Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım,bence bütün olumsuz düşündüğün şeyler senin kafanda ve gerçekle ilgisi yok ve kilolarımızı 1012 de vereceğiz inşallah, böyle olumsuz şeyler düşünüp canını sıkma, kendini devamlı motive et, zaman zaman hepimizde oluyor, öpüyorum canım

Sağol canım, gerçekten de 2012 farklı bir yıl olsun artık. Hepimiz hafifleyelim, hem kilo olarak hem de duygusal olarak :)

pericim hayırlı yolculuklar.semiluna sende benimgibi karamsarlaşmışsın.2011le vedalaşmamız hüzünlü oluyo anlaşılan))2012 bizim için çok daha güzelolur inşallah.topik olarak diyetimize şansgetirir umarım.

canım üzme kendini.zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunları.hele ben sık sık yaşıyorum.kaç kez netten hapları araştırdım bilsen.aynı yerde takılmaktan sıkılınca ki ben aynı yerde bile durmayı başaramıyorum((

Herkes çok sıkı bir yılbaşı geçirdi galiba :)) Yeni yılımız kutlu, mutlu olsun, istediğimiz kiloları görelim sağlıkla

Ben cuma, cumartesi restoranda çok çalıştım, çok yoruldum. Pazar sabahı eve girebildik, çok çok kar yağdı bizim buralara, iki gün mahsur kaldık. Ama iyi oldu, dinlendik. Tabi ne yazıkki bol bol da yedik, içtik. Şimdi temizlenme, arınma ve ZAYIFLAMA zamanı.

selam kızlar
çocuklar hasta oldu giripte çok yazamıyorum...
bende bir değişiklk yok 76 da sayıyorum resmen...
çok sıkı diyet yapmıyorum ama yediklerimde 50 kh ı da geçmiyorum aynı zamanda...
böyle bir süreç yaşıyorum...
herkesi öpüyorum...

merhaba kızlar, yeni yılımızda incecik olalım , mutlu ve sağlıklı olalım.
ben yılbaşı gecesi diyetimi bozmadım ama sonraki günler acısını çıkardım, elime ne geçerse yiyorum, daha kendime gelemedim

güzelim kendimize gelelim, diyetimize başlayalım, ben yine 1 kilo almışım, zararın neresinden dönersek kar
canım senin kilonda değişme varmı?

merhaba canım, geçmiş olsun , kilo almamış olmanda başarı bence.

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum,bu diyti 4 yıl önce yapıp 13 kilo vermiştim dikkatsizlik yüzünden 6 kiloyu geri aldım ama yeniden yapmak istiyorum yaşım 34 kilom 74 motivasyona ihtiyacım var destek lütfeeeennnn

ne yazmalıyım bilgi verin yarın itibariyle başlıyor olacağım bende :)

Hoşgeldin :) cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz, kilo, boy, hedef yazarsan seni de tabloya ekleyelim. Gün içerisinde yediklerini yazarsan da yorumlarız, hem de örnek menüler artar. Bazen insan ne yiyeceğini şaşırıyor. Bu ara yılbaşı rehaveti çöktü başlığa ama toparlanıyoruz.

Hoşgeldin :) Bu aralar hepimizin motivasyona ihtiyacı var. Yılbaşı rehaveti çöktü üzerimize, dağıldık biraz. boy ve hedef kiloyu da yazarsan bu cuma seni de tabloya ekleyelim. Bahar gelmeden bu kilolar gidecek, başka yolu yok, bir yazı daha mutsuz geçirmeyeceğiz

güzelim kendimize gelelim, diyetimize başlayalım, ben yine 1 kilo almışım, zararın neresinden dönersek kar
canım senin kilonda değişme varmı?

İşin doğrusu korkumdan tartılmadım canım. Biliyorsun bir kaç hafta da yattım ya ben, kesin aldım bir kaç kilo, hissediyorum. Ama bu hafta sıkı tutup cuma tartılacağım bakalım. Bir an önce toparlanırsak yerleşmeden atarız bu baş belası kiloları.

merhaba kızlar, nasıl gidiyor?
aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoşgeldiniz
ben hala diyete başlıyamadım 4 gündür ne elime geçerse yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…