Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

nerde bizim diger kizlar kaldik yine 4 kisi gecenlerde ne güzel kalabaliklasmistik niye hep böyle devam etmiyor ama yaaa

kızlar belki kızacak ama genelde diyet bozulduğunda girilmiyor siteye.
ben öyle yapıyorum da

bende burdayım kızlar ben hep giriyorum ama kendi kendime konuştuğum için bişey yazma gereği duymuyorum artık sadece haftalık kilo bilgilerimi paylaşıcam kendimi motive etme adına..benim paylaşımlarımı yorumlama gereksinimi duyulmadığı bişeyler yazmayı düşünmüyorum..

ah be kızlar,
gece uyanıp b.dolabından mis gibi kabak tatlısını çıkarıp yarısını yedim.uykudan uyanınca anlamadan olup bitiyo herşey.aslında öncesinde yarım muz yedim.ağzım tatlıya alışınca ardından kabak geldi.regl olmam da yakın ya tutamadım kendimi.öyle olunca bugün gönlüme göre ekmekli ve kurabiyeli bir gün geçirdim.
çok utanıyorum
okuldaki pc bozuldu,tamirde eğet tamir olunabilecek tarafı varsa tabi.
evde de ancak el ayak çekilince gireb,iliyorum genelde.sanırım bu cuma feci olacak benim için.ama önümüzdeki günlere bakıcaz artık.
bir de yerli malı haftası bu hafta.okulda her yer hamurişi olur sanırım en az 1 hafta ...
bilemiyorum yani.

keske tatlidan sonrasini getirmeseydin ekmek kurabiye gibi ama moral bozmak yok hemen diete dönüs yap yarin protein günümüz sirf protein agirlikli beslen ve kesinlikle kacamak yapma o zaman günü telafi etmis olursun

lütfen öyle düsünme burda hepimizin hedefi ayni birbirimize moral vererek ve güzel paylasimlarda bulunarak destek olmaya calisiyoruz yani seni nerde ihmal ettik diye gecmis sayfalara baktim en son ayin 9´unda topige girmissin ve semilunaya gecmis olsun dileginde bulunmussun dietinin 3. gününde yediklerini yazmissin ve ben sana yorum yapmisim yani seni atlamamisiz birde seni göremiyoruzki seni atliyalim lütfen daha SIK topige ugra sohbetlerimize katil

Son düzenleme:
aslında herkes aynı şeyi düşünüyor muhabbet olmayınca kimse gelmek istemiyor bende hergün mutlaka uğruyorum ama kimse yazmayınca çokda yazacak birşey bulamıyorum açıkcası. ben ilk başladığımda bu diyete burası süperdi keşke yine olsa çok iyi olacak...

neyse bugünkü mönümü yazayım bende

sabah
haşlanmış yumurta : 0
2 siyah zeytin : 1
peynir : 1
1 ince dilim tam buğday ekmeği : 8

öğlen okuldaydım ve bir tane tost yedim : 17

akşam
1 yemek kaşığı kıymalı ıspanak : 5 olsa
köfte : 0
salata : 3
yoğurt : 2

37 puanla günü kotardım arkadaşlar
yarın dr a gideceğim buralarda olamayabilirim
bakalım ne diyecek bu ay dr bey
:18:

ben de devam ediyorum diyetimi yapmaya cuma sabahı tartılacam 1 hifta tamamlanmı ş oluyor, 63.8 lerdeydim en son (cuma sabahı).

günaydın kızlar, bugün çok mutlu uyandım , rüyamda inceciktim, alışverişe çıkmıştım, kendime güvenim tam dı. kocama anlatmadım, bu rüyamı pek hayra yormaz (ancak rüyanda görürsün ) der, cevabı bildiğim için ona hiç anlatmicam.
ay inşallah gerçek olur

günaydın şeker.rüyaların gerçekolsun inş.

slm arkadaşlar
bende bu diyeti yapmaya çalışıyorum
size bişey soracağım
bu yiyecek paketlerinin üstündeki karbonhidrat değerleriyle
puanlarımızı hesaplayabilirmiyiz

slm arkadaşlar
bende bu diyeti yapmaya çalışıyorum
size bişey soracağım
bu yiyecek paketlerinin üstündeki karbonhidrat değerleriyle
puanlarımızı hesaplayabilirmiyiz

slm canım h.g. evt paket üzerindeki değerlerle puanlama yapabilirsin.

mrb bu patates haşlamanın değeri söylenmemiş ? bide ben kepek ekmek yiyorum ekmeğide kestim . kepekde arkadaşlarım daha çok karbonhidrat olduğunu söylüyo

tabiki gercek olucak

mrb bu patates haşlamanın değeri söylenmemiş ? bide ben kepek ekmek yiyorum ekmeğide kestim . kepekde arkadaşlarım daha çok karbonhidrat olduğunu söylüyo

haslanmis orta boy patatesin kb degeri 20
23 gr yani bir dilim kepek ekmekte 9.5 kb var ekmegi kesmekle cok iyi yapmissin

Slm ablalarım
Valla haklısınız diyete sadık kalmayınca insan girmiyo.
Ben diyeti yapmadığım halde kilo vermişsin diyenler var.Gerçi az yiyorum belki onun yararı olmuştur belkide su kaybım olmuştur.Neyseki yarın diyete başlıcam artık yediklerimi yazarım.Birde önerdiğiniz herhangi bi ekmek varmı gün içinde karbonhidratı düşük?

günaydın kızlar, dün cvp yazamadım, bilgiyarda sorun vardı.
inşllah hepimiz yaza incecik gireriz
bu sabah tartıldım 85,100 geliyorum, bu hafta 1.300 verdim

nuyocum tebrikler.çokgüzelkilo vermişsin.bugünkilobildirimgünü ama pekkimseyok.bende 61 kiloyum.hedef55 .boy 165))

nuyocum tebrikler.çokgüzelkilo vermişsin.bugünkilobildirimgünü ama pekkimseyok.bende 61 kiloyum.hedef55 .boy 165))

teşekkür ederim canım , yeni yıla 82 kiloyla girmek istiyorum.
ay senin kilon iyiymiş canım, inşallah kısa zamanda ulaşırsın istediğin kiloya ama şimdi kilolu görünmüyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…