şöyle bi göz atym dedim nuyocum sen napyosun :)
Selam kızlar, Esracığım da şöyle bir uğrayıp kaçmış. Ben haftasonu ayıptır söylemesi Heybeliadadaydım ailemi görmek için. Tabi orada bilgisayar falan almadık yanımıza. Bu sabah döndüm gıcık Ankara'ma. Ama iki gün gitti rejim :26: Dikkat etmeye çalıştım tabi ama orada böyle başka bir dünyada yaşıyor gibisin. Herşeyi unutuyorsun. O yüzden bu hafta bana zorlu geçecek. İyice kısacağım karbonhidratı.
Selam kızlar, Esracığım da şöyle bir uğrayıp kaçmış. Ben haftasonu ayıptır söylemesi Heybeliadadaydım ailemi görmek için. Tabi orada bilgisayar falan almadık yanımıza. Bu sabah döndüm gıcık Ankara'ma. Ama iki gün gitti rejim :26: Dikkat etmeye çalıştım tabi ama orada böyle başka bir dünyada yaşıyor gibisin. Herşeyi unutuyorsun. O yüzden bu hafta bana zorlu geçecek. İyice kısacağım karbonhidratı.
arkadaslar ben geldim tekrar.gittim amelyat oldum istanbulda hastaliktan kurtuldum tamamen cok sukur.bu arada bu diyetle tam 15 kilo verdim bir aydakb degerim hep 50 ve 55 olarak bitti.asla dusuk tutmadim.simdi yola devam taaakiii 57 olana kadar gidip dondurmamai ve cikolatami yiyeyim.daha kb hakkimi kullanmamistim
seni yeniden görmek ne güzel özelliklede sagligina kavusmus olarak dönmen dahada güzel
sen resmen rekor kirdin verdigin kilo ile insallah bu sekilde ideal kilona inene kadar devam edersin
cok tsk ederim cnm.her seyin basi saglik bunu bir kez daha anladim.agridan sizidan uyuyamadigim gunler geride kaldi.artik rahatlikla diyet yapa bilirmisim.bu arada kolostrol dengem normaldan dusuk cikti.o yuzden bu diyetten kimse korkmasin.gozumuzu korkutup bizi diyetisyenlere gondermek istiyolar
cok haklisin insan bazi seyleri yasayinca sagliginin degerini daha iyi anliyor
su anda rahatsizligim ile ilgili bir problem yok bundan sonra 3 ayda bir kontrolleriimi yaptiricam. ayrica ben vücuttaki degerleri gösteren baskül aldim ve verdigim kilonun ne kadarini yagdan verdigimi rahatlikla takip edebilecegim
oh ne güzel tatil yapmışsındır.benimde bu aralar öyle bir tatile çok ihtiyacım var.sessiz sakin bir yere.pc bozuk tamirde.masa üstüü kullanıyoz.oda yııların pcsi acayip yavaş(( o yüzden pek sık giremiyorum.napıyosunuz şekerler?naSIL gidiyo diyet?
selam canim
oh ne güzel olmustur ama demi aileni görmek:)
maalesef insan ailesinin yaninda diet yapamiyor bence o kacamak sayilmaz cünkü annecigimizin yemeklerinin özlemi bir yana annecigimizin yedirme istegi daha cok fazla oluyor ben isirgan otu ile yapilmis böregi cok severim ve ben gittigimde olmuyor diye annecigim dondurucuya benim icin isirgan otu koymus düsün artik diger yapacagi yemekleri
eminim bu hafta o iki günlük kacamagi telafi edersin
semilunacim senin daha önce kasari tavada eritme yöntemini ben mikrodalgada denedim servis tabaginin icine firin kagidi kestim iki dilim kasar arasina salam ve sucuk koydum mikrodalgada kasarlar hafif eriyene kadar cevirdim sonra kasarlar dondugunda arada cok güzel atistirmaliklar oldu benim icin hem acayip tok tutuyor
cok sükür benim tedavim bitti , artik diete dört elle sarilma zamani bende özellikle bu ay bitimine kadar kb degerini minumumda tutmayi düsünüyorum agustos basi gidiyorum türkiyeye
arkadaslar ben geldim tekrar.gittim amelyat oldum istanbulda hastaliktan kurtuldum tamamen cok sukur.bu arada bu diyetle tam 15 kilo verdim bir aydakb degerim hep 50 ve 55 olarak bitti.asla dusuk tutmadim.simdi yola devam taaakiii 57 olana kadar gidip dondurmamai ve cikolatami yiyeyim.daha kb hakkimi kullanmamistim
kızlar merhaba yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum bende diyete devam ediyorum ama bir değişiklik varmı bilemiyorum 1 haftadır tartılmadım bu akşam tartılıcam inşallah baskülüm bozulduda normalde hep sabahları tartılırdım şimdi annemde tartılabiliyorum haftada bir çok merak ediyorum bir değişiklik oldu mu diye umarım olmuştur yaza kadar incelmem lazım artık
Ama akşam tartılacaksan 1 kilosunu düşebilirsin canım biliyorsun değil miUmarım değişiklik vardır.
canım benim rahatsızlığının bitmesine çok sevindim.darısı benim başıma .şimdi sımsıkı sarıl diyetine.sen olmayınca topik çok sahipsiz kalıyo şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?