Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Öğlenleri nerde oluyorsun? Okul, iş, ev? Okuldaysan seçeneklerin nedir? Sadece kantin mi var? Evden yiyecek götürüp yemeyi düşünür müsün? Ortam müsait mi? Bunlara göre fikir verelim

Öğlen okulda oluyorum saat 12 de yarım saat kadar.Kantin var.Evden götürebilirim tabiki ama ne götürücem bilmiyorum.Ayrca bugün ve dün karnımın gurultusundan ders dinleyemedim.Resmen açlık çekiyorum
Yediklerimide yazayım

sabah
1 dilim kaşar 1
2 dilim salam 1
2 siyah zeytin 1
uno denge light 7.5
şekersiz çay 0

öğle
activa yoğurt 28

Ya birde 2 litre su içmek zorundamıyız? :S

Sabah haşlanmış yumurta yersen uzun süre tok tutar. Çok az yiyorsun acıkman normal. Ben tvuk, et, hindi, evde hangisi varsa haşlıyorum geceden, sonra sevdiğim baharatlarla tavada kuruyuncaya kadar çeviriyorum. Kapaklı bir kapta yanımda taşıyorum, yemesi kolay, kokmuyor, akmıyor. Perinin kek gibi olan çok güzel bir tarifi vardı, yumurtalı peynirli. Minik kek kalıplarına yaptığı, akşam onu pişirip götürebilirsin. Salata yapıp üzerine yine et, ton balığı, hindi füme, beyaz peynir gibi bir şeyler koyabilirsin. Köfte yapıp götürebilirsin. Sabah ekmek yemeyip öğlen için iki denge light ekmeğin arasına bol protein koyabilirsin. Protein yediğin zaman vücut daha uzun süre tok kalıyor.

Haşlanmış yumurtanın beyazını yiyemiyorum sarısını yiyorum.Tşkler yardımın için ablacım peki 2 litre su içmem zorunlu mu? malum o kadar çok su içmiyorum

Haşlanmış yumurtanın beyazını yiyemiyorum sarısını yiyorum.Tşkler yardımın için ablacım peki 2 litre su içmem zorunlu mu? malum o kadar çok su içmiyorum

ben bu diyette şunu anladım ki

protein yiyeceksen kh larla karıştırmayacaksın aynı öğünde...

kh hakkını yararlı kh lardan yana kullanacaksın...

veeee içebildiğin kadar çok su içeceksin...

çünkü vücuttaki yağlar idrar yoluyla atılıyor...

ve kendimden bir örnek...

günde 3 lt su içtiğim zaman kilo vermem daha hızlı idi...

ama malum kış geldi su içme seviyem 1,5 2 lt ye düştü

ve ben neredeyse 3 hftdır yerimde sayıyorum 100 gr 200 gr veriyorum malesef...

tabii ben çok deneyimli ve bilgili değilim bu konuda sadece kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak bu sonuca vardım canım...

Bende şunu anladımki gerçekten çok yiyomuşum ekmek günde 2 dilim sürüyorum şimdi neyse geç oldu güç olmasın :)
1.5 litre anca içiyorum 2 litre içemiyorum abla ya
bide sürekli tartılma isteği var bende daha 2.günüm

Yarın tartılırsın canım, tabloya koyarız ama sürekli tartılırsan moralin bozulur çünkü gün içerisinde ve günden güne farklılıklar olur. Haftada 1, sabah aç karnına veya çıplak, ya da hep aynı kıyafetle tartılman lazım. Yumurtanın sarısı da tok tutar sorun değil. Suyu çok içmek vücuttan toksinleri atmanı kolaylaştırır ve ödem (vücudun su tutması) oluşmasını engeller. İçebildiğin kadar içmende fayda var. Kendini zorla biraz.

Şu iki gün amatör davrandım ama kendimce bazı kararlar aldım
-Artık yiceklerimi akşamdan belirleyip bi düzen içinde yicem
-Haftada 1 tartılıcam
-Mecbur kalmadıkça ekmek yemicem
-Günde 1.5 litre olsa bile su içicem
-Mutlaka yarım saat spor yapıcam
-Kimseye diyette olduğumu belli etmicem ve kim ne derse desin diyetime devam edicem

Süper kararlar, arkandayız, diyet yaptığımızı sadece burada söylüyoruz, başka yerde değil Sonra moralini bozuyorlar ya da çok karışıyorlar, canın sıkılınca daha çok yemek düşünür oluyorsun.

canım, sana katılıyorum, söyledilerin doğru.

kızlar ben hala toparlıyamadım, bir bozunca öyle devam ediyor, aman dikkat edin.
ben hala +2 kilodayım

DEsteğiniz için sağolun ablalarım.Kararlı olmadan olmuyo gerçekten.Annem çok takıntı yapıyosun diyo ama umrumda değil kararlıyım başarıcam.Herkes şaşırıcak azmime:)

Kızlar gunaydın hepinize,
Çok mutsuzum çunku tartı beni mutlu etmiyor. Hem de uzun zamandır. Bir insan bu kadar zamandır diyette olup da hic mi kilo veremez..
Hem de daha önce bu sekilde cok guzel kilolar verdiyse..Ama yok bişeyler ters ben anlamadım..
Evet bugun yarın regl baslıcak belki ondan ama surekli aynı bahane olmaz ki..
Hiç bozmadım rejimi..Nasıl artıda çıkar insan ben bilmiyorum.
Tiroid tahlillerimi de gecen hafta yaptım..Hersey yolunda..Ama cidden hic kilo veremeyince devam etmek gelmiyor insanın icinden..
Azıcık da olsa karşılıgını almalı insan ya..
Doktor kontrolunde 3 hafta rejim ve akapunktur yaptım 100 gram veremedim..Hemen ardından Kb diyetine tekrar basladım 2 haftadır gene gram veremedim.
5-6 haftadır resmen diyetteyim ama gram oynamıyor...Bu kadar su içmeye, taş olsa erirdi şimdiye kadar.
Neyse umarım sizler vermişsinizdir..Ben regl bitiminde tartıldıgımda hala 1-2 kilo düşmediyse heran diyet yapmaktan vazgecebilirim.

canımaynen bende senindurumundayım.vermek bir yana kio alıyorum.çokmutsuzum.içimden hiçbişey yapmak gelmiyo.tartı son aylarda hep artıda hçeksilme yok.böylenereye kadar bilmiyorum.üfffffffffff ya ....

aaaaaaaaaa noluyor kızlar size yaaa
periiii çabuk gel bak bizim kızlar çok mutsuz
aslı'cığım bir kere regl olmanın çok büyük etkisi var çünkü zaten 1 kilo vereceksen 2 kilo şişmiş oluyorsun, üstelik çok su içiyoruz ve regl şişmesini arttırıyoruz, ikincisi diyet değiştirdin ve vücudun şaşırdı, bir önceki diyette yemeyip şimdi yediğin şeylerde depolamaya yönelmiş olabilir ve bunun tek çözümü inatla devam etmek biliyorsun, üçüncüsü kışa girdik ve günler kısalınca metabolizmamız yavaşlıyor. Şimdi bunların hepsi birden bir araya gelince tartı bizi üzebilir ama hepsi adaptasyonla ilgili. Sadece üst üste geldi. Esra'cığım senin neyin var?? Yapabiliyor musun sen diyeti??

Kış depresyonuna mı girdik
Ben 2 kilo almıştım buraya uğramadığım zaman. Bu hafta 200 gr vermişim. En azından başladım bakalım. Bu hafta iyi gitmedim, kaçamaklar oldu ama adaptasyon haftası diyerek üzülmeden önümüze bakıyoruz. Kilo bildirimlerini yapanlarla tablo hazırlayacağım hadi kızlar. Şimdi motivasyon kaybedecek zaman değil. Bir gireriz kış moduna bir bakmışız bahar gelip biz hala çıtır olamamışız.

sanırım ben girdim canım.oğlumda hasta.midesiniüşütmüş.ikigündürhiçbişey yemiyo.suyu bile kabul etmiyo midesi.sabah yarım bardak süt içti.anne hiç hareket etmim çıkmasın diyo(( metobolizamam tamamen durdu sanırım.devamlı artıştakilom((

Çok geçmiş olsun canım benim ya. Sen şimdi onunla ilgilen ama ne olur bırakma kendini kilo konusunda. Kaçamaklar var mı yoksa sıkı gidiyor musun?

kızlar ben hala toparlıyamadım, bir bozunca öyle devam ediyor, aman dikkat edin.
ben hala +2 kilodayım

Peki döndün mü rejime yoksa hala bozmuş durumda mısın? Hadi silkin biraz canım, kış günlerini harcamayalım. Baharda, yazda üzülüyoruz sonra.

Çok geçmiş olsun canım benim ya. Sen şimdi onunla ilgilen ama ne olur bırakma kendini kilo konusunda. Kaçamaklar var mı yoksa sıkı gidiyor musun?
tşk canım.kaçamaklar var ama zararlı karbonlar değil.sebze yoğurt felan.miktar konusunda abartıyorum biraz.ama metobolizmamı bu kadar durduramasıilginç.motivasyon sıfırşeker.istek yok hiçiçimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…