uffff ppericim harika
özellikle benim şu an içinde bulunduğum regl dönemlerindeki tatlı krizlerinde işe yarayacaktır...
tubasultan merhaba canım, gülmezsen birşey soracağım, sen bizim kelebek arkadaşımızsın değilmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uffff ppericim harika
özellikle benim şu an içinde bulunduğum regl dönemlerindeki tatlı krizlerinde işe yarayacaktır...
Selam kızlar,
Diyetle beraber gecen sene yaptıgım gibi besibiryerdeme başladım bugun..
Uzun süredir içmiyordum, belki de o yuzden kilo veremiyordum..Bakalım etki edicek mi..
Cok sıkıldım aynı kiloda takılmaktan..
Semilunacım tarif super bir tarif..Keske oglum izin verse de yapsam, belki de biraz daha büyümesi lazım..
Şuanda herşeyi reddetme yaşında..Cok saol ama tatlım..
Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler bu arada..
Nuyocum selam, uzuldum kilo almana ama inan hepimiz aynı durumdayız..
Bak daha once de demiştim, ne olursa olsun bagırsakların icin akşam ögünlerine sebzeyi koymalısın..
Eminim kısa surede tekrar ulasıcaksındır eski kilona..Kilo oturmadan göndermek daha kolay cunku..
Hoggetcim hosgeldin aramıza, pericim de soylemiş ama dedigi cok onemli..
Bu diyette en önemli olay biz diyet ürünleri yemiyoruz.
Zaten yedigimiz salata ve sebzelerde KB var o yuzden sadece ordan almaya calısıyoruz KB degerlerini.
Paketle minik minik peynirler satılıyor mesela, onlardan goturebilirsin okula atıstırmak icin.
En azından bir dahaki hafta oyle dene kesin cok faydasını gorursun cnm..Kolay gelsin..
tubasultan merhaba canım, gülmezsen birşey soracağım, sen bizim kelebek arkadaşımızsın değilmi?
Aramıza hoşgeldin, bu diyetle kalıcı kilo verebiliyorsun ama iderimlk haftalar birden çok fazla ve hızlı kilo verebiliyor insan, işte o ilk kaybın bir kısmı mutlaka su oluyor. Bir de bu diyet karbonhidrat kaçamaklarını pek affetmiyor.
kizlar benim diet haftaya cumaya kadar aksicak isyeri esimi baska sehirdeki firmaya göndermis haftaya cumaya kadar orda calismasi gerekiyormus bende esimle birlikte gidicem kalicagimiz otelde mutlaka internet vardir olmazsa laptopu götürüp diet yapamasamda size ordan eslik ederim
İyi geceler kızlar bir haftatdır topigi başından sonuna hatmettim aslında bildiğim bir beslenme şekli ama motive olmaya çalışıyordum daha önce 2-3 sefer başlayıp 1 haftada 3-4 kilolar verip sonrada et yemekten miğdem bulandığı için bırakmıştım bırakırkenki bahanem ay daha sağlıklı bir diyet yapayım et et ne böyle vs ... ama hiç bir diyetten sonuç alamıyorumki alacak kadarda sabretmediğimde bir gerçek yani velhasıl kelam yaklaşık 5 gün önce yine başladım Allah yardımcım olsun
Bu gün tartıldım sadece 500 gıram vermişim aslında normal çünkü en az günde 50 ünite tüketiyorum ...
slm hanımlarrrr
diyet yapmak evde kolayda dışarıda zor...
sabah kahvaltıya gittim, yememek için resmen bin takla attım...
bir de küsüyorlar yemiyorum diye ufff başkalarına anlatmakta istemiyorum
söylemiyorum da diyetteyim diye...
hep evde kalsam çok rahat olacak ama oda pek mümkün değil...
Selam kızlar,
Diyetle beraber gecen sene yaptıgım gibi besibiryerdeme başladım bugun..
Uzun süredir içmiyordum, belki de o yuzden kilo veremiyordum..Bakalım etki edicek mi..
Cok sıkıldım aynı kiloda takılmaktan..
Semilunacım tarif super bir tarif..Keske oglum izin verse de yapsam, belki de biraz daha büyümesi lazım..
Şuanda herşeyi reddetme yaşında..Cok saol ama tatlım..
Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler bu arada..
Nuyocum selam, uzuldum kilo almana ama inan hepimiz aynı durumdayız..
Bak daha once de demiştim, ne olursa olsun bagırsakların icin akşam ögünlerine sebzeyi koymalısın..
Eminim kısa surede tekrar ulasıcaksındır eski kilona..Kilo oturmadan göndermek daha kolay cunku..
Hoggetcim hosgeldin aramıza, pericim de soylemiş ama dedigi cok onemli..
Bu diyette en önemli olay biz diyet ürünleri yemiyoruz.
Zaten yedigimiz salata ve sebzelerde KB var o yuzden sadece ordan almaya calısıyoruz KB degerlerini.
Paketle minik minik peynirler satılıyor mesela, onlardan goturebilirsin okula atıstırmak icin.
En azından bir dahaki hafta oyle dene kesin cok faydasını gorursun cnm..Kolay gelsin..
Ben gitmeden şart koşuyorum, et, yumurta, sebze yiyorum hamur işi yemiyorum, gelince küslük olmasın diyorum. Çok ısrar edene midemde sorun var hamur işi yemem yasak bir süre, ekşime yapıyor, sen de yapma da canım çekmesin diyoru, çok işe yarıyor