kizlarrr
hepinizi cok özledim:)
hic yapmadigim seyi yaptim ve uzun süre sizlerden koptum sadece sizlerdende degil aslinda kendimi eve kapattim ve uzun süredir buradaki hicbir arkadasimlada görüsmüyorum ama moralim gercekten cok bozuktu bugün biraz olsun yerine geldi bugün kontrollerim vardi ve 3 hafta sonra ilaclarim bitiyor bende agustosun 6´sinda gidiyorum biletimi aldim artik gidene kadar ne verebilirsem vermeye calisicam benim bu yaz ideal kiloma inmem hayal oldubu seferde saglik problemlerim engel oldu ama bu hastaligi atlattim ya benim icin o daha önemli
Teşekkür ederim cevabınız için :) kolay kilo veremiyorum ben 2 kilo güzel ama daha çok olur diye bekliyordum0 karbonhidrat yapmam mümkün değil ne yazıkki bende düşündüm ama biliorum kendimi 0 karb yapmaya çalışırsam aç dururum o gün zorla yiyorum zaten eti tavugu :) ama 1 hafta 30-40 arası devam etsem iyi olacak sanırım birde bu ara sınavlarım var hiç spor yapamıyorum normalde sporu severim ve fırsat buldukça yaparım p.tesiye kadar ne olacak bakıp p.tesiden itibaren de yürüyüşe falan başlıcam artık o da destek olur en azından değilmi? birde bişey merak ediyorum bu diyeti istenilen kiloya gelene kadar devam ettirmenin sakıncası olurmu acaba ? birde sayfaların birinden görmüştüm kilo verimi duran bi arkadaş 2 gün boyunca yoğurt çorbası içmiş sadece sonra kilo vermeye devam ettim yazıordu bi daha da bulamadım orayı :) böyle bi yöntem nasıl olur sizce? çok soru sordum sanırım ama teleşlanıyorum ya gitmezse bu kilolar diyeee (((
ben her gün tostu gofreti ara öğünümden eksik etmembence asıl miktar önemli. çok fazla abartmadıkça karbonhidratlar tüketilmek zorunda. ana besin maddelerinden biri. birini unutup diğerine yoğunlaşmak yerine bunlar alınmalı. yağlar da öyle, vücudun üretemediği her şeyi almalıyız ama oturup sadece karbonhidrat ya da sadece protein alırsak şimdi iyi olduğunu düşünsek bile ileride fena sorunlara yol açacaktır... ömür boyu kim diyet yapabilir ki?
amerikanin ohio eyaletindeyim ben canim....
Bende 97 kilodan dustum 86 ya...
Suan hamile kalmadan onceki kilomdayim,
onbir aylk bi oglum var
bende hep sitedeyim aslinda ama son zamanlarda
kimse yok diye eski yazilanlari okuyodum bende
benim diyette dus kalk gidiyo ya, ama gidiyo yani
en azindan kilo almiyorum
ama dun bugun hayli astim kb sinirini, yarin toparlicam ins
ole bakalim ne olursa olsun devam diyorum
ben tatliyi cok severim yoksa ekmek yemek hic aramam
zaten buyuzden kilo aliyorum
kb i az tutup, puanimi protenli cikolatayla tamamliyorm
kizlarrr
hepinizi cok özledim:)
hic yapmadigim seyi yaptim ve uzun süre sizlerden koptum sadece sizlerdende degil aslinda kendimi eve kapattim ve uzun süredir buradaki hicbir arkadasimlada görüsmüyorum ama moralim gercekten cok bozuktu bugün biraz olsun yerine geldi bugün kontrollerim vardi ve 3 hafta sonra ilaclarim bitiyor bende agustosun 6´sinda gidiyorum biletimi aldim artik gidene kadar ne verebilirsem vermeye calisicam benim bu yaz ideal kiloma inmem hayal oldubu seferde saglik problemlerim engel oldu ama bu hastaligi atlattim ya benim icin o daha önemli
canım ben burdayım diğer arkadaşlar nerdeler((periii merak ediliyosun
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ama her tünelin sonunda ışık var öyle değil mi. Seni gördüğüme çok sevindim. Sağlığın her şeyden önemli ve iki ayda 5-6 kilo verebilirsin aslındahadi berber deneyelim mi? Tabi kendini iyi hissediyorsan. İyi ki döndün
bizde seni özledik , artık endişe etmeye başlamıştık, burası çok sessizleşti
artık burdasın sanırım, lütfen biryere gitme aramızda kal.
sağlığına kavuşmana çok sevindim, kiloyu her zaman verirsin önemli olan sağlığın
ooo arkadaşlarım gelmiş.nasılsınız şekerler?
canım dükkanı yeniden açmanıza çok evindim.hayırlı olsun
pericim önemli olan sağlık diyet sonra
nuyo bak duydum seni geldim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?