gecmis olsun canim
insallah en kisa sürede atlatirsin
benim diet simdilik iyi ama puanimi 50´ye meyve yiyerek tamamliyorum dün disari cikmistim sanki pantolonun belinde biraz fark var gibiydi bakalim nisanin birine kadar nasil olacak burdada havalar yumusamaya basladi ve beni bir telas sardi kisliklar kalkacak ve fazlaliklar daha netlesecek diye
slm bende bu diyete basladim 3 gundur uyguluyorum sabahlari bir yumurta hasliyorum yada omlet olrak yiyorum 5 zeytin bir domates bir parca beyaz peynir bir dilim kepek ekmegi. oglenleri izgara kofte ve ayran yada izgara tavuk meyva olarak elma yada erik. aksamda balik izgara yada konserve ayrica hergun iki saat yuruyorum bakalim bir hafta sonuncunda kac kilo eksilecegim herkeze kolay gelsin.
kız nerelerdesin sen
canim kac gundur istanbuldaki otellerle hasir nesirim.onep kilinige yakin bir otel ariyorum sonunda buldumbu klinik hakkinda kimse bi sey bilmiyor gelicem ama doktor nasil biri bilmiyorum.dunyanin parasi bosa gitmese iyi
merhaba kızlar, bugün tartıya çıktım 2 kilo artıdayım, ayol 3 gün dikkat etmedim 2 kilo alınırmı kafayı yicem, kendime sadece çüş diyorum
bugünkü menümü yazayım
sabah: 50 gr yer fıstığı ve 1 fincan neskafe
öğle: 2 haşlanmış yumurta ve salata
1 fincan nescafe
akşam: peynir atıştırırım
slm bende bu diyete basladim 3 gundur uyguluyorum sabahlari bir yumurta hasliyorum yada omlet olrak yiyorum 5 zeytin bir domates bir parca beyaz peynir bir dilim kepek ekmegi. oglenleri izgara kofte ve ayran yada izgara tavuk meyva olarak elma yada erik. aksamda balik izgara yada konserve ayrica hergun iki saat yuruyorum bakalim bir hafta sonuncunda kac kilo eksilecegim herkeze kolay gelsin.
günaydın canlarım
sabah erkenden maydonoz suyu içtim.
1 haşlanmış yumurta:0p
3 zeytin:1p
1 şekersiz çay:0p
1 dilim ekmek:12p
1 kk peynir:1p
1 saat sonra yürüyeceğim
arkadaşlar merhaba.
bugün sabah küçük parça yufka ekmek,
tulum peyniri
1 bardak süt içtim.
karnıbahar graten yaptım.(1kaşık un,yarım bardak sütle)
salata.
kaç puan oldu pperi cevaplar mısın?
yanlış yolda mıyım bilmiyorum.
henüz tartılmadım. ama meraktayım.
selam kızlar hemen bugün yediklerimi yazayım.
sabaheynir(1p),zeytin(1p),yarım domates(3p),yumurta kahvaltım TOPLAM 5 PUAN
Öğle:tavuk haşlama(0p)marul havuç karışımı salata(8p) ÖĞLE TOPLAM 8PUAN.
ARADA Bitter çikolata çok küçük parça (3p)yarım armut(8p) fındık(6 puanlık) toplam 17puan
akşam:mantar sote(7p),peynir(1p)zeytin(1p) toplam 9 PUAN
ÇOK UZATTIM GENEL TOPLAM=39PUAN
Bugün başladım bende...Besinlerin üzerindeki karbonhidrat değerlerini de baz alıyorum.Onlar da puan oluyordu değil mi?
Sabah:2 yumurta bir tane kokteyl küçük sosis 15 gram beyaz peynir bir sap maydanozla omlet,2dilim domates.
Öğle:Çeyrekten az uno denge ekmek.Toplamda 30 gram karışık gram fındık-badem,fındık ezmesi almıştım 100gramında 8,33 karbonhidrat varmış.Yemesem iyiydi ama dayanamadım 3 çay kaşığı yedim:)))100gram olmuştur.Birde Körpe inegöl köfte var 100gramında 2 puan bir paketi 300 gram bir paket yesek 6 puan yani.4 PUAN DA ordan ve cola zero içtim bir tane de çilek...Köftenin yanında bir çorba kaşığı mayonez.:)))çok şey yedim ama topladığımda birebir de hesap etmedim ama taş çatlasa 24 puan falan ediyor...:)))akşamı da beyaz et ya da sosisle geçiricem kesinlikle yapıcam bu diyeti bu sefer...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?