kızlar?
ne kadarda kac kilo verdineminim herkesin soracagini ben sordum
tebriklerrrrrbu arada senin cetveline baktim 91 den 66 ya ne kadar surede indin benim diyet 85 te takildi kaldi.kb yi dusurme zamani gelmis demekkkiiii
teşekkür derim canım, darısı başınıza
ben diyete başlıyalı 7 ay falan oldu ama her zaman dikkat edemedim, yani diyete tam uysaydım hızlı verebilirdim ama ara ara bozdum diyeti
benimde kilo vermem duruyordu , moralim bozuluyor yemeğe saldırıyordum iyice çıkmaza giriyordu, diyetini bozma aynen devam et birden kilo verdiğini göreceksin:)
teşekkür derim canım, darısı başınıza
ben diyete başlıyalı 7 ay falan oldu ama her zaman dikkat edemedim, yani diyete tam uysaydım hızlı verebilirdim ama ara ara bozdum diyeti
benimde kilo vermem duruyordu , moralim bozuluyor yemeğe saldırıyordum iyice çıkmaza giriyordu, diyetini bozma aynen devam et birden kilo verdiğini göreceksin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?