bu arada gunluk 100 puanlik yiyen arkadaslara soyluyorum.aman 100 puana ciktim artik diyet bozuldu deyip salamayin kendinizi.diyelim biseyleri kacirdiniz ve puaniniz firladi, anladiginiz anda yemegi kesin, ve caydan baska bir sey kabul etmeyin.ertesi gun gr bile olsa vermis olucaksiniz.ben listemi unutmustum evde , arkadasimla gitmistim daha ilk gunlerde, 100 puanlik yemistim.aksam 5 di.ve eve gelip hesapladim,puani gorunce hic bisey yemedim.aksam 5 ten sonra ac kaldim sabaha kadar.sabah tartildim zayiflamistim, ki ben kilo almaktan korkuyordum.yani kb yi bozunca kaloriye gecin hemen, kaloriyi de asmayin, boylelikle kazanmis olursunuz :)))))
kızlar sizce maydonoz suyunun faydası varmıdır ?
merhaba arkadaşlar.bu gün hafta sonu olması sebebiyle çeyrek simit yedim ve çok mutluyum:)
kahvaltım:
çeyrek simit=6p
zeytin=1p
peynir=1p
cherry dom=3p
TOPLAM:11PUAN.
bU arada bugün diyette 10.günüm ve toplamda 1,2 kg verdim.Ancak bende kabızlık sorunu var.Birazda ondan yavaş veriyorum sanırım.Günde 2 fincan form çayı içiyorum ama nafile ne önerirsiniz.En son çare olarak zeytinyağı içmeyi planlıyorum ama midem bulanıyor.Kurukayısının puanıda fazla.Zaten ezelden beri kabızlık problemim var.günde bir kez mutlaka yeşillik (salata) yiyorum ama
selam ablalarim yazdiklarinizi tek tek okudum topik canlanmis cok sevindim ben sozumu tutamadim diyete baslayamadim o yuzden ugramadim araniza.Ama yazdiklarinzi okuduktan sonra motive oldum:) Yarin bnde basliyorum :)
canım maydonoz suyu vücuttaki ödemi atmada yardımcı oluyor diye biliyorum, markette satılan çaylardan da alabilirsin, ben 7 otlu bir çay aldım ,içinde maydonoz, mısır püskülü, kiraz sapı vs.. var, en azından hazırlaması daha kolay oluyor.
arkadaşlar bugün ilk günüm diyetimde.
1 bardak süt
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
3 haşlanmış yumurta
2 bardak tatlandırıcılı çay
şu ana kadar kaç oldu tam olarak...
acıkırsam akşama ızgara düşünüyorum.
ama halsizlik yaptı biraz.
ilk sayfalarda 5i bir yerde çaydan bahsetmişler.
galiba önce sabah 5i 1 yerde çayı içip 1 saat sonra kahvaltı yapıyorlarmış.
bugün aktarda hazırı yoktu,kendisi karışım yaptı verdi.
yarın sabah 1 bardakta ondan içerim.
şu an 77 kiloyum.1.67 boyum.
ama hipotiroidi hastasıyım. metobolizmam yavaş çalışıyor.
bakalım nasıl bir sonuç alacağım.
desteğinizi bekliyorum.:)
bu arada vitamin hakkında kimse bir şey yazmamış.
arkadaşlar lütfen sorularıma birileri cevap yazsın.
yumurtayı 2 tane yeyince 1 puan mı oluyor?
bugün yediklerim;
2 yumurta sahanda
tulum peyniri
yarım simit
tatlandırıcılı çay
düne ve bugüne puanlama yaparsanız doğru yolda mıyım anlarım...
birde ben beşi 1 yerde çayı aktar bana hazırladı.
faydasını gören oldu mu?
içsem mi?
merhaba kızlar, 2 gündür giremiyorum nezle oldum hala kötüyüm her tarafım kırık gibi, dökülüyorum yani:2:
2 gündür diyete dikkat edemedim, benim bildiğim insan hasta olunca iştahı kesilir bende tık yok, iştahım yerinde
nasilsınız kızlar.maydonoz suyu içtim
afiyet olsun bende kahve iciyorum su an
çok sevindim canım, zaten bizim yaptığımız diyet çok sağlıklı bir sorun olacağını zannetmiyorum, umarı böyle devam eder.
sen spor yapıyormuydun?
kizlaaarrr istanbulda yasayaniniz varmi? ben bu ay istanbula gelicem onep kilinige onur erolmus doktorun ismi.nasil biridir hakkinda bilgisi olan varmi? estetik degil plastik amelyat olucam insallah.lutfen hakkinda bir seyler bilen yazsin banabu arada diyetime tam gaz devam.duraklama devrindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?