Periciğim iyi yolculuklar sana. Çoktan yola çıkmışsındır ama olsun. Yeni yılın umutla dolu olsun.
Kızlar benim çok moralim bozuk bu aralar. Rejimden falan değil. Genel bir şey. Her şeye alınır gücenir oldum. Kendimden, görüntümden, bakımsızlığımdan nefret eder oldum. Eşimin beni hiç beğenmediğini düşünür oldum. Her konuda başarısız ve tembel olduğuma inanır oldum. Kapatsam kendimi eve, öyle tek başıma yaşayıp gitsem diye ister oldum. Tam depresyon havası yani. Sabahları da çok kötü kalkıyorum. Bu gün ilk defa zayıflama haplarına falan baktım internette. Kullanacağımdan değil de işte. Canım çok sıkkın yani. Ama ne güzel burası hareketliymiş.
Yeni katılan arkadaşlara merhabalar diyorum ama hemen makarna yemelerine takılıyorum. Kızlar bu rejim kaçamağı affetmez ve makarnanın hiç yeri yok bizim rejimde. Benim en özlediğim şeydir. Ha bir hafta süper yaparsınız rejimi, pazar günü yersiniz makarna ama sonra da başka karbonhidrat almazsınız. Bitter olmak kaydıyla bir miktar çikolata yenebilir. Bunları sizi üzmek için söylemiyorum, daha kolay kilo vermeniz için söylüyorum, kızmayın sakın olur mu :)
canım,bence bütün olumsuz düşündüğün şeyler senin kafanda ve gerçekle ilgisi yok ve kilolarımızı 1012 de vereceğiz inşallah, böyle olumsuz şeyler düşünüp canını sıkma, kendini devamlı motive et, zaman zaman hepimizde oluyor, öpüyorum canım