Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

saol canim benim bugün kacamak yapmissin ama diger ögünle dengelemeye calismissin nasil olsa bozuldu deyip devamini getirmemissin süper
insallah ben dönene kadar sen 70´i görürsün bende seni gecmeden gelebilirim

slm kızlar ben de 1 haftadır elma diyeti yapıyorum ama sanırım daha fazla dayanamayacağım açlığıma sizce bu diyete başlasam kilo alır mıyım? sonuçta elma diyetinden bol kalorili bir diyete geçiyorum.cevaplarsanız sevinirim :)

hosbuldum pericim :)) umarm hepimz istedgmz kiloya duserz ..

sabah
yumurta
beyaz peynir
yesil cay

saat 4te bi tabak makarna

aksamda az miktarda cikolata yedim

aslinda tek gida dietlerinden sonra beslenme sisitemi cok önemli dedigin gibi kilo alinabiliniyor senide yanlis yönlendirmek istemem ama zararli kb´ler yemezsen sorun olacagini düsünmüyorum ayrica bu diette yiceklerin kalori degerlerini degil kb degerlerini baz aliyoruz kolay gelsin

öncelikle çook teşekkür ederim.sen çok güzel kilo vermişsin.ne kadar zamanda verdin?

selam kızlar, ayol burası hareketlenmiş cok sevindim
bende 2 gündür yoğunum, dün giremedim.
benim diyet bugün dengesiz oldu, sabah birşey yemedim öğlen de 250 gr kadar süzme yoğurt yedim, kb sini bilen varmı?

senin vermen gereken kilo azdi yanlis hatirlamiyorsam bir baslasan cabucak inersin hadi bir gayret

ablacım ben diyeti bi süre uyguladım ama karnımın gurultusundan uyuyamıyodum belki hatırlarsın.Kısacası sağlıksız bi şekilde yaptımda diyebilirim.Ama azda olsa kilo verdim.Bugün yeniden başlamak için bismillah dedim ama okulda gidip tost yedim.Zaten tostu yedikten sonra gerisi geldi hamburger simit vs vs..Bana yardım etsen okulda evde yada herhangi bi yerde yiyebileceğim şeyleri ayarlayıp bi liste oluştursak?

öncelikle çook teşekkür ederim.sen çok güzel kilo vermişsin.ne kadar zamanda verdin?

ben uzun süredir dietteyim ama arada iki defa türkiyeye gitiigimde bozup kilo aldim sonra ameliyat oldum özel günler arkadas günleri ve benim iradesiz oldugum dönemler vs... yani arada yapmadigim dönem cok oldu ama dietten hicbir zaman kopmadim bu sekildede olsa insallah ideal kiloma ulasacagim

nuyocum birinci sayfadaki listeye göre 250gr yogurtta 12 kb var

iste diette en büyük hata bu nasil olsa bozuldu deyip devamini getirmek aslinda aksami nasil telafi etsemde günü toparlasam diye diye düsünmek lazim
birde bu dietin en güzel yani ac kalmamak niye ac kaldinki karnini gurultusundan uyuyamadin özellikle ilk hafta degeri düsük yiceklerden yemekten kacinma inan ikinci hafta mide alisiyor ve ilk haftaki gibi yemiyorsun
kahvalti secenekleri cok fazla dedigim gibi ilk hafta degeri düsük yicekleri yemekten korkma güclü bir kahvalti yap o zaten seni uzun süre zok tutar aksam yemekleri icinde bol salata ile birlikte et türü yada güzel bir kiymali sebze yemegi tercih edebilirsin okulda ne olabilir:44: eger kahvalti ve aksam yemeklerini bu sekilde dengelersen tostun zarari olmaz baska mutlaka secenek vardir en azindan tostdan daha masum senin evden ne gibi yicekler götürme sansin var bunlari degerlendir baskada su an aklima birsey gelmiyor ama mutlaka diger arkadaslarda fikir verebilir yada aklima gelirse paylasirim

Son düzenleme:
kizlarrrrrr

belki yarin giremeyebilirim yolculuk vakti geldi lütfen burdan kopmayin ben firsat buldukca türkiyeden girmeye calisirim sizler yilbasindan sonra bende eve dönünce bomba gibi devam edip ideal kilolarimiza ulasicaz

bu arada hepinizin yeni yili simdiden kutlu olsun saglikli, huzurlu, mutlu, bütün dilediklerinizin gerceklesecegi citir bir yil diliyorum hepinize hepinizi seviyorum ve öpüyorum

görüsürüz

sana da iyi tatiller canım.inşalah diyorum dileklerine:)
bugünü de az zararla kapattım sanırım.
sabah:
t.yağında iki yumurta
1 dilim ekmek
biraz zeytin

okuldan gelince hatta akşam 6da:
bir dolu tabak salata
7-8 köfte
1 kase çekirdek

günlerdir başım ağrıyor.soğuktan mı,diyetten mi,başka bişeyden mi bilemiyorum

iyi tatiller ppericim iyi yolculuklar
ve çıtır olduğumuz bir yeni yıl diliyorum bende
sana ve buradaki tüm arkadaşlarımıza...

Ben hesaplamalarda biraz hata yapıodum sanırım mesela 1 dilim peynire 1 diodum meğer 100 grmı 1miş.Bundan sonra biraz daha dikkatli davranıcam bu konuda.Yardımın için tşk ederim gerçekten yararı oldu :)

Periciğim iyi yolculuklar sana. Çoktan yola çıkmışsındır ama olsun. Yeni yılın umutla dolu olsun.

Kızlar benim çok moralim bozuk bu aralar. Rejimden falan değil. Genel bir şey. Her şeye alınır gücenir oldum. Kendimden, görüntümden, bakımsızlığımdan nefret eder oldum. Eşimin beni hiç beğenmediğini düşünür oldum. Her konuda başarısız ve tembel olduğuma inanır oldum. Kapatsam kendimi eve, öyle tek başıma yaşayıp gitsem diye ister oldum. Tam depresyon havası yani. Sabahları da çok kötü kalkıyorum. Bu gün ilk defa zayıflama haplarına falan baktım internette. Kullanacağımdan değil de işte. Canım çok sıkkın yani. Ama ne güzel burası hareketliymiş.

Yeni katılan arkadaşlara merhabalar diyorum ama hemen makarna yemelerine takılıyorum. Kızlar bu rejim kaçamağı affetmez ve makarnanın hiç yeri yok bizim rejimde. Benim en özlediğim şeydir. Ha bir hafta süper yaparsınız rejimi, pazar günü yersiniz makarna ama sonra da başka karbonhidrat almazsınız. Bitter olmak kaydıyla bir miktar çikolata yenebilir. Bunları sizi üzmek için söylemiyorum, daha kolay kilo vermeniz için söylüyorum, kızmayın sakın olur mu :)

iyi yolculuklar canım, 2012 de inşallah sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloda oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…