Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ogretmen olarak geldim ama cok calisamadim, evlenip geldim 9 aylik bi oglusum var, calisma fikrini erteliyorum simdilik
tr ye zayiflamis olarak gitmek istiyorum, iki haftalik evliyken geldik buraya:)

Tanıştığımıza memnum oldum :) Hoşgeldin aramıza :) Sormak istediklerin olursa seve seve yanıt ararız.

tesekkur ederim semiluna...bugun 14.gun diyette az cok oturdu puanlama, sistem falan...ebruakin in sitesindeki bu konuyla ilgili 270 comment i okuyunca bayagi bisi ogrendim, bu sitedekindende 200 sayfa okudum yaklasik, daha okurdumda sayfalari cevirmesi zor geliyo neden bole sayfa sayfa acaba ya, konu sole akip gitse???

bu arada ilk sayfalardaki deneyenlerden bisi ogrendim onu paylasiyim belki bilen vardir
yemklerle beraber cola zero iciyorum carbonhidrat degeri 0...sisiriyo iyice doyuyosun...

bu arada ilk sayfalardaki deneyenlerden bisi ogrendim onu paylasiyim belki bilen vardir
yemklerle beraber cola zero iciyorum carbonhidrat degeri 0...sisiriyo iyice doyuyosun...

Ben cola çok seviyorum ama selilüt yapıyor bende. Bir de çok sağlıklı değil tabi. Ama oyalanmak için, dışarıda birileriyle otururken, bazen de tatlı bir şeyler isteyince ben de içiyorum valla napim

Evet sayfa sistemi yavaş bir de. Neyse en zor günleri atlatmışsın. İlk iki hafta bana zor geliyor. Artık puan hesaplamıyorum bile ben. Tabi çok acaip bir şey yemediysem ya da içmediysem. Otomatiğe bağladım

ogretmen olarak geldim ama cok calisamadim, evlenip geldim 9 aylik bi oglusum var, calisma fikrini erteliyorum simdilik
tr ye zayiflamis olarak gitmek istiyorum, iki haftalik evliyken geldik buraya:)

Allah bağışlasın. Ben kadınların çalışmasını çok savunuyorum ama bir yandan da ilk yaşını çocuğum benimle geçirsin isterim doğrusu.

Aaa ne güzel demek hemşeriyiz ! :) Çok teşekkür ederim Semiluna ne kadar ince düşüncelisin :) Ben en iyisi yapı marketlere bakayım dediğin gibi , bence de vardır oralarda,
aslında arayınca herşey bulunuyor cidden, hatta üşenmeyeyim bi kalkıp evin dibindeki pazara da bakayımm ;D meselaa bi sabah yürüyüşü dönüşü :)
artık yürüyüşe de başlama vakti geldi nitekim, havalar da süper oldu, portakal çiçeklerinin kokusu sardı yine Adanamı ( dur seni özleteyim biraz

Gerçi tüm yurtta hava güzel , yapmayanların yürüyüşe başlayabilmesi için en uygun günler bugünler sanki,..Bir de şöyle bi önden 5 kiloyu verip, sonra da callanetics yapmak istiyorum aslında, burda okufum da callanetics forumunu, mucizeler yaratıyormuş resmen!
Kekik suyuma da başladım, mantarlı omlet yaptım iki sabahtır , bir iki dilim kırmızı çarliston , biraz kaşar, çok lezzetli oluyor cidden, mantar çok yakışıyor yumurtaya ,
ağırlığını alıyor sanki, denememiş olanlara tavsiye ederim.

Ve yeni tatlı çözümüm geliyor, tadelle duo pirinç patlaklı müthiş tatmin edici kızlar, ve sadeceee 10,7 ünite
( paketin üstünde 100 gramı için olan değerle birlikte 1 paketi için olan da yazıyor kocaman kocaman )
gözlerime inanamadım o kadar güzel kesiyor ki çünkü bu az puana rağmen.. içi beyaz, pirinçler tüm tüm de değil, krema gibi ezilmiş içinde ,incecik bişey 20 gram mı ne ama gerçekten inanılmaz tatmin etti şahsen beni... neyse çok reklam yaptım sanırım vallahi bi sözleşmem yok tadelle ile Ama o tatlılığa ünite o kadar düşük ki sevindirik oldum sanırım ondan :))

Haftaya pazar tartılmayı düşünüyorum, ancak ayaklarım titremez heralde:)

onceki sayfalarda vardir muhakkak ta semiluna sen ne kadar surede kac kg verdin, asagidaki cizelge gibimi 7 kg mu???

oglusumu uyuttum strollerina koydum,
simdi gym e gidiyorum arkadaslar,
1 aydir duzenli gidiyorum
sitemizin fitness salonu evimin hemen yaninda cok sukur ki
ilk zamanlar yatay bisiklete biniyodum sonra eliptik bisiklete gectim
o da beni biraz slkllastirmistir en azindan

merhorum hanımlar

haftasonu misafirim vardı ve diyetim yalan oldu yine bu haftasonları hep aynı şey oluyor ve şuanda evde yemek ve hamurişi patlaması var hepsini anneme postalamayı düşünüyorum yoksa kalırsa kötü şeyler olabilir ve doğal olarakta kilomda da oynama yok 66 yım hala napıcam böyle yaaaa sinir harbi yaşıyorum 1-2 aya vermek istiyorum kilolarımı...

merhaba hanımlar yazacaktım garip bişi yazmışım:)

evet bende öyle yapıyorum buaralar peynirli salataya takmış durumdayız zaten bu metabolizmada ne hızlanmaz bişeymiş sağolsun çekirio bize
ayrıca slogan süper olmuş:)

ya canım buralardamısın bu bulgur pilavı ya da pirinç pilavının puanını biliyormusun göremedim ben onu

ya canım buralardamısın bu bulgur pilavı ya da pirinç pilavının puanını biliyormusun göremedim ben onu

Pirinç pilavı, 100 gramında 28.6 birim, bulgur pilavı 100 gramında 18.6 birim canım ama mutfak tartın yoksa 100 gramı kaç kaşık oluyor bilemedim. Bir de bu pişmiş hali, yani pişmemiş 100 gram pirincin ve bulgurun değeri değil dikkat et.

merhaba hanımlar yazacaktım garip bişi yazmışım:)

:) komik olmuş gerçekten ama insan hızlıca göz atarken fark etmiyor biliyor musun. Beyin merhaba olarak algılıyor, yazmasan fark etmezdim ben :) Evde kalan her tehlikeli şeyi yolla annene, birilerine dağıt, en kötü sokak hayvanlarına da verebilirsin, onlar da can. Ama sen yeme lütfen. Evde olunca insanın içi gidiyor, eli gidiyor işte. Hafta sonu kaçamaklarını telafi etmek için bu hafta bir gün sırf protein yapabilirsin mesela. Yeterki bozdum bırakayım ucunu deme olur mu

hmm neyse 2-3 kaşık aldım zaten yemedim tabak tabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…