Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam arkadaslar

yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz insallah basarip ideal kilonuza inersiniz

bu siralar giremiyorum benim gözler felaket oldu hatta bir hafta günes isigi bile yasak iyilesip aktif olacagim

pericim geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşir gözlerin, özlemişim vallahi sizi

Kızlar bugun rejime başladım. KİLOM 60
sabah 2 yumurta
ara 3 seviz

öğlen köfte tava 4köffte yarım patlıcan 1 bıber vardı içinde
ayran
5kaşık salata

akşam karasızım kaç puan olmuştur acaba ona göre yıyeceğim

akşam da 10adet macar salam
6adet köfte
1 lıpton ıce tea lıght

kızlar kaç etti ya?
kararlıyım en az 4 kılo!

akşam da 10adet macar salam
6adet köfte
1 lıpton ıce tea lıght

kızlar kaç etti ya?
kararlıyım en az 4 kılo!

İyi başlamışsın arkadaşım, ilk günler karbonhidratı düşük şeylerden çok yiyor insan ama sorun olmuyor sonra zaten yavaş yavaş azalıyor. Benim hesaplarımla 30 birimi geçmemişsin ki güzel bir rakam. Hoşgeldin aramıza.

semiluna canım nasıl gidiyor?

İyi gidiyor şeker, çizelgemi değiştirmedim ama ben de 10 kilo eksiği gördüm sonunda seni gördüğüme de çok sevindim, verdiğin kiloya daha da çok sevindim Buralarda kal da bize örnek ol biraz

bugün gitti benim diyet ... akşam yedim yedim yedim hem de kaç puanlık. ama ben bunu telafi ederim.. etmeliyim..

Umarım bu gece ya da sabah kahvaltıdan önce okursun canım yazdığımı, yarını bir defalık sıfır karbonhidrat günü ilan edersen bu günü telafi edersin. Ben sana demedim mi bozuldu nasılsa deme diye hıı (topiğin gıcık kadını semiluna :) ama dedğim gibi tecrübeyle sabittir yarın yap bir sıfır karbonhidrat hemen telafi ederiz Kahvaltıda haşlanmış yumurta, öğlen et, tavuk ya da balık ve akşam da hangi eti haşlarsan suyuna 1 yumurta sarısı, 1 limon suyu ile terbiye ve içine et parçaları ile bugünü unur bünye Şair de oldum

kızlar son durum gece ben acayip acıkıyorum yaa
1 saat içinde
2 salatalık
1 ton balığı yedım
2 lokma da ekmek yedım dayanamadım ....

bunlar kaç eder uyuyayım bari yoksa dayanamıcam doymuyorum

kızlar son durum gece ben acayip acıkıyorum yaa
1 saat içinde
2 salatalık
1 ton balığı yedım
2 lokma da ekmek yedım dayanamadım ....

bunlar kaç eder uyuyayım bari yoksa dayanamıcam doymuyorum

2 lokma ekmeği yemesen iyiydi, salatalık ve ton balığında sorun yok ki

2 lokma ama çok küçük lokma

bugunkü menüm
sabah
kaşar peynır
salam

2 kendi yaptığım penirli kek( hani şu yumurtayla yaptığımız) (peynir,sucuk,zeytın,yağ,2kaşık yoğurt,kabartma tozu,serçe parmağım kadar biber)

öğlen
kısır yicem

akşam
kendi yaptığım tavuk köftesi
cola zero

gece allah kerim en zoru gece

selam kızlar,
diyet yapmasam da aranızda olacağımı söylemiştim:)

an itibariyle 72 kgyim.diyet yapmıyorum ama iştahlı olduğum da söylenemez.
6 yıldır kullandığım panik atak ilacını bırakmam tatlı düşkünlüğümü ki ilaç öncesi yoktu zaten aldı götürdü.
bir süre kendimi takip edicem sonrasında belki başlarım.
topiği canlı görmek çok güzel.
size güveniyorum ve başarılar diliyorum:)
ama kilolarınızı da yazın bence:)
hoşçakalın.

pericim çok geçmiş olsun.inşallah kısa sürede iyileşirsin.dua edicem fıstığım.

kısır için karb hesabını yaptın sanırım, o zaman sorun yok ama kaptırma kendini. Akşam acıkınca peynir ye mesela,

Sözünü tutmuş benim arkadaşım ne güzel, çok sevindim burada olmana. İlacın bitmesi de çok güzel, inşallah bir daha yaşamazsın öyle şeyler Benim boyum 1.65, 81 kilodan 70 e düştüm. O sihirli 6 yı bekliyorum

tbrler canım.istediğin kiloya düşeceksin şüphem yok.
pericim geçmi olsun
aldente ilcı bırakman çok güzel.hormon ilaçları çok iştah açıyo.ben bazen öyle oluyorımkiönüme ne çıkarsa yiyorum.lezzeti önemliolmuyo

iyi dileklerinizi icin hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar hepinizi seviyorum

nuyocum süper gidiyorsun

semilunacim 6´li rakamlari görmen an meselesidir süpersin canim

aldentecim senide burda görmek harika

esracim kesinlikle sana katiliyorum regl olmadigimdan dolayi kullandigim horman ilaclari beni tatli krizine sokuyor ve tatli yemeden yapamiyorum böyle oluncada genelde günü sinirda birakmis oluyorum ve buda kilo vermemi engelliyor su an cok SIKINTIDAYIM

merhaba kızlar, herkes burda çok sevindim.
ben bugün menümü yazayım

sabah
sucuklu yumurta

ögle
1,5 adana kebap
bol salata
ayran

akşam
salata ve yoğurt yicem

inşallah bu ayın sonunda bende 70 kiloyu görürüm, yani 5 kilo vermem lazım.

İyi gidiyor şeker, çizelgemi değiştirmedim ama ben de 10 kilo eksiği gördüm sonunda seni gördüğüme de çok sevindim, verdiğin kiloya daha da çok sevindim Buralarda kal da bize örnek ol biraz

canım benim çok iyi kilo vermişsin,umarım aynen devam eder, hep birlikte şu kilolardan kurtulalım.

canım ilacı bırakmana sevindim, o ilaçların iştah açtığını biliyorum çünkü eşimde kullanıyor.
umarım sende en kısa zamanda diyete başlarsın, burda hep birlikte kilo veririz

pericim teşekkür ederim, ben bu aralar sabırsız oldum kilo verme konusunda, bir an önce kilo vermek istiyorum.
canım nasıl oldu gözlerin?

esra canım nasılsın? nasıl gidiyor diyet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…