merhaba bende karbon diyetine bugun başladım.ama sadece sizlerden okuduklarımı uyguladım.lütfen listeme ve puanlamama yorum yapın.yanlışlarımı yazın. şuan 71 kg yum.hedefim 55 olmak. ben 80 89 tapiğindeyim. 93 den 71 lere geldim. ama çok takıldım ve karbon yapmayı denemek istedim. bugun ilk günüm ve başağrım var sizdede oluyormu?
sabah :
1 haşlanmış yumurta -0
5 haş. sosis -1
3 yeşil zeytin -0,5
çay şekersiz -0
öğle:
yarım haş. yumurta - 0
2 haş. sosis -1
1 üçgen peynir / yarım kk beyaz peynir -2
ara: yarım bardak ayran - 3
1lokma börek -3
akşam:
salata (4 marul +çeyrek soğan +2 yk sirke) (2+2,5+2:6,5)
3yk patlıcan yemeği - 2
3 servis kaşığı tavuk göğüs -0
3 yk tarhana çorba - 2
3 lt su olacak
toplamda : 21 ediyo. kuru meyve yada yarım elma yerim belki
slm bende eylül ayından beri diyetteyim 92,5 le başladım 17 kasımda 84 kg idim 1 haftadır bende sayfayı takip ediyorum ve diyeti uyguluyorum kendımce.Küçük bi not defteri edindim yediklerimi yazıyorum 35 ile 45 arası kapatıyorum gunu.Bu akşam tartılıcam bakalım nekadar gitmiş :) menülerimi burdanda paylaşıcam artık desteklerinizi beklıyorum fıstıklar :))
kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek 8p
beyaz peynir 1p
1 ad.haşlanmış yumurta 0p
1 salatalık 4p
1dlm salam 1 p
yeşil çay 0p
14 puanla kapattım kahvaltıyı
bide uyanınca kuru kayısı vardı 6p
toplam 20 puan :))
Canım bitki çaylarını şekersiz içiyorsan sorun değil hatta faydalı. Yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor. Ancak listene gelince bu kadar ekmek, simit, makarna, pilav, bir de gofretle zaten karbonhidrat rejimi yapmamış oluyorsun. Kepek ekmeğinin kb değeri beyazla aynı. Uno denge light var kb değeri düşük ama onun bile dilimi 7-8. 3 dilim ekmek 21 den fazla kb demek. Biz kb ları sebzelerden almaya çalışıyoruz. Ekmek yiyeceksek de sadece sabah yiyoruz.
burdayım canımtuba sultan, nuyo, hogget, sekersiz, monolo ????
Günaydın herkeslere öncelikle, semiluna cevabın için sağol canım. Çayların hepsi şekersiz içiliyor:) Sİmit yendiğinde daha rejime başlanmamıştı ekmek konusuna gelince, geçen sene safra kesesi ameliyatı oldum aldılar safrakesemi. o sebepten bi çok yiyeceği çiğ ve yavan yiyemiyorum. Bu diyete başladığımdan beri karnım çok fazla gurulduyor sesi yanımdakiler duyabiliyor:) akşam üzeri halsiz kalıyorum ve başım ağrıyor normal olan şeyler mi bunlar.
Ya bide bi ricam olucak, konunun başında yiyeceklerin kb değerlerinin old. bi liste var ama sizin hesaplarınızla pek uyuşmuyor size zahmet doğru kb değerlerinin olduğu listeyi tekrar paylaşabilir misiniz?
Selamlar, not defteri çok işe yarıyor, şnsan yediklerini görünce fren yapıyor. Yalnız akşamları tartılmak pek doğru değil, sabah aç karnına tartılmak lazım. Biz cuma sabahları tartılıyoruz ve buradan paylaşıyoruz. Hatta tabo da yapıyorduk ama dağaldık biraz bu ara. Sizler kalırsanız bu cuma balangıç ve hedef kilolarla bir tablo yaparız.
Periiiiiiiiiiii, Esraaaaaaaaa, Aslııııııııııı neredesiniz kızlar???
Sosisle ufak kokteyl olanlardan herhalde. Sossis can kurtaran oluyor, ben de kullanıyorum ama içinde çok katkı maddesi var. Bence öğlen tavuk, balık, et gibi bir şey tercih et. Onun dışında süper menü. Akşamı sağlıklı kapatmışsın hem. Kb değeri dolmasa bile akşamları kuru da olsa meyve yeme derim, onu sabah, öğle saatlerine bırakırsan daha iyi olur. Bir de bir lokma böreği görmezden geldim ama gördüm
merhaba cevabın için teşekkürler canım. sosirler parmak boyu canım.dün dışarıya çıkmadan kahvaltıdan kalanları yedim.ama bugun tarhana çorba - 5p ve 2 servis k patlıcan yemeği -5 yedim. akşama tavugum hazır.böreğide görmediğin için teşekkürler:)))
birde farklı sitelerde farklı değerler var. ben özellikle marul kıvırcıkta karışıyorum. değeri tam olarak nedir? tam değerli listeniz varsa paylaşırsanız çok çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?