Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar herkese,yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.hepimize bol kalori yakmalı bir hafta diliyorum.gelelim menüme
sabah:2 dilim uno
1 yumurta beyazı
1 ince dilim peynir
2 dilim tavuk salam
3 yeşil zeytin,maydonoz,çay
ara :yeşil çay(sabah oldukça zengin yediğim için sadece çay)
öğle :2 biber dolması,ayran,domates salatalık söğüş
ara :3/4 kayısı,yeşil çay
akşam:tavuk sote,ayran,1 dilim uno,salata
ara :1 elma

kızlar yanlış yere yazmışımkusura bakmayın karışıklık oluşturmayayım.hepiniize başarılar

Kızlar hu huuu herkes nerde yaa yalnız kaldım buralarda bi başımaa

ben burdayim
cok yogun hafta sonu gecirdim cuma benim misafirlerim vardi cumartesi bir arkadasda yemekteydik pazarda bir arkadasin dogum günü derklen diet öncesi bomba gibi kb yüklemesi yaptim ama bugün basliyorum cok SIKI bir ay dietim basliyorrrrr

kolay gelsin her keseeee.ben karpuz ve peyaz peynirle gecirdim gunumu 2 gundur.86 yi gordum yine cok sukur,bu 85 benden kaciyor ben kovaliyorum ayin 9 u davetteyim, dayanamadigim pilav var.yicegmi bildigim icin bari 84 oliyimde 9 na kadar, sonra bi gunluk boisvermeyle 86 olsam bile o kadar koymaz diye dusunyorum.bu arada karpuzu proteinle tuketince kilo verme hizli bi sekilde oluyor farkettim.bi yerde okumustum tatliyi meyvelerden alin, ama meyveden once protein alinki meyvenin sekerini yaksin.denedim bende ise yaradi.bugun yine karpuz beyaz peynir bildircin var menumde.karpuz iyi geliyorya doyuruyor beni susuzlugumu da aliyor.1 kilo karpuz yicem yine 40 puan.8 puan bildrcin kizartcam cunku 2 puanda beyaz peynirden.mutlu zayiflamalarrrr

Burda olmanıza sevindim hanımlar

Ben çok garip bi iki gün geçirdim, cuma da çok az kb ile bitirdim 20 falandı sanırım ve cumartesi bir baktım ki 58.1 900 gr bir günde gitmiş çok sevindim ama görseydiniz halimi Sonra cumarteside pazarda çok az kb almama rağmen 57.8e kadar düştüm bir öle 900 gr gidince tabi ben hep öle gidecek sandım regl olmadın hala deli gibi talı abur cubur yemek istiyorum dün gece bozdum diyetimi meyveler dondurmalar ooo götürdüm hepsini akşama kadar sabredip akşam bozdum ya kızdım kendime bugun yine max 15 kb almak zorundayım ama iştahım çok fena kendime nasıl engel olcam bilmiyorum kızlar bişi diyin bana yoksa hersey boşa gidecek bide yarın gelinliğimi teslim alcam yaa

canim kb ni tatlidan al.bozmaktansa tatli ye.bak nestle cikolatasinin 100 gr da 53 kb var.50 gr ni yiye bilrsin.simdi bozarsan yine 60 a cikarsin.bak ben zar zor 85 e geldim, sonra manyak gibi daldim yemege simdi 86 da takilip kaldim.sen ne kadar zor indin bu kiloya haytrlasana.gelinlik dugun diyosun bide.dugun hayatindan bi kez yasanacak bir sey.az sabret sonra yine yersin sakin bozma.senin kilon zaten az dugune kadar yetisemezsin o\sonra kilo vermen yavas.kb yi 50 ye cikar ama sakin bozmaaaaa

evet ya çok zor indim pegasuscum valla bu sıcakta kb diyeti yapmak çook zormuş ya ne yumurta yiyebilio insan ne et tavuk puff ya regl zamanı manyak gibi oluyorum ya turşuyla baklava aynı anda yemek isteyebiliyorum mesela durum bu kadar vahim yani

Dün baktım canım çok tatlı istio dedim bi magnum yerim dayanamazsam ama ben bi bozdummu tam bozuyorum yarın diyorum 0 kb yaparım iyice yiyeyim diye saçma sapan canımın çektiği çekmediği herşeyi yiyorum dün akşamda bu durumu yaşadım bugun iyiym şimdilik akşamda aynı kararlılıkla devam edip yarın sabah bakcam artık kiloma dün geceden bana ne hediye kalmış

Dediğin gibi diyetime 50-60 kbye çıkıp mola zamanları vermeliyim... Korumada 70 kb mi yapılıo canım sen biliyormusun? Ya birde ben bu ara lor peyniri yiyorum 100 gr da 3,3 kb yazıyor dışında ama kb diyetinde yasak diye kulağıma ilişmişti biryerlerden öyle midir kii???

evet koruma programi 70 kb. hayr oyle bisey yok.kb diyetinden hic bir sey yasak degil.puan ne yaziyosa uzerinde ona gore yiyebilirsin rahat ol.

merhaba kızlar bende bugün başladım bu diyete 85.6 kilodayım boyum 178 sizce 15 kiloyu hergün 50 ünite kb alarak nekadar sürede verebilirim. sevgiler

merhaba kızlar bende bugün başladım bu diyete 85.6 kilodayım boyum 178 sizce 15 kiloyu hergün 50 ünite kb alarak nekadar sürede verebilirim. sevgiler

ARKADAŞIM BEN 3 AY DA 11 KİLO VERDİM SANIRIM SEN 50 kb ile 4 ayda 15 kilo verirsin

Bir gecelik diyet bozumu bana 700 gr a mal olmuş Regl öncesi şişlikdir umarım bir kısmı hepsi geri gelmiş kilo değildir diye ümit ediyorum, bugun sabah itibariyle 58.6 kg ım kızlar, başlarda 52 falan diyordum da vazgeçtim ya ben öle kemikten ibaret bi kız olmak istemiyorum ki boyum uzun değil ama kemikliyim ben 55 olayım tamamdır sonra korumaya çalışıp sporla göbek bel bölgemi sıkılaştırmaya çalışcam yani hedefe kaldı 3,5 kg düğünden önce 1,5 düğünden sonra 2 kg verirsem tamadır bu iş

yok canim o dedigin siskinlik falan degil direk kilodur ben sana dedim bozma diye.sen gene iyisin ben 2 kilo almistim 1 gecelik bozmakta.bugun itibariyle 85 i gordum ama bozmasaydim suan kimbilir 82 falan olucaktim

yok canim o dedigin siskinlik falan degil direk kilodur ben sana dedim bozma diye.sen gene iyisin ben 2 kilo almistim 1 gecelik bozmakta.bugun itibariyle 85 i gordum ama bozmasaydim suan kimbilir 82 falan olucaktim

Sen demeden bi önceki gece bozmuştum Bi daha mı aslaaa! 55i görcem ondan sonrada uzunca bi zaman 70le devam etcem iyice kilom sabitlenene kadar.. pufff kilodur mu diosun yani olmasaydı iyiydi

Öğlen Şavurma diye yeni bir fast food akımı var ondan yedim bi tek tavuklarını yedim ama değişik bi marinesi vardı umarım kb si tahminimden çok değilidr

hepimizin yaptigi hata bunlar diet esnasinda yapilan kacamak maalesef emekleri bir anda heba etmemize neden oluyor bir daha canin yicek istediginde lütfen dügününü düsün ve yeme

hepimizin yaptigi hata bunlar diet esnasinda yapilan kacamak maalesef emekleri bir anda heba etmemize neden oluyor bir daha canin yicek istediginde lütfen dügününü düsün ve yeme

Kendime kızdım ama ne fayda neyse yediğim meyveler iyi geldi bi süre idare eder artık beni akşam gelinliğimi almaya gidiyorum son provada terzi abla nasıl şaşırdı sen ne kadar kilo verdin iyiki bi daha bakmadan üst bedeni tamamlamamışım dedi nasıl mutlu oldum arkadan paylı yapacak daha kilo vereceğimi söyledim çünkü ve vereceğimde tam 1 haftam kaldı en az 1,5 daha vereceğim inşaalllaaahhh :)

Peri sende pazartesi başlayacaktın sanırım nasıl gidiyor?

verdigin kilonun farkediliyor olmasi insani nasil mutlu ediyor dimi artik geri sayim basladi ve kb´yi elinden geldigi kadar minumumda tutmaya calis cünkü verdigin kiloyu o sekilde vermistin
evet pazartesi basladim iki günüm cok güzel gecti

merhaba ecrin_ayse nekadar zamanda kaç kilo verdin

merhabalar tebrik ederim. nekadar zamanda kaç kilo verdin acaba

merhabalar tebrik ederim. nekadar zamanda kaç kilo verdin acaba

Teşekkürler ben kendimi pek başarılı bulmasamda 24 mayısta başladım ben 62,5 kg ile 57.8e kadar düştüm 1,5 ayda ama 700 grı 1 gecede geri aldım kilom çok olmadığı için 50 kb ile vermeye çalıştım ama bende işe yaramdı 50 kb çok geldi 20-25i geçmezsem kilo veriyorum bu bir bucuk ayda da zaten toplam 3 hafta falan yapabildim 20-25 bu kadar gitti

Hemde nasıll tartındığında söle tamam mı merak ediyorum inşallah çok çabuk uçup gider kilolarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…