Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

SEMILUNAAAAAAAAAAAAA:92: ,ESRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:92:

nerelerdisiniz askolsun yine kayiplara karistiniz

pperi üç gün tavuk yiyince yumurta gibi alerji yapsın istemedim.
birkaç gün peynir ve süt proteinle idare edeceğim.
aşk olsun benim menümde protein yok derken peynirimi(hayatımda en önemli şey!!!)
ve sütümü neden pas geçtin?
bugün ortalama olarak 2 ceviz ve 2 fındıkta eklersem 50yi geçmemişim değil mi?
listeye göre puanlama yapıyorum ama
iş tarife dökülünce kaç puan onu hesap etmek zor.
inşaAllah 50 puanı geçmedim değil mi???

50 puani gecmemissindir
tek tavuk yiyince kesin tiksinti gelir yeme secenegi ne kadar fazla olursa bikmadan daha rahat devam edersin o yüzden protein yok derken cesitlilik acisindan protein yok demek istedim

SEMILUNAAAAAAAAAAAAA:92: ,ESRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:92:

nerelerdisiniz askolsun yine kayiplara karistiniz

burdayım canım.takipteyim sizleri.canımsıkkın biraz.adet düzensizliği için dr gitmiştim.ultrasanlo baktı rahim duvarında incelme var dedi.tahlil istedi .tahlil sonuçlarına göre ilaç verdi bir hafta kullan duruma göre operasyon gerekebilir dedi.bide dahiliyeye görünmen gerek metobolizman çok yavaş dedi.haftasonu tahliller felan yapıldı.şeker yüklemesi v.s.gizlişeker varmış bende birdekolestrolüm çok yüksek çıktı.dr diyoki makarnapilav yani karbomiktarı yüksek gıdalar şekerli gıdalar yemiceksn.ben zaten bunları yemiyorumki birde yesem nolcak demekki.kolestrol yüksek olunca proteinde tüketemiyorum.bol bol sebze yicekmişim.üç ayrıilaç kullanıyorum.hormon ilacı çokişah açıyo.ödem yapıyolar.yarın jinekoloji için kont.gidicem bakalım ne dicek((

anladım canım.bende girmeyince kötü bişey mi oldu ne dedim.ALLAH korusun.ne oldu hayırdır?

benim koltuk altimda yag bezeleri olusuyor, hidradenitis hastasiyim.devamli akne geliyor o bolgden,tedavisi yokmus.ama kapsamli amelyatla o kismi doktorlar aliyor, baska yerden deri naklediyor, kendi vucudumdan yani.ben de baktim en iyi doktor onur erol gibi geldi bana,ama buralarda kimse tanimiyor galiba:44: randevu da aldim, sali aksami istanbula gidiyorum, ucak biletlerimi de aldim.diyete devam ediyorum , bu arada reglim de basladi cok sukur.amelyat olunca bitmis olucak.ist boyle.kac gundur doktor hastane falan canim cikti aramaktan.senin diyet nasil gidiyor ne kadar verdin

selam kızlar ben de epeydir takip ediyordum ama yeni üye olabildim, motive olabilmek adına da yazarak dahil olmak istedim:)
ben karatay kitabını almıştım aralıkta, 3 hafta kadar uyguladım ama sağlıklı diye abarttığım için yine pek veremedim
bu karbonhidrat diyetini yıllar önce yapmıştım 10 kilo kadar vermiştim ve uzun yıllar da korumuştum, bana işliyor yani AMAAA şu bitmek bilmez tatlı düşkünlüğm beni abur cubura yönlendirdi hep bir de çok kola içiyorum light da olsa bağımlıyım diyebilirim
şimdi 5. günüm yeniden başladım karb. diyetime
bakalım nasıl olacak:) sizleri okudukça çok motive oluyorum :)

canim benim cok gecmis olsun
insallah kullandigin ilaclar iyi gelmistir ameliyata gerek kalmaz herseyin basi saglik kendine dikkat et canim bizi habersiz birakma

selam hosgeldin aramiza
insallah bu seferde daha önce verdigin gibi güzel kilolar verirsin ayrica motive konusundada haklisin katilim ne kadar fazla olursa motivasyonda o kadar artiyor senide sürekli görmek isteriz:)

canim sanada gecmis olsun iyi yolculuklar ve döndügünde yine aramizda ol bekliyoruz

Ben bugün katıldım aranıza. Benim sizler gibi sonradan alınmış ve verilmesi gereken kilolarım yok :) daha ziyade doğduğumdan beri yanımda olan herhangi bir hormona bağlı kalmadan yaşamım boyunca benimle yaşamış ve bu aralar haddini biraz aşmış kilolarım var. Onlara dur demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. karbonhidrat diyeti bana çok mantıklı geldi. Bana tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin :)

tatlım benim.çok üzüldüm geçmiş olsun. .
ben 68 le başlamıştım 4 kilo verdim toplamda.ama bu diyete geçen hafta başlamıştım.1 kilo verdim.aynı şekil devam ediyorum.hafta sonu abur cubur yedim ama.utandım kendimden.diyete göre davranıyorum artık.inşallah bu haftada 1 kilo verebilirim.

selam hosgeldin aramiza
listeden kb degeri düsük sevdigin yicekleri 50 puani gecmiyecek sekilde yiyebilirsin gün icinde mutlaka bir defa sebze yemegi ve etlerin yaninda salata tercih edersen kabizlik sorunu yasamazsin.canin yasak yiceklerden istediginde hepsini ayni gün icinde yeme cünkü diet arasinda büyük kacamak yapilirsa verilen kilo fazlasiyla geri aliniyor ve emekler bosa gidiyor aklina takilan baska birsey olursa seve seve yardimci oluruz kolay gelsin:)

merhaba arkadaşlar.merhaba pperi:)
nasılsın?
diyete devam ediyorum çok şükür. bugün 5.gün bitmek üzere.
77 kg ile başlamıştım.ama haftasonuna kadar tartılmayı düşünmüyorum.
metobolizmam yavaş olduğu için.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
gelelim yediklerime.
buraya yazmak gerçekten işe yarıyor.
sanki hesap verecekmişim gibi bir sorumluluk katıyor rejimime:))
sabah yoğun tempoda başladığım için
yarım simit 12(başka çarem yoktu)
sütlü kahve 6
öğlen
tavuk ızgara bol acılı 0
2 adet közlenmiş patlıcan 8
suyumu içiyorum.
ayrıca tatlandırıcılı çay 0
ara öğünde küçük parça yufka incecik 12
tulum peyniri 1
39 puandayım şu an
akşama da ızgara yanına salata ile günümü kapatmaya kararlıyım inşaAllah:)

iyi geceler kızlar.Bugünkü menüm şöyleydi:
SABAH=yarım elma 8p ,peynir 1p ,zeytin 1p ,yumurta 0p ,yarım domates 3p TOPLAM=13 PUAN

ÖĞLE=haşlama tavuk 0p ,yoğurt 5puanlık yedim ,bir ısırık çikolata 2p TOPLAM=7 PUAN

Ara:10 tane fındık 3 puana denk geliyo

AKŞAM=Ispanaklı yumurta 6p ,peynir 1p ,zeytin 1p ,1 tane küçük bisküvi 4 p ,incecik elma dilim fırında patates 5pTOPLAM=17 puan

GENEL TOPLAM 4O PUAN.

BU ARADA 30 DAKİKA YÜRÜYÜŞ+10 DAKİKA BİSİKLET

tsk tatlim bu diyeti sakin birakma, kesin kilo verdiriyor.abur cuburu diyet listenin icinde tut.canin ne istiyorsa puanin kadar ye.mesela reglim basladigi gun benim canim cikolata cekti , hemde deli gibi,azla yetincek kadar degildi.70 puanlik cikolata yedim.70 puani kecmedigin surece kilo almiyorsunya, sabitliyor hani.sabah baktigimda kilo almamistim.gunumu sirf cikolatayla gecirdim,regl donemimde canavara donuyorum, sanki kitliktan cikmisim gibi saldryorum tatlilara.o yuzden 50 puani tutturamicami bildigim icin 70 sinirina gectim.boylelikle diyetim de bozulmadi.daha cok dikkat edersek daha cok kilo veririz.bak mesela amelyata giren biri icin gayet mutluyum, cunku narkozdan sonra 5 kiloya kadar veriliyor sevindigim seye bakarmisin

canim sanada gecmis olsun iyi yolculuklar ve döndügünde yine aramizda ol bekliyoruz
tsk. canim.dondugumde ins 5 kilo gitmis olucak, amelyatta kilo veriyorya insan, o yuzden gozumu amelyata diktim cunku istanbula gidibte bogazda balik yemeden donmek salaklik olur diyorlar.bari amelyatla verdigim kilolar sabitlensin almayayim.derdim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…