Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bugun yediklerimi ve hesaplamami yazayim dogru mu yapiyorum siz yorumlayin:)
sabah:2 dilim kasar arasina 2 ince dilim domates ve 3 kucuk dilim sucuk-----3 olsun
ara:7 kup kavun----10 olsun
1 sutlu sekersiz nescafe----7 olsun
ogle:4 kasim kiymali bamya-----8 olsun
aksam:6 kasik kiymali bamya+1.5 yemek kasigi yogurtla karistirilmis 50 gr semiz otu----19 olsun
Toplam:47 su ana kadar acaba dogru mu?

arkadaslar listede olmayan seylerin kb degerini bilmemiz icin goggla besin degeri yazin cikiyor.mesela semizotunun besin degeri yaziyoruz cikiyor.zorlanmayiz boylelikle

bu diyetle ben kilo vermiştim şimdi 54 kiloyum 50 olmak istiyorum.
ama tutamıyorum kendimi aşıyorum puanları hadi kızla biriniz bana gaz verin ya başlıyım diyete

sevgili kader arkadaşlarım

Mektuba başlar gibi oldu Dünü çok verimli geçiremedim sanıyordum amaaa bu sabah 300 gr daha gitmiş kızlar ayy çok mutluyum ya 59.0 ım şimdi 58 e bi gıdım kaldı

bi kaç güne regl olcam regl olunca kilo almaktan korkuyorum umarım sorun olmaz

sevindim canim seni gördügüme pazartesi basliyorum artik bende sürekli burda olucam

canım pazartesi bende sıkı şekilde başlarım, pazartesiden itibaren yediklerimizi yazalım.
bu arada ben hala 69 kilodayım, hedefime 10 kilo kaldı.

canım arada bakıyorumkimse gelmiyo diye bende yazmıyorum.diyetmodunda değilim hiç.kullandığım ilaçlar iştahımı çok açıyo.yiyorumkilo alıyorum((

esracım ben bu ara acıktıkça türk kahvesi içiyorum,biraz açlığımı bastırıyor dene istersen.

semiz otunun karbonhidrat degeri nedir?

güzelim, semiz otuydu, marul vs.. ben bunların kb değerini hiç hesaplamıyorum, çünkü insan bir süre sonra sıkılıyor:)
mesela ben dün ,atom marullar var 2 tane yedim, hiç onları sorun etmiyorum çünkü zararsız kb olarak görüyorum bana şimdiye kadar zararından çok faydası dokundu kabızlığımı giderdi.

regl doneimde diyetini bozmazsan kilo falan almazsin merak etme.ben diyete devam ettim kilo vermem hizlandi bile.sadece bozma.kendi kendine kimse kilo almaz.sadece ilk 2 gun siskinlik olur 3 cu gunu iner.sen tartidan vazgecme beni dinle kendinde goruceksin

kakaoda 0 kb var sanan ben dun acikinca kakao tatlandircyla ictim bugun bakiyorum kilo vermemisim sonra besin degerine bakiyorum felaket.megerse 70 puani gecmisim bu kakao yuzunden.tum gun karpuz beyaz peynir ye hic kilo verme delirecem neyse yine devam

Esracım tşkler akşam yulaflı ziyafet yapabilirim sanırım

Pegasus ben artık bişeyi yemeden hatmadiyorum resmen üstündeki yazıları bugun ağzıma bi lokla etimek attım acayip garip bi his oldu içimde sanki oruç bozuyomuş gibi ben iyice kaptırmısım sanırım kendimi

Bu aslında benimde kafama takılıyordu, marulda 8 kb var deniyor ama bende koca bir tabak tavuklu atom yaptım yedim (yarım atom vardı içinde ) sabah kilo vermiştim o kadar kb olsa veremezdim, bende zararsız diye düşünüyorum senin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…