Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet kızlar hadi toplansın artık şu başlıkkk

herkes günlük mönülerini yazarak işe başlasın bence...

başlıyorum ben

sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
yarım haşlanmış yumurta
peynir

öğlen
1 börek arkadaşa gitmiştim de...

akşama da ızgara köfte var

evet bugünkü tek zararlı kaçamağım börek onu da akşama telafi ederim umarım...

hadi hadi toplaşalım lütfennnn.....
:118::118::118:

cnm hoşbulduk,hemen yazıyim boy 168 şimdiki kilom 74,5 hedef 65 eklersen çok sevinirim cumayada yazarım kilomu hepimize kolay gelsin..

Ben sabah 3 sosis yedim ama orta boy
Öğlen mercimek çorbası içtim çünkü çooook soğuktu hava, dayanamadım
Akşam için yumurta sarısı ve limonla terbiye yapıp tavuk suyu içeyim diyorum sıcak sıcak, yanına da haşladığım tavukla salata yapacağım

nihayet gelmişsiniz yaaa...
kimse olmayınca benim motivasyon bitti
kaç gündür kurabiyeler makarnalar pilavlar gırla gidiyo:18:

neyseki dönmüşsünüz,yarın başlıyorum o halde:)

nihayet gelmişsiniz yaaa...
kimse olmayınca benim motivasyon bitti
kaç gündür kurabiyeler makarnalar pilavlar gırla gidiyo:18:

neyseki dönmüşsünüz,yarın başlıyorum o halde:)

Haydi başladık canım, unut kurabiyeleri makarnaları :)

Bu sabah domates püresi ile iki yumurtadan omlet yapıp yedim.

Öğlen için yanımda bir şey yok, umarım cafede ızgara tavuk çıkmıştır bugün. Izgara tavuk ve salata yiyeceğim.

Akşam için dün yaptığım çorbam var. Yanına ne yapsam kızlar ??

Atıştırmalık krem peynir getirdim yanımda, tatlı gibi geliyor valla :)

merhaba kızlar, çok sevindim, burası şenlenmeye başlamış
bugün menümü yazmayayım,, çünkü kuru pastalar,kekler, börekler var!
yarın kilo bildirimi var, allah yardımcım olsun, yarına bende diyete başlıyorum.

selam kızlar

bugünkü menümmm

sabah çeyrek simit
5 siyah zeytin
şekersiz çay
peynir
çeyrek yumurta

öğlen 1 kurabiye
çok az salata 1-2 yemek kaşığı kadar
çeyrek simit

akşama da
tavuk suyu çorba ve etli nohut var
ama ben etlerini yiyip nohutlarını yemiyorummm

bugünlük bu kadar
yarın tartılınca görücez bakalım ne olmuş ne bitmiş...

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/494796-15-cesur-yurek-araniyor-3.html#post22504745

bu arada kızlar engelliler için bir kampanyamız var
aldığınız pro kartlarla tekerlekli sandalye alımına katkı da bulunmuş oluyorsunuz hem de pro kartlı oluyorsunuz...
bunun için bir grup kurduk yukarıdaki linki inceleyerek katkıda bulunmak isterseniz bana mesaj atabilirsiniz...

yapacağımız küçük bir yardım engelli kardeşlerimiz için büyük bir umut ışığı olabilir...

off moralim çok bozuk şimdi oturup ağlıcam bugün tartıldım 58.5 çıktım,diyete bi türlü başlayamıyorum Böyle pat diye başlamak yerine kısarak başlıcam.Pazartesi tamamen başlarım artık :/

Bende aranıza yeni katıldım bugün başladım diyete tüm yazdıklarınızı okudum nerdeyse çok etkilendim benide yazarsanız çok sevinirim kilom 98

Bende aranıza yeni katıldım bugün başladım diyete tüm yazdıklarınızı okudum nerdeyse çok etkilendim benide yazarsanız çok sevinirim kilom 98

Hoşgeldin canım, boy ve hedef kilo da yazarsan eklerim seni tabloya.

Canım kurabiye ve simit olmamış ama değil mi? Onları yiyince de protein almamışsın yeterince. Akşamın güzel, nohutları yemediğin için ama onun içindeki etler de çok az olmaz mı?

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bazen insan tutuluyor böyle. Ama bak yeni bir yıl başladı, bahar, yaz gelmeden hayalimizdeki bedene kavuşabiliriz inan. Biraz silkelenmek lazım, kar, kış, soğuk hava depresyona davetiye çıkarıyor, vücutlarımız korumaya geçiyor, daha az yakıyor. Ama yaz gelip tiril tiril giyinmeye başlayınca yaşayacağımız mutluluğu düşünsene. Ha gayret ablacığım.

Canım kurabiye ve simit olmamış ama değil mi? Onları yiyince de protein almamışsın yeterince. Akşamın güzel, nohutları yemediğin için ama onun içindeki etler de çok az olmaz mı?

sabah kahvaltıda misafirim vardı kaçtı ucundan

öğleden sonra da misafirlikteydim en masum kh bunlardı sorma...

bu arada 75.5 kilo tartı sonucu...

birde bu arada regl dönemimdeyim hatırlatayım...

slm kızlar.. yumurtanın kh ı 0 niye çeyrek yumurta yiyosunuz? ben hep tam yiyorum.benim de yarın 1 hafta oluyor ama daha gram oynamadı :)) çok mu yiyorum acaba? :))

slm kızlar.. yumurtanın kh ı 0 niye çeyrek yumurta yiyosunuz? ben hep tam yiyorum.benim de yarın 1 hafta oluyor ama daha gram oynamadı :)) çok mu yiyorum acaba? :))

çeyrek yumurta yiyen sanırım tek benim canım uzun süre bu diyeti yapınca hergün yumurta yemek bıkkınlık verebiliyor o yüzden bu aralar azalttım ki özleyeyim yoksa istersen 3 tane ye yani bir sorun yok ...

kızlar

cuma günü dönüyorum cumartesi alışveriş yapıp pazar hemen diete başlıyacağım. yazdıklarınızı okudum ve çok haklısınız araya giren kaçamaklardan sonra diete başlamak zor oluyor yılbaşı kaçamağını bir an önce geri bırakmak ve bir şekilde diete adapte olmak lazım

yeni gelen arkadaşlarda var ne güzel hepiniz hoşgeldiniz inşallah hemen gitmezsiniz ve hep beraber ideal kilolarımıza ineriz

Canım umarım tatilin güzel geçiyordur, özledik seni, hasretle bekliyoruz. Aslı bizi yine terketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…