Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

boyum 1,64 kilom 63 yasim 27 haftaya kan vermeye gitcem dediginiz gibi altinda baska problemlerde yata bilir

umarım istediğin kiloya ulaşırsın canım.vücudun sana torpil geçiyo şanslısın

uh
arkadasim bende bu diyete baslamadan once 86 kiloydum bende kilomu cok gostermiyordum ama artik dur dedim ve ise bir baskul alarak basladim inan bu cok onemli insan zayifladigini tartida gordukce cok mutlu oluyor ben suan 77 kilodayim bi ara hic ekmek yemedim uzun sure diyeti bozmadim ama cok bunaltti artik her hafta tartildigim gun verdigim kiloya gore diyeti bozuyorum haftada bir gun serbest ama ise yariyor he bu arada ekmegi cok nadir yiyorum sana basarilar

bende bugün başladım diyete..3 kilo almışım evde yatmaktan ( ilk günü olduğu için çok mutsuzum umarım 15 günde 3 kiloyu veririm

soruma cevap verecek kimse yok muu huuhuuuuuuu

Merhaba,

Öncelikle rejimin için kolaylıklar diliyorum. Sana naçizane tavsiye, 2'si 1 arada gibi suni şeyleri içmemen. Bunun yerine az sütle yapacağın kahveyi içmen hem daha sağlıklı olacaktır, hem de içtiğinde kaç puan aldığını da bilmeni sağlayacaktır.

Sevgiler

bişey sormak istiyorum nescafe 2 si 1 aradanın puanı nedir bilen varmı??

2si 1 arada neskfenin kb si 10 canım, arkadaşın söylediği gibi gerçek süt kullan daha güzel oluyor, neskafeden 3 fincan içsen 30 kb çok yüksek

Kendime iki tane yumurta haşladım, ve rafadanı tutturdum diye çoook mutlu oldum, mutlu mutlu yedim :) 0 karb mutluluk :)

afiyet olsun canım benim
bugün bende yumurta yiyeyim, 2 gündür diyeti bozdum, diyeti bozunca kilo hemen fırlıyor

Yarım kilo daha oldu kızlar, gıdım gıdım gidiyor işte:))

bu aralar benimde öyle, belli bir kilodan sonra kilo verme azalıyor sanırım.
diyeti bozdum 2 gün, metabolizmam harekete geçsin diye ama kilo aldım şimdi onu vermeye uğraşıyorum

semiluna, esra,aldente, periiiiii nerdesiniz kızlar?

diyeti bozdum 2 gün, metabolizmam harekete geçsin diye ama kilo aldım şimdi onu vermeye uğraşıyorum

iki günde alınan kilo gerçek kilo değildir bence, su toplamışsındır, 1-2 günde atarsın üstünden

iki günde alınan kilo gerçek kilo değildir bence, su toplamışsındır, 1-2 günde atarsın üstünden

Eklentiler

• $weight.png
    3,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…