eğer doğruysa günde 3-5 dilim karpuz yiyebiliriz rahat rahat.ay taktım karpuza bugün benkaydirigubbakcemile3
bende okudum resimleri gördüm.lor peynirli yumurta yapabiliriz mesela. güzel olur.beyaz peynirin yağsızını alırız:)ya bide bişi dicem light yoğutla normal yoğurtun krbn değerlerine baktım light yoğurtun ki daha çok.bu ne garip bi çelişkikaydirigubbakcemile3
Cuma yediklerim:
Sabah: 2 yumurta + 1dilim light form (8p)+60 gr Peynir (1p)
Öğlen:Yeşil salata (8p)
Akşam:6 adet tekirdağ köftesi (3p) + 60 gr Peynir (1p) + 1dilim karpuz (4)
Gece : Midye tava (10p)
Toplam:35
Ctesi yediklerim:
Sabah:2 yumurta + Peynir (1p) + 1dilim light form (8p)
Öğlen:Karpuz (8p)
Akşam:Izgara köfte (1p) + midye tava 4tane ( 5p)
Toplam:23
Ortalama 1.5 litre su + yarımşar saat yürüyüş.
1kg vermişim bilealkisalkisalkis
gerçekten çok mutşuyum bu grup böyle süper oldu.zevkle okuyorum yazdıklarınızı ve cok gülüyorum cogukez.ayrıcada acayip motive oluyorum fazla yememek adına.benim bir diyet grubu arkadasım var diyorum icimden ve onlarla belirlenen bir hedefim var hayır yiyemem diyorum icimden :)))
venhar o karpuzu nasıl yedin ya.
arkadasım vicdan yap.
yada aylinin dedigi gibi peynir ye ayran ic sosis ye ama karpuz yeme doldur mideni o kb lerle :)))
19 haz 2010 menüm
sabah (geç kahvaltı)
2 yumurtadan yapılmıs peynirli omlet
1 küçük domates
akşam üstü
semizotu yemeği
1 kase cacık
1 seftali
10 tane kiraz
yarım ev poğaçası
ara:
2 bardak ayran
cay sekersiz
2lt su
bugün spor yok.
wc 1
selm çok vicdan azabı çekiyorum arkadaşlar dün gözüm döndü moralim çok bozuk gün içinde çok güzel geçirdim şöyleki:
sabah ( öğlen b irarada oldu geç yiyiynce) yarım dilim ekmek 2 zeytin peynir ve haş.yumurta 5 puan
akşamüstü 1 dilim karpuz peynir 5 desen 1 saat sonra 2 bardak ayran
akşam yemeğinde ton balıklı salata 8 toplam 25 puan en fazla
ama gece bir coştum bir büyük paket ve cips ve kaç tane olduğunu hatılrmiyorum çokoprens yedim çok üzgünüm ama bundan vazgeçmicemm napıyım geçti artıkk
hepinizle beaber bende bir şekilde zayıflıcamm ve bunu yalnız yapmak istemiyorum yadiklerimi buraya yazmaya utandım ama yazmazsam bu sefer topiğe giremicem diye sizinle paylaştım valla
bu arada 3 gündür yürüyüş yapamıyorum havalar çok sıcak
Hoşbuldum aysebru, nasılsın canım, sondan geriye doğru gidiyorum, birazdan kopyalıycam listeni.
ben bu diyeti anlamadım vücuttan su mu gidiyor yoksa yağ mı ? karpuz yenilebiliniyor mu istediğimiz kadar birde puan sınırı kaç 50 mi ?
67 kiloyum 60 olmam lazımmm.(
Venhar çok şeker yaa, herkes aynı olmaz ki arkadaşlar, bırakın yesin karpuzu, ondan bir önceki beslenme tarzına bakalım, helvalar, kandil simitleri, börekler, çörekler :) Yavaş yavaş alışacak o da, günde 6 kesme şeker alıyodu bıraktı.
Kız Venhar, şeker almıyosun di mi? Sessizsin bu konuda, çabuk cevap yaz bize, şeker olayını bitirdin di mi?
arkadaslar benim tansiyonum acayip düsüyo . napmam lazimmm..kendimi cok halsiz hissediyom .sanki oruc tayim gibi
selin benim dünlü listemi gördün di mi? ancak bu gün yazabildim de
19/06/2010 CMRTS
reglimin 1. günü bu gün
sabah: 1 lavaş(5), 1 domates(6) 2 y. biber(6)
öğle: haşlama tavuk
patlamış mısır(10)
şeftali(12)
akşam:haşlama yavuk
TOPLAM :39 (güya 20 nin üstüne çıkmayacaktım 2 gündür napıyorum ben böle ayy sinir oldum kendimesenağlama
spor falan yapamadım sancıdanmafoldumben
zaten kalsiyum içeren yiyecekler diyet sırasında fazla tüketilirse vücuttan daha fazla yağ atılmasını sağlıyor. NTV de bir programda deneylede ispat ettiler arkadaşlar izlemiştim.
selincim bencede bizde diyete ayran süt ilave edip deneyebiliriz gerçekten.
daha hızlı kilo verdirir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?