Hoşgeldin :) Bu aralar hepimizin motivasyona ihtiyacı var. Yılbaşı rehaveti çöktü üzerimize, dağıldık biraz. boy ve hedef kiloyu da yazarsan bu cuma seni de tabloya ekleyelim. Bahar gelmeden bu kilolar gidecek, başka yolu yok, bir yazı daha mutsuz geçirmeyeceğiz
evet kızlar hadi toplansın artık şu başlıkkk
herkes günlük mönülerini yazarak işe başlasın bence...
başlıyorum ben
sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
yarım haşlanmış yumurta
peynir
öğlen
1 börekarkadaşa gitmiştim de...
akşama da ızgara köfte var
evet bugünkü tek zararlı kaçamağım börek onu da akşama telafi ederim umarım...
hadi hadi toplaşalım lütfennnn.....:118::118::118:
nihayet gelmişsiniz yaaa...
kimse olmayınca benim motivasyon bitti
kaç gündür kurabiyeler makarnalar pilavlar gırla gidiyo:18:
neyseki dönmüşsünüz,yarın başlıyorum o halde:)
Bende aranıza yeni katıldım bugün başladım diyete tüm yazdıklarınızı okudum nerdeyse çok etkilendim benide yazarsanız çok sevinirim kilom 98
Bende aranıza yeni katıldım bugün başladım diyete tüm yazdıklarınızı okudum nerdeyse çok etkilendim benide yazarsanız çok sevinirim kilom 98
selam kızlar
bugünkü menümmm
sabah çeyrek simit
5 siyah zeytin
şekersiz çay
peynir
çeyrek yumurta
öğlen 1 kurabiye
çok az salata 1-2 yemek kaşığı kadar
çeyrek simit
akşama da
tavuk suyu çorba ve etli nohut var
ama ben etlerini yiyip nohutlarını yemiyorummm
bugünlük bu kadar
yarın tartılınca görücez bakalım ne olmuş ne bitmiş...
off moralim çok bozuk şimdi oturup ağlıcambugün tartıldım 58.5 çıktım,diyete bi türlü başlayamıyorum Böyle pat diye başlamak yerine kısarak başlıcam.Pazartesi tamamen başlarım artık :/
Canım kurabiye ve simit olmamış ama değil mi? Onları yiyince de protein almamışsın yeterince. Akşamın güzel, nohutları yemediğin için ama onun içindeki etler de çok az olmaz mı?
slm kızlar.. yumurtanın kh ı 0 niye çeyrek yumurta yiyosunuz? ben hep tam yiyorum.benim de yarın 1 hafta oluyor ama daha gram oynamadı :)) çok mu yiyorum acaba? :))
kızlar
cuma günü dönüyorum cumartesi alışveriş yapıp pazar hemen diete başlıyacağım. yazdıklarınızı okudum ve çok haklısınız araya giren kaçamaklardan sonra diete başlamak zor oluyor yılbaşı kaçamağını bir an önce geri bırakmak ve bir şekilde diete adapte olmak lazım
yeni gelen arkadaşlarda var ne güzel hepiniz hoşgeldiniz inşallah hemen gitmezsiniz ve hep beraber ideal kilolarımıza ineriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?