Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

100 puanlık yiyen arkadaş msjı aldı canım
haklısın vallahi, bir yerde dur demek lazım hataya devam etmemek lazım.

kızlar sizce maydonoz suyunun faydası varmıdır ?

canım maydonoz suyu vücuttaki ödemi atmada yardımcı oluyor diye biliyorum, markette satılan çaylardan da alabilirsin, ben 7 otlu bir çay aldım ,içinde maydonoz, mısır püskülü, kiraz sapı vs.. var, en azından hazırlaması daha kolay oluyor.

merhaba pericim
diyet nasıl gidiyor?

merhaba arkadaşlar.bu gün hafta sonu olması sebebiyle çeyrek simit yedim ve çok mutluyum:)
kahvaltım:
çeyrek simit=6p
zeytin=1p
peynir=1p
cherry dom=3p
TOPLAM:11PUAN.

bU arada bugün diyette 10.günüm ve toplamda 1,2 kg verdim.Ancak bende kabızlık sorunu var.Birazda ondan yavaş veriyorum sanırım.Günde 2 fincan form çayı içiyorum ama nafile ne önerirsiniz.En son çare olarak zeytinyağı içmeyi planlıyorum ama midem bulanıyor.Kurukayısının puanıda fazla.Zaten ezelden beri kabızlık problemim var.günde bir kez mutlaka yeşillik (salata) yiyorum ama

olsun canım 10 günde 1.2 kilogram iyi bence, böyle böyle gidecek kilolar
kabızlığa gelince hepimizin ortak sorunu
canım birde günde 2 litre sıcağa yakın su iç, iyi geliyor aklında olsun.

selam ablalarim yazdiklarinizi tek tek okudum topik canlanmis cok sevindim ben sozumu tutamadim diyete baslayamadim o yuzden ugramadim araniza.Ama yazdiklarinzi okuduktan sonra motive oldum:) Yarin bnde basliyorum :)

nerelerdesin canım, diyette olmasan bile yaz, motive olursun burda birbirimize destek oluyoruz, hadi bekliyoz

mrb kızlar sabah kalkar kalkmaz maydonoz suyu içtim.
öğlen menüm:
çeyrek simit:6p
4 zeytin:3p
krem peynir:2
1 şekersiz çay:0

11

evet biliyorum onu ama içemiyorum ya tadı çok kötü

arkadaşlar lütfen sorularıma birileri cevap yazsın.
yumurtayı 2 tane yeyince 1 puan mı oluyor?
bugün yediklerim;
2 yumurta sahanda
tulum peyniri
yarım simit
tatlandırıcılı çay
düne ve bugüne puanlama yaparsanız doğru yolda mıyım anlarım...
birde ben beşi 1 yerde çayı aktar bana hazırladı.
faydasını gören oldu mu?
içsem mi?

süt 10
corba 18
ekmek yaklasik 12
yumurta 1
toplam 41
aksama izgara hatta yaninda salata bile yediysen puan olarak iyi fakat bu tür kb degeri yüksek corbalari her zaman tercih etme biraz daha proteine agirlik verirsen seni daha uzun süre tok tutar halsizlik baslangicta maalesef oluyor ama sonra mutlaka geciyor

evet yumurtayi iki tane yiyince 1 puan olarak hesaplaniyor
bize ilk bu cayi asli arkadasimiz önermisti galiba sendeki rahatsizlik ondada vardi ve hic kacamak yapmadan diet yaptiginda cok güzel kilo verdi yemeklerden bir saat önce bir bardak ictigini ve istahini azalttigin yazmisti sende icebilirsin
ben vitamin hapi kullanmiyorum onun icin cevap yazmadim eczaneyede sorabilirsin mutlaka bir hap önerirler
yumurta 1
simit 12.5
peynir 1

gecmis olsun canim
insallah en kisa sürede atlatirsin

benim diet simdilik iyi ama puanimi 50´ye meyve yiyerek tamamliyorum dün disari cikmistim sanki pantolonun belinde biraz fark var gibiydi bakalim nisanin birine kadar nasil olacak burdada havalar yumusamaya basladi ve beni bir telas sardi kisliklar kalkacak ve fazlaliklar daha netlesecek diye

kizlaaarrr istanbulda yasayaniniz varmi? ben bu ay istanbula gelicem onep kilinige onur erolmus doktorun ismi.nasil biridir hakkinda bilgisi olan varmi? estetik degil plastik amelyat olucam insallah.lutfen hakkinda bir seyler bilen yazsin bana bu arada diyetime tam gaz devam.duraklama devrindeyim

Ya gerçekten bazen salaklığım tutuyor bir orta boy marul diyor ya ben onu bir yaprak anladım 8 puan diye neyse doğrusunu öğrendim.Bugün başlamıştım ama bir ödül törenine gidince bozdum..Yarın kesinlikle başlıyorum kilom 65 55 olmam lazım...:)

çok sevindim canım, zaten bizim yaptığımız diyet çok sağlıklı bir sorun olacağını zannetmiyorum, umarı böyle devam eder.
sen spor yapıyormuydun?

yok canim sporun diyetsiz hic bi ise yaramayacagina inaniyorum ve spor dusmaniyim acikcasi.cunku eskiden sporla verdigim kilolar , sporu birakinca fazlasiyle geri dondu bana.ustelik sporu birakmistim ama diyete devam ediyordum.vcut alisiyor spora,birakinca depolamaya basliyor.

Ben de bir gün bu diyeti yapabilmiştim..Proteini çok abartmıştım midem çok bulanmıştı..Uzun takiplerden sonra bende buradayım..Bugün başladım 55 puan yaptım..İnşallah yarın 50 puan ile devam edebilirim..Bebeğim var hesabımı çok zor yaptım..Zamanım olursa puanlarla yazarım..

kız nerelerdesin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…