Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç kişi katıldı cuma yarışına belli oldumu selincim?
ve bunlara ilaveten bir mısır yedim. onnda koçanı olmadan 200 gr ı 18 kb benimki 50 gr kadardı. oda 4,5 kb eder
toplamım 28,2 olmuş eh çok olmamış galiba.
selincim iyi dimi canım.?
arkadaşlar benimde bu diyeti yapmam lazım çünkü evliliğimdede kilolarım yüzünden çok fazla sorun yaşıyorum hiçbir kadının duymak istemediği sözleri eşimden duymaya başladım şuan size inanın ağlayarak yazıyorum yarın yapacam bende kilom 72 boyum 1.68 yürüyüşede başlamam lazım iki çocuk var evin işi falan ama yapmam lazım biraz az uyursam yapabilirim gibi oğlan kreşde kızıda arabaya kor yürürüm belki psikolojimede iyi gelir benin çünkü sevgi istemem için yağlarımdan kurtulmam lazımmışkötükedihüso
Listene nihayet bakabildim hayatım, bence çok iyi hem de. Ben evde olduğum günler 40'ın altına zor düşüyorum. Ama işyerinde bunu alta çekmek daha kolay oluyor.
Bu arada zayıflayan adamın resmine baktım, waaw resmen, yeni bir adam olmuş sanki, daha genç, daha yakışıklı, kilo insanı ne kadar değiştiriyor süper bir örnek.
katılanların isimleriyle başlangıç kilolarını yazabilirmisin?
ama uzun sürersede yorma kendini canım.
arkadaşlar benimde bu diyeti yapmam lazım çünkü evliliğimdede kilolarım yüzünden çok fazla sorun yaşıyorum hiçbir kadının duymak istemediği sözleri eşimden duymaya başladım şuan size inanın ağlayarak yazıyorum yarın yapacam bende kilom 72 boyum 1.68 yürüyüşede başlamam lazım iki çocuk var evin işi falan ama yapmam lazım biraz az uyursam yapabilirim gibi oğlan kreşde kızıda arabaya kor yürürüm belki psikolojimede iyi gelir benin çünkü sevgi istemem için yağlarımdan kurtulmam lazımmışkötükedihüso
Harbi sinirlendim şimdi. İki çocuk doğurmuş bir kadının kilosu boyundan 4 fazlaysa öpsün başına koysun eşin. Bu erkekler kendini ne zannediyor ya? Ben bir çocukla 100 kiloya çıkmıştım, çok şükür aynı şeyi yaşamadım, beni toplum baskısı bitirdi.
Aşkım ağlamaya sızlamaya gerek yok. Malesef bazı erkekler böyle. Biz bizi yaralayan insanlar karşısında sus pus olduğumuz için kaybediyoruz. Aslında her insanın açığı var ki muhakkak eşinin de vardır. Onların üzerine gitmediğin için kendini bişey zannediyordur eminim.
O halde sen de katıl aramıza gününü gösterelim ona, önce şu psikolojini düzelt hayatım. Gerçekten kilon çok normal senin, kendini sen bi beğen önce. Kolay mı ay iki çocuk doğurmuşsun, ne zannediyor kendini bu Brad Pit falan mı? Ay sinirlendim valla.
Aynen öyle vallahi. Kaba, kendini beğenmiş, empati yeteneği sıfır, aşağılamakla kendini yükseğe çıkaracağını zanneden insanlardan neffret ederim. (Eşini kastetmiyorum burakefsa yanlış anlama, biraz geçmişe gittim sayende o yüzden sinirlendim)
Kızlar biz yürüyüşe çıkıyoruz gece girerim yine.
Cips, çokoprens yeme isteği gelenler :)), eşleri tarafından zorla cips yedirilenler, yerken bizi hatırlayın, o an size baktığımızı düşünün :)))
gerçekten çok mutşuyum bu grup böyle süper oldu.zevkle okuyorum yazdıklarınızı ve cok gülüyorum cogukez.ayrıcada acayip motive oluyorum fazla yememek adına.benim bir diyet grubu arkadasım var diyorum icimden ve onlarla belirlenen bir hedefim var hayır yiyemem diyorum icimden :)))
venhar o karpuzu nasıl yedin ya.
arkadasım vicdan yap.
yada aylinin dedigi gibi peynir ye ayran ic sosis ye ama karpuz yeme doldur mideni o kb lerle :)))
evet ona bende dikkat ettim neden farklı bilemiyorum. bu arada lor peynirini tercih edelim derim banada acayip mantıklı geldi. ben diyetlerimde çoğunlukla lor peyniri kullanırım çokta güzel kilo verdirir ama bu kez atladım ben bunu alıyım bari.
yok valla 1 haftadır şeker atmıyom çaya:)Venhar çok şeker yaa, herkes aynı olmaz ki arkadaşlar, bırakın yesin karpuzu, ondan bir önceki beslenme tarzına bakalım, helvalar, kandil simitleri, börekler, çörekler :) Yavaş yavaş alışacak o da, günde 6 kesme şeker alıyodu bıraktı.
Kız Venhar, şeker almıyosun di mi? Sessizsin bu konuda, çabuk cevap yaz bize, şeker olayını bitirdin di mi?
evet gerçekten çok şeker. dün hepimize karpuz krizi yaşattı. gece aklıma geldikçe güldüm valla aylininde canı çekmiş akşam akşam.
doğru söylüyorsun. yavaş yavaş azaltması en güzeli arada ufak kaçamak yapmak ii aslında. sonra birden saldırır insan.:lepi: