Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Sosisle ufak kokteyl olanlardan herhalde. Sossis can kurtaran oluyor, ben de kullanıyorum ama içinde çok katkı maddesi var. Bence öğlen tavuk, balık, et gibi bir şey tercih et. Onun dışında süper menü. Akşamı sağlıklı kapatmışsın hem. Kb değeri dolmasa bile akşamları kuru da olsa meyve yeme derim, onu sabah, öğle saatlerine bırakırsan daha iyi olur. Bir de bir lokma böreği görmezden geldim ama gördüm

Selamlar, not defteri çok işe yarıyor, şnsan yediklerini görünce fren yapıyor. Yalnız akşamları tartılmak pek doğru değil, sabah aç karnına tartılmak lazım. Biz cuma sabahları tartılıyoruz ve buradan paylaşıyoruz. Hatta tabo da yapıyorduk ama dağaldık biraz bu ara. Sizler kalırsanız bu cuma balangıç ve hedef kilolarla bir tablo yaparız.

Periiiiiiiiiiii, Esraaaaaaaaa, Aslııııııııııı neredesiniz kızlar???

Günaydın herkeslere öncelikle, semiluna cevabın için sağol canım. Çayların hepsi şekersiz içiliyor:) Sİmit yendiğinde daha rejime başlanmamıştı ekmek konusuna gelince, geçen sene safra kesesi ameliyatı oldum aldılar safrakesemi. o sebepten bi çok yiyeceği çiğ ve yavan yiyemiyorum. Bu diyete başladığımdan beri karnım çok fazla gurulduyor sesi yanımdakiler duyabiliyor:) akşam üzeri halsiz kalıyorum ve başım ağrıyor normal olan şeyler mi bunlar.

Ya bide bi ricam olucak, konunun başında yiyeceklerin kb değerlerinin old. bi liste var ama sizin hesaplarınızla pek uyuşmuyor size zahmet doğru kb değerlerinin olduğu listeyi tekrar paylaşabilir misiniz?

tuba sultan, nuyo, hogget, sekersiz, monolo ????
burdayım canım
ben diyete biraz ara verdim .sadece kilomu korumaya çalışıyorum, protein tüketirken miğdem bulanmaya başladı.
ne yapacağımı bilmiyorum

canım bendede halsizlik ve baş ağrısı oluyordu, 2 hafta sonra geçiyor, sanırım bünye alışıyor ama sen ciddi bir ameliyat geçirmişsin,fazla protein alman doğrumu bilmiyorum.
bence doktoruna sor

benim evimde tartı yok annemlerde tartılıyorum o yuzden akşam.Evde olursa her gün tartılırım ve kılo kaybı olmayınca diyetten soğuyorum cuma diil ama cumartesi sabah kılo bıldırımı yapabılırım o zaman

öğle menüm
tavuk şiş 0 p
diyet kola 0 p
1 patates kızartma 1 puan
yarım domates ızgara 3 puan
azıcık turşu 2 puan
toplamda 6 puan; kahvaltı 20 puan toplamda 26 puan.Daha 26 puanım var akşama ne yesem :)))

Periiiiiiiiiiii, Esraaaaaaaaa, Aslııııııııııı neredesiniz kızlar???

evime gitmeme az kaldi canim ondan sonra hep burda olucam ne güzel yeni arkadaslar katiliyor aramiza ama bizim kizlardan ses yok

bu arada hepiniz hosgeldiniz kizlar evime döndükten sonra bende sürekli aranizda olucam

merhaba cevabın için teşekkürler canım. sosirler parmak boyu canım.dün dışarıya çıkmadan kahvaltıdan kalanları yedim.ama bugun tarhana çorba - 5p ve 2 servis k patlıcan yemeği -5 yedim. akşama tavugum hazır.böreğide görmediğin için teşekkürler:)))

birde farklı sitelerde farklı değerler var. ben özellikle marul kıvırcıkta karışıyorum. değeri tam olarak nedir? tam değerli listeniz varsa paylaşırsanız çok çok sevinirim..

besinler.com sitesinden faydalabilirsin

bugunkü menüm karbon 2:

sabah:
3 sosis -1
yarım haş. yumurta -0
1 kk peynir -1

ara: 3 yk tavuk göğüs -0

öğle:
1 kase tarhana çorbası -5
2 servis k. patlıcan yemeği -5
çeyrek domates -1,5
yarım salatalık -2

ara:çeyrek elma -4

akşam:
marul salata -8
tavuk haşlama -0
1 yk kadar patates yemeği -3 olur sanırım

3 lt su

toplam:30,5

besinler.com sitesi açılmıyor bide :)))

Slm. Kizlar;
Yaklasik yarim saatir okuyorum. Bende sizinle bu diyeti yapmak istiyorum. Ama puanlamayi nasil yapiyorsunuz. En fazla kac pan yiyebiliriz. Bir cok bilgiye ihtiyacim var lütfen yardim edin.. 21 yasinda 55 kilo iken 2 cocuktan sonra simdi 31 yasinda 89,5 kiloyum.Acil yardima ihtiyacim var. Yarin baslamak istiyorum. Simdiden tesekkürler.

slm kızlar

bu hafta acaip yoğun geçirdiğim için düzenli giremedim

sürekli misafir ağırladım hatta şimdi içeride uyuyor bir tanesi :)

sanırım pazartesi normale döner hayatım...

dikkat etsemde evde yatılı misafirde olunca bazen şaşıyor düzen o yüzden bu hafta hiç tartılmadım

ve yarın da tartılmayı düşünmüyorum canlarım bilginiz olsun...

haftaya cuma semilunacım müsait olursa hem tablomuzu yapar hem de herkes toplanmış olur sanırım

hepinizi öpüyorum...

Kızlar selam..
Hatırlarsanız eger bu haftada kilo veremezsem bu diyeti bırakıp daha etkili birseyler deneyecegim demiştim..
Aynen oyle oldu..Bugun itibariyle yepyeni bir diyete basladım..
Cok agır bir diyet o yuzden icerigini yazmıyorum.
Daha önce doktor kontrolunde bu diyetle cok ciddi kilolar vermiştim..
Simdi de insallah bozmadan 1 ay boyunca bu diyeti yapacagım.
Baska sansım yok cunku ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum ve cok yıprandım artık.
Kilo verememek bir yana kilo alıyorum en cok da buna üzülüyorum.
Mesela 1 hafta diyet yapıyorum bakıyorum kilo verememişim..Ayy off diyip bir gun yiyorum ve ertesi gun kilo almış oluyorum.
Sonra bir hafta daha diyet sonra bakıyorum o aldıgım kiloyu bile verememişim sonra gene yiyorum ve tekrar bir kilo daha..
Resmen her hafta 1 kilo alıp alıp oyle ilerliyorum.
Çok moralim bozuldu ama dün de çok saglam yemekler yiyip bugun artık dönüm noktası..Bu sefer de veremezsem daha da rejim yapamam..Boyle bir ihtimal vermiyorum cunku bu yediklerim ve ictiklerimle kilo vermemem imkansız.
Burdan paylasırım sizlen insallah guzel haberleri kızlar.
Semilunacım, pericim, esracımm opuyorum kızlar hepinizi..Bana şans dileyin de kilo vermeye baslayayım artık..

Selam ablalarım uzun süredir girmiyodum.Diyeti bıraktım regl olucam diye.Ama hala olamadım ne yazıkki.Regl bitince diyete tam anlamıyla başlıcam.Yıl başına kadar 53 olmak istiyorum artık.
Bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz ablalarım inş hayırlısıyla zayıflarsınız hepinizi öpüyorum.

ve bugunkü menüm.karbon 3:
sabah:
1 yeşil biber -3
2 kk beyaz peynir -1
3 yeşil zeytin -0,5
2 yumurta tavada -1
şekersiz çay -0

öğle:
karışık marul salata -6
tavuk haşlama 3 parça -0
1 kk peynir -1
1 üçgen peynir -1

akşam:

et ızgara -0
salata -8
3 parça yoğurtlu patlıcan -5

3 lt su
1 fincan yeşil çay çeyrek limonlu -1,5
toplam 28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…