Hoşgeldin canım,
Eğer daha önce ete çok yüklendiysen bıkman normal. Helinaslı adlı üyemizin menülerine dikkat et derim. Sebze yemeklerine de yer verdiğini göreceksin. O şekilde uyguladığımızda daha uzun süre ve sağlıklı devam ediyoruz. Ara sıra kendi tariflerimizi veriyoruz. Eski sayfalarda var. Tekrar yazarız yaptıkça. Onlar da lezzetli. Zaten sabah peynir, zeytin, domates, salatalık, yumurta, öğlen ızgara et salata, akşam kıymalıi etli bir sebze yemeği veya yoğurtlu sebze yemeği gibi planlandığında daha sağlıklı olduğu söylenen kalori rejimlerinden çok da farklı değil. Bizim artımız değeri sıfır olan şeylerle açlığımızı bastırıp gereksiz atıştırma yapmıyor olmamız, metabolizma da yavaşlamamış oluyor.
Teşekkür ederim canım hoşbulduk :)
zaten bu sefer sizlerin yaptığı gibi yapmaya başladım bıkmamak için ondan dolayı çok az gidiyor olsun ama böyle daha uzun soluklu olacak sanırım çünkü kilom çok fazla 2 buçuk sene önce 99 kilodan 82 kiloya zayıflama hapı kullanarak 2 ayda inmiştim bir sene geri almadım sonra sitresten hergün 3-4 porsiyon tatlı yemeye başladım vücut iflas etti tabi çıka çıka 102.5 kadar çıktım
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)