Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar süt 10 puan mı?
6 puan diye biliyorum.
birde dün akşam her tarafım kabardı kaşındı. alerji gibi oldum.
gece falan da rahatsız etti.
henüz kahvaltı yapmadım. şu an kaşıntılar geçmiş,
iki gün 2 şer 3er yumurta yedim acaba ondan mıdır?
hiç benim gibi olanınız oldu mu?
yumurtayı mı çıkartsam listeden acaba?

selam kızlar.
sabah=
1 haşlanmış yumurta=0
peynir=1
zeytin=1
yarım domates=3
çeyrek dilim ekmek=3

Öğle
Haşlama tavuk=0
salata=8p
küçük parça bitter=5p

akşama ne yerim bilmiyorum
ha bu arada sporada başladım .dün yarım saat yürüdüm.çok kasmıyorum ama zaten çabuk yoruluyorum nedense

slm bende bu diyete basladim 3 gundur uyguluyorum sabahlari bir yumurta hasliyorum yada omlet olrak yiyorum 5 zeytin bir domates bir parca beyaz peynir bir dilim kepek ekmegi. oglenleri izgara kofte ve ayran yada izgara tavuk meyva olarak elma yada erik. aksamda balik izgara yada konserve ayrica hergun iki saat yuruyorum bakalim bir hafta sonuncunda kac kilo eksilecegim herkeze kolay gelsin.

merhaba kızlar, bugün tartıya çıktım 2 kilo artıdayım, ayol 3 gün dikkat etmedim 2 kilo alınırmı kafayı yicem, kendime sadece çüş diyorum
bugünkü menümü yazayım
sabah: 50 gr yer fıstığı ve 1 fincan neskafe
öğle: 2 haşlanmış yumurta ve salata
1 fincan nescafe
akşam: peynir atıştırırım

sağol canım, bugün biraz daha iyiyim.
bu diyet çok iyi, 5o puanı aşmamak kilo verdiriyor canım ama yeterki diyeti bozmayalım.
seninle aynı duyguları yaşıyorum, yaz geliyor diye benide telaş sardı, bugüne kadar ilkbaharda hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum

merhaba canım hoşgeldin
bu arada menülerin süper, 2 saat yürüyüş çok iyi, süpersin vallahi bu arada kaç kilosun?

günaydın canlarım

sabah erkenden maydonoz suyu içtim.
1 haşlanmış yumurta:0p
3 zeytin:1p
1 şekersiz çay:0p
1 dilim ekmek:12p
1 kk peynir:1p

1 saat sonra yürüyeceğim

canim kac gundur istanbuldaki otellerle hasir nesirim.onep kilinige yakin bir otel ariyorum sonunda buldum bu klinik hakkinda kimse bi sey bilmiyor gelicem ama doktor nasil biri bilmiyorum.dunyanin parasi bosa gitmese iyi

anladım canım.bende girmeyince kötü bişey mi oldu ne dedim.ALLAH korusun.ne oldu hayırdır?

Bugün başladım bende...Besinlerin üzerindeki karbonhidrat değerlerini de baz alıyorum.Onlar da puan oluyordu değil mi?
Sabah:2 yumurta bir tane kokteyl küçük sosis 15 gram beyaz peynir bir sap maydanozla omlet,2dilim domates.
Öğle:Çeyrekten az uno denge ekmek.Toplamda 30 gram karışık gram fındık-badem,fındık ezmesi almıştım 100gramında 8,33 karbonhidrat varmış.Yemesem iyiydi ama dayanamadım 3 çay kaşığı yedim:)))100gram olmuştur.Birde Körpe inegöl köfte var 100gramında 2 puan bir paketi 300 gram bir paket yesek 6 puan yani.4 PUAN DA ordan ve cola zero içtim bir tane de çilek...Köftenin yanında bir çorba kaşığı mayonez.:)))çok şey yedim ama topladığımda birebir de hesap etmedim ama taş çatlasa 24 puan falan ediyor...:)))akşamı da beyaz et ya da sosisle geçiricem kesinlikle yapıcam bu diyeti bu sefer...:)))

1 saat yürüyüşümü yaptım ve elma sirkeli su içtim ayriyetten bide bulaşık yıkadım.
10 dk sonra falan mekik çekerim

selam kızlar hemen bugün yediklerimi yazayım.
sabaheynir(1p),zeytin(1p),yarım domates(3p),yumurta kahvaltım TOPLAM 5 PUAN

Öğle:tavuk haşlama(0p)marul havuç karışımı salata(8p) ÖĞLE TOPLAM 8PUAN.
ARADA Bitter çikolata çok küçük parça (3p)yarım armut(8p) fındık(6 puanlık) toplam 17puan
akşam:mantar sote(7p),peynir(1p)zeytin(1p) toplam 9 PUAN

ÇOK UZATTIM GENEL TOPLAM=39PUAN

arkadaşlar merhaba.
bugün sabah küçük parça yufka ekmek,
tulum peyniri
1 bardak süt içtim.
karnıbahar graten yaptım.(1kaşık un,yarım bardak sütle)
salata.
kaç puan oldu pperi cevaplar mısın?
yanlış yolda mıyım bilmiyorum.
henüz tartılmadım. ama meraktayım.

nuyocum menün cok az bak böyle olunca kacamak daha SIK yapiliyor ayrica diet arasinda yapilan kacamaklar fazlasiyla kilo olarak geri geliyor su anda +2 kilo fazla geldigin gibi canin kacamak istiyorsa hepsini bir günde yeme günlere böl bu sekilde kilo veremesen bile en azindan almazsin

hosgeldin aramiza kolay gelsin:)

süt icin 10 dedim. birinci sayfada süt icin 6 kb demis ama kutu sütün disinda 1 bardakta 10 kb yaziyor hesaplamada hangisini baz almak istiyorsan alabilirsin
yumurta maalesef fazla yendiginde bazi kislere alerji yapabiliyor eger sanada dokunduysa daha az yiyebilirsin
bugünkü menün icin yedigin yufka ekmegin kb degerini bilmiyorum toplam puanin cok degil ama menünde protein yok ki proteinlerde puanda yok onlari tercih edersen yaptigin diet tam kb dieti olmus olur

menüne bayildim cok dengeli icinde hersey var

selam tertug seni daha önceden taniyorum yeniden gelmis olmana sevindim kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…