tsk. canim.dondugumde ins 5 kilo gitmis olucak, amelyatta kilo veriyorya insan, o yuzden gozumu amelyata diktimcunku istanbula gidibte bogazda balik yemeden donmek salaklik olur diyorlar.bari amelyatla verdigim kilolar sabitlensin almayayim.derdim o
merhaba arkadaşlar.merhaba pperi:)
nasılsın?
diyete devam ediyorum çok şükür. bugün 5.gün bitmek üzere.
77 kg ile başlamıştım.ama haftasonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum.
metobolizmam yavaş olduğu için.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
gelelim yediklerime.
buraya yazmak gerçekten işe yarıyor.
sanki hesap verecekmişim gibi bir sorumluluk katıyor rejimime:))
sabah yoğun tempoda başladığım için
yarım simit 12(başka çarem yoktu)
sütlü kahve 6
öğlen
tavuk ızgara bol acılı 0
2 adet közlenmiş patlıcan 8
suyumu içiyorum.
ayrıca tatlandırıcılı çay 0
ara öğünde küçük parça yufka incecik 12
tulum peyniri 1
39 puandayım şu an
akşama da ızgara yanına salata ile günümü kapatmaya kararlıyım inşaAllah:)
iyi geceler kızlar.Bugünkü menüm şöyleydi:
SABAH=yarım elma 8p ,peynir 1p ,zeytin 1p ,yumurta 0p ,yarım domates 3p TOPLAM=13 PUAN
ÖĞLE=haşlama tavuk 0p ,yoğurt 5puanlık yedim ,bir ısırık çikolata 2p TOPLAM=7 PUAN
Ara:10 tane fındık 3 puana denk geliyo
AKŞAM=Ispanaklı yumurta 6p ,peynir 1p ,zeytin 1p ,1 tane küçük bisküvi 4 p ,incecik elma dilim fırında patates 5pTOPLAM=17 puan
GENEL TOPLAM 4O PUAN.
BU ARADA 30 DAKİKA YÜRÜYÜŞ+10 DAKİKA BİSİKLET
tsk tatlimbu diyeti sakin birakma, kesin kilo verdiriyor.abur cuburu diyet listenin icinde tut.canin ne istiyorsa puanin kadar ye.mesela reglim basladigi gun benim canim cikolata cekti , hemde deli gibi,azla yetincek kadar degildi.70 puanlik cikolata yedim.70 puani kecmedigin surece kilo almiyorsunya, sabitliyor hani.sabah baktigimda kilo almamistim.gunumu sirf cikolatayla gecirdim,regl donemimde canavara donuyorum, sanki kitliktan cikmisim gibi saldryorum tatlilara.o yuzden 50 puani tutturamicami bildigim icin 70 sinirina gectim.boylelikle diyetim de bozulmadi.daha cok dikkat edersek daha cok kilo veririz.bak mesela amelyata giren biri icin gayet mutluyum, cunku narkozdan sonra 5 kiloya kadar veriliyor sevindigim seye bakarmisin
tatlım benim.çok üzüldüm geçmiş olsun. .
ben 68 le başlamıştım 4 kilo verdim toplamda.ama bu diyete geçen hafta başlamıştım.1 kilo verdim.aynı şekil devam ediyorum.hafta sonu abur cubur yedim ama.utandım kendimden.diyete göre davranıyorum artık.inşallah bu haftada 1 kilo verebilirim.
ben bugün sabah kahvaltıda 1 küçük kase yoğurt yedim. arada bir parça tulum peyniri. Ama çalıştığım için bugün okulda hamburger çıktı ve ben yedim yanında da 1 bardak hazır meyve suyuacıkmıştım ama ne yapayım. akşama da salata çorba ve yoğurtla kapatmayı düşünüyorum. henüz hesaplamayı öğrenmedim ama 50 yi geçmişmiyimdir?
bide şunu sorucam kızlar ben biraz hızlı kilo vermek istiyorum hani 3 aya 15 kilo falan ben arada saf karbon yapıyorumyani tüm günü 0 puanla geçiştiriyorum kaçamaklardan sonra
siz nasıl yapıyosunuz yani benim 10 15 civarı oluyo puanım sizce yanlışmı yapıyorum sizin kilo verme hızınız nasıl??
ben yillar once bu diyeti yapmistim ve gercekten cok isime yaramisti. tabii vucut genc ve cok fazlalik yokken dogum falan yapilmamisken hersey kolay olmustu. simdi tekrar denemeyi dusunuyorum.
destek olalim arkadaslar birbirimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?