selam tertug seni daha önceden taniyorum yeniden gelmis olmana sevindim kolay gelsin
pperi üç gün tavuk yiyince yumurta gibi alerji yapsın istemedim.
birkaç gün peynir ve süt proteinle idare edeceğim.
aşk olsun benim menümde protein yok derken peynirimi(hayatımda en önemli şey!!!)
ve sütümü neden pas geçtin?
bugün ortalama olarak 2 ceviz ve 2 fındıkta eklersem 50yi geçmemişim değil mi?
listeye göre puanlama yapıyorum ama
iş tarife dökülünce kaç puan onu hesap etmek zor.
inşaAllah 50 puanı geçmedim değil mi???
menüne bayildim cok dengeli icinde hersey var
SEMILUNAAAAAAAAAAAAA:92: ,ESRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:92:
nerelerdisiniz askolsun yine kayiplara karistiniz
anladım canım.bende girmeyince kötü bişey mi oldu ne dedim.ALLAH korusun.ne oldu hayırdır?
burdayım canım.takipteyim sizleri.canımsıkkın biraz.adet düzensizliği için dr gitmiştim.ultrasanlo baktı rahim duvarında incelme var dedi.tahlil istedi .tahlil sonuçlarına göre ilaç verdi bir hafta kullan duruma göre operasyon gerekebilir dedi.bide dahiliyeye görünmen gerek metobolizman çok yavaş dedi.haftasonu tahliller felan yapıldı.şeker yüklemesi v.s.gizlişeker varmış bende birdekolestrolüm çok yüksek çıktı.dr diyoki makarnapilav yani karbomiktarı yüksek gıdalar şekerli gıdalar yemiceksn.ben zaten bunları yemiyorumki birde yesem nolcak demekki.kolestrol yüksek olunca proteinde tüketemiyorum.bol bol sebze yicekmişim.üç ayrıilaç kullanıyorum.hormon ilacı çokişah açıyo.ödem yapıyolar.yarın jinekoloji için kont.gidicem bakalım ne dicek((
selam kızlar ben de epeydir takip ediyordum ama yeni üye olabildim, motive olabilmek adına da yazarak dahil olmak istedim:)
ben karatay kitabını almıştım aralıkta, 3 hafta kadar uyguladım ama sağlıklı diye abarttığım için yine pek veremedim
bu karbonhidrat diyetini yıllar önce yapmıştım 10 kilo kadar vermiştim ve uzun yıllar da korumuştum, bana işliyor yani AMAAA şu bitmek bilmez tatlı düşkünlüğm beni abur cubura yönlendirdi hep bir de çok kola içiyorum light da olsa bağımlıyım diyebilirim
şimdi 5. günüm yeniden başladım karb. diyetime
bakalım nasıl olacak:) sizleri okudukça çok motive oluyorum :)
benim koltuk altimda yag bezeleri olusuyor, hidradenitis hastasiyim.devamli akne geliyor o bolgden,tedavisi yokmus.ama kapsamli amelyatla o kismi doktorlar aliyor, baska yerden deri naklediyor, kendi vucudumdan yani.ben de baktim en iyi doktor onur erol gibi geldi bana,ama buralarda kimse tanimiyor galiba:44: randevu da aldim, sali aksami istanbula gidiyorum, ucak biletlerimi de aldim.diyete devam ediyorum , bu arada reglim de basladi cok sukur.amelyat olunca bitmis olucak.ist boyle.kac gundur doktor hastane falan canim cikti aramaktan.senin diyet nasil gidiyor ne kadar verdin
benim koltuk altimda yag bezeleri olusuyor, hidradenitis hastasiyim.devamli akne geliyor o bolgden,tedavisi yokmus.ama kapsamli amelyatla o kismi doktorlar aliyor, baska yerden deri naklediyor, kendi vucudumdan yani.ben de baktim en iyi doktor onur erol gibi geldi bana,ama buralarda kimse tanimiyor galiba:44: randevu da aldim, sali aksami istanbula gidiyorum, ucak biletlerimi de aldim.diyete devam ediyorum , bu arada reglim de basladi cok sukur.amelyat olunca bitmis olucak.ist boyle.kac gundur doktor hastane falan canim cikti aramaktan.senin diyet nasil gidiyor ne kadar verdin
Ben bugün katıldım aranıza. Benim sizler gibi sonradan alınmış ve verilmesi gereken kilolarım yok :) daha ziyade doğduğumdan beri yanımda olan herhangi bir hormona bağlı kalmadan yaşamım boyunca benimle yaşamış ve bu aralar haddini biraz aşmış kilolarım var. Onlara dur demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. karbonhidrat diyeti bana çok mantıklı geldi. Bana tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin :)
selam hosgeldin aramiza
insallah bu seferde daha önce verdigin gibi güzel kilolar verirsin ayrica motive konusundada haklisin katilim ne kadar fazla olursa motivasyonda o kadar artiyor senide sürekli görmek isteriz:)[/QUOTE
Hoşbulduk teşekkür ederimm, artık her fırsatta burdayım.İlk tartıldığımda yazacağım sonuçları:)Haydi hayırlısı
tatlım benim.çok üzüldüm geçmiş olsun. .
ben 68 le başlamıştım 4 kilo verdim toplamda.ama bu diyete geçen hafta başlamıştım.1 kilo verdim.aynı şekil devam ediyorum.hafta sonu abur cubur yedim ama.utandım kendimden.diyete göre davranıyorum artık.inşallah bu haftada 1 kilo verebilirim.
tsk. canim.dondugumde ins 5 kilo gitmis olucak, amelyatta kilo veriyorya insan, o yuzden gozumu amelyata diktimcanim sanada gecmis olsun iyi yolculuklar ve döndügünde yine aramizda ol bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?