Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

amerikanin ohio eyaletindeyim ben canim....
Bende 97 kilodan dustum 86 ya...
Suan hamile kalmadan onceki kilomdayim,
onbir aylk bi oglum var
bende hep sitedeyim aslinda ama son zamanlarda
kimse yok diye eski yazilanlari okuyodum bende
benim diyette dus kalk gidiyo ya, ama gidiyo yani
en azindan kilo almiyorum
ama dun bugun hayli astim kb sinirini, yarin toparlicam ins
ole bakalim ne olursa olsun devam diyorum
ben tatliyi cok severim yoksa ekmek yemek hic aramam
zaten buyuzden kilo aliyorum
kb i az tutup, puanimi protenli cikolatayla tamamliyorm

ben her gün tostu gofreti ara öğünümden eksik etmem bence asıl miktar önemli. çok fazla abartmadıkça karbonhidratlar tüketilmek zorunda. ana besin maddelerinden biri. birini unutup diğerine yoğunlaşmak yerine bunlar alınmalı. yağlar da öyle, vücudun üretemediği her şeyi almalıyız ama oturup sadece karbonhidrat ya da sadece protein alırsak şimdi iyi olduğunu düşünsek bile ileride fena sorunlara yol açacaktır... ömür boyu kim diyet yapabilir ki?

Herkese merhaba çiçeği burnunda bi kk üyesiyim :) 1.5 ay sonra düğünüm var uzun zamandır kurtulamadığım kilolarımda kurtulmak için sitelerde dolanırken selintepenin başarı öyküsü ile karşılaştım çok güzel anlatmıştı yaşadıklarını etkilendim ve o gün başladım karbonhidrat diyetine bugun 1 haftam doluyor 2 kilo verdim ama ben karbonhidrata dayanamıyorum zaten etle aram yok zor oluyor birde kabız olmaktan korkuyorum daha önce çok sıkıntısını çekmiştim sormak istediğim şey ben bu 2 kiloyu ilk 3 günde verdim kalan günlerde değişiklik yok 50yi geçmiorum karbonhidratta şimdiki kilom 60.5 sizce neden durmuştur fazlamı karbonhidrat alıyorum???

Lütfen yardımcı olunn en az 4 kilo daha vermem lazım 1.5 aya kadar ( böyle devam etsem gidemi 4 kilo (

mrb hosgeldiniz
mutlulugunuz daim olsun ins
tatli telaslar...
Guzel vermissinz 2 kiloyu
baslangic olarak 50 puan iyi olmus
kilo veriminiz durdugunda bu puani asagiya cekebilirsiniz
bi haftada 40 la devam edin derim ben
yada bi gun saf protein alabilirsiniz, yani sifir karbonhidrat
kilosu duran arkadaslar bole yapiyolardi sitede
ve guzel sonuclar almislardi

Teşekkür ederim cevabınız için :) kolay kilo veremiyorum ben 2 kilo güzel ama daha çok olur diye bekliyordum 0 karbonhidrat yapmam mümkün değil ne yazıkki bende düşündüm ama biliorum kendimi 0 karb yapmaya çalışırsam aç dururum o gün zorla yiyorum zaten eti tavugu :) ama 1 hafta 30-40 arası devam etsem iyi olacak sanırım birde bu ara sınavlarım var hiç spor yapamıyorum normalde sporu severim ve fırsat buldukça yaparım p.tesiye kadar ne olacak bakıp p.tesiden itibaren de yürüyüşe falan başlıcam artık o da destek olur en azından değilmi? birde bişey merak ediyorum bu diyeti istenilen kiloya gelene kadar devam ettirmenin sakıncası olurmu acaba ? birde sayfaların birinden görmüştüm kilo verimi duran bi arkadaş 2 gün boyunca yoğurt çorbası içmiş sadece sonra kilo vermeye devam ettim yazıordu bi daha da bulamadım orayı :) böyle bi yöntem nasıl olur sizce? çok soru sordum sanırım ama teleşlanıyorum ya gitmezse bu kilolar diyeee (((

kizlarrr

hepinizi cok özledim:)

hic yapmadigim seyi yaptim ve uzun süre sizlerden koptum sadece sizlerdende degil aslinda kendimi eve kapattim ve uzun süredir buradaki hicbir arkadasimlada görüsmüyorum ama moralim gercekten cok bozuktu bugün biraz olsun yerine geldi bugün kontrollerim vardi ve 3 hafta sonra ilaclarim bitiyor bende agustosun 6´sinda gidiyorum biletimi aldim artik gidene kadar ne verebilirsem vermeye calisicam benim bu yaz ideal kiloma inmem hayal oldu bu seferde saglik problemlerim engel oldu ama bu hastaligi atlattim ya benim icin o daha önemli

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ama her tünelin sonunda ışık var öyle değil mi. Seni gördüğüme çok sevindim. Sağlığın her şeyden önemli ve iki ayda 5-6 kilo verebilirsin aslında hadi berber deneyelim mi? Tabi kendini iyi hissediyorsan. İyi ki döndün

Yürüyüş elbette işe yarar. Ve diyeti istediğin kiloya inene kadar devam ettirmenin bir sakıncası yok yeter ki sebze ve tam tahıllı karb alımını tamamen kesme. Tabi puan çercevesinde :) et tavuk yemek zor geliyorsa peynirli salata, ton balıklı salata, etli, kıymalı sebze yemekleri, peynir çeşitleri, yumurta, et ve tavuk suyuna sebze çorbaları, kaşarlı fırın sebze gibi çeşitlendirmeler kullanabilirsin. Evet arada kilo vermemiz durunca bir gün sıfır karb., iki gün az karbonhidratlı çorba çeşidi, taze sıkılmış meyve suyu detoksu gibi molalar deneyip fayda görebiliyoruz ama senin için çok erken bence.

Bizler sadece protein yemiyoruz, karbonhidratı sınırlı ve sağlıklı seçimlerle alıyoruz. Zeytinyağı ve tereyağ da kullanıyoruz. Aslına bakarsanız listeyi verimli kullandığınızda diyetisyenlerin verdikleri listelerden çok farkı yok. Ana öğünlerde salata, ızgara et, sebze yemeği, kahvaltıda tam buğday ekmeği, yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık yeşillik bizim diyetimize de uygun bir sağlıklı beslenme şekli. Ama bu liste sayesinde seçim yapmak daha kolay oluyor. Kendimizi aşırı kısıtlanmış hissetmiyoruz.

Toparlayabildin mi canım diyeti, ben de yeni bir iş kurmaya çalıştığım için ihmal ettim biraz siteyi ama açtık nihayet. Devam bakalım diyete.

bizde seni özledik , artık endişe etmeye başlamıştık, burası çok sessizleşti
artık burdasın sanırım, lütfen biryere gitme aramızda kal.
sağlığına kavuşmana çok sevindim, kiloyu her zaman verirsin önemli olan sağlığın

semiluna
nerdesin ayol, görünmüyorsun

ooo arkadaşlarım gelmiş.nasılsınız şekerler?
canım dükkanı yeniden açmanıza çok evindim.hayırlı olsun
pericim önemli olan sağlık diyet sonra
nuyo bak duydum seni geldim))

gercekten öyle canim uzun bir tedavi süreci gecirdim simdiye kadar hastaligimi hic dile getirmedim cünkü ismi cok cirkindi ameliyat sonrasi radyoterapi sonra ilac tedavisi falan derken ben su anda erken teshisle sagligima kavusarak o isiga ulastim tabi bu sürecde kilo aldim zaten hepsinin üst üste gelmesi beni herseyden kopardi neyse artik karamsarligi geride birakip diete sarilma zamani gerci ilaclarim bitene kadar pek kilo vermesemde bitiminde bomba gibi basliyacagim insallah

tabiki hep beraber devam etmeye varim ben sizi kesinlikle birakmam

canim yeni bir yer acmissiniz hayirli olsun bol kazanclar insallah hersey istediginiz gibi gider

Son düzenleme:

evet canim artiik burdayim yolumuza yine beraber devam edicez ama senide cok tebrik ederim cok güzel kilolar verdin ve en önemlisi bizden hic kopmadin

ooo arkadaşlarım gelmiş.nasılsınız şekerler?
canım dükkanı yeniden açmanıza çok evindim.hayırlı olsun
pericim önemli olan sağlık diyet sonra
nuyo bak duydum seni geldim))

kesinlikle öyle esracim artik yine yaninizdayim bizim ekipte bir kisi eksik ile yolumuza devam edicez

aldenteeeeee nerelerdesin canim hadi sende katil yeniden aramiza

aramiza yeni katilan arkadaslarda hepiniz hosgeldiniz ve en kisa sürede ideal kilonuza ulasirsiniz insallah hepinize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…