Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldin canım,
Eğer daha önce ete çok yüklendiysen bıkman normal. Helinaslı adlı üyemizin menülerine dikkat et derim. Sebze yemeklerine de yer verdiğini göreceksin. O şekilde uyguladığımızda daha uzun süre ve sağlıklı devam ediyoruz. Ara sıra kendi tariflerimizi veriyoruz. Eski sayfalarda var. Tekrar yazarız yaptıkça. Onlar da lezzetli. Zaten sabah peynir, zeytin, domates, salatalık, yumurta, öğlen ızgara et salata, akşam kıymalıi etli bir sebze yemeği veya yoğurtlu sebze yemeği gibi planlandığında daha sağlıklı olduğu söylenen kalori rejimlerinden çok da farklı değil. Bizim artımız değeri sıfır olan şeylerle açlığımızı bastırıp gereksiz atıştırma yapmıyor olmamız, metabolizma da yavaşlamamış oluyor.

Teşekkür ederim canım hoşbulduk :)
zaten bu sefer sizlerin yaptığı gibi yapmaya başladım bıkmamak için ondan dolayı çok az gidiyor olsun ama böyle daha uzun soluklu olacak sanırım çünkü kilom çok fazla 2 buçuk sene önce 99 kilodan 82 kiloya zayıflama hapı kullanarak 2 ayda inmiştim bir sene geri almadım sonra sitresten hergün 3-4 porsiyon tatlı yemeye başladım vücut iflas etti tabi çıka çıka 102.5 kadar çıktım :17: hiçbir kıyafetim olmuyor resmen bana tatlı yetirten bunalımlarımdan çoktan kurtuldum ama şimdide kilo bunalımındayım

bakın yaaa nazar değidirdiniz sadece 10 gram vermişim bu hafta hıh ama 5 gün önce tartılmıştım en son yani tam bir hafta olmadıı:26:

Slm ablalarım bugün diyetimin ilk günü yediklerimi hemen söyliyeyim

sabah
2 dilim salam 1
1 dilim kaşar 1
1 dilim uno denge light 7.5
çay 0

toplam 9

öğle
ince sucuklu tost yedim kaç kh acaba:(

kızarmış tost ekmeğinin kh değeri 8 dir ...
iki ekmek olduğu için 16 olur..

1 kh da sucuk kaşar sosis neyli ise o olsa

yani tostun toplam kh değeri 17 dir...

merhaba kızlar, bugün dışarıdaydım, daha yeni bilgisayarın başına oturdum .
bugün diyeti yapamadım ama yinede yazayım yediklerimi,

sabah:
simit

öğle:
2 poğaça
ayran

tam anlamıyla karbonhidrat diyeti olmuş:1:

merhaba kızlar, bugün dışarıdaydım, daha yeni bilgisayarın başına oturdum .
bugün diyeti yapamadım ama yinede yazayım yediklerimi,

sabah:
simit

öğle:
2 poğaça
ayran

tam anlamıyla karbonhidrat diyeti olmuş:1:

şştt canımızı çektirme :34:

Slm ablalarım bugün diyetimin ilk günü yediklerimi hemen söyliyeyim

sabah
2 dilim salam 1
1 dilim kaşar 1
1 dilim uno denge light 7.5
çay 0

toplam 9

öğle
ince sucuklu tost yedim kaç kh acaba:(

Eğer öğlen tost dışında bir seçeneğin yosa sabah ve akşam ekmek yeme canım, denge light bile olsa.

kizlar benim diet haftaya cumaya kadar aksicak isyeri esimi baska sehirdeki firmaya göndermis haftaya cumaya kadar orda calismasi gerekiyormus bende esimle birlikte gidicem kalicagimiz otelde mutlaka internet vardir olmazsa laptopu götürüp diet yapamasamda size ordan eslik ederim

canım, dikkat et yediklerine, sonra kilo alınca üzülüyoruz:50:

Gunaydın kızlar,
Dun yazamadım sallanmaktan..:)) Ama diyeti bozmus degilim..
Cok duzgun bir sekilde yapmaktayım hatta..
Gecen sene ilk basladıgım gunlerdeki gibi hissediyorum..
Bir de oyle kilo vermeye baslasam super olucak..
Semilunacım tatlım ben hazır alıyorum..Hepsini karısık halde neredeyse butun aktarlar satıyor..
Herkes tadı kotu filan diyor ama ben hakikaten cok severek iciyorum..Sanırım alıstım tadına kokusuna.
Monolocum hosgeldin aramıza..Eger o dedigin kilolardaysa cok guzel bir sekilde zayıfladıgına tanık olacagız burda hep birlikte..
Cunku o kilolardan inmek ve bizleri yakalamak senin elinde..Bence senin icin cok uygun bir diyet ama dogru uygularsan..
Cok fazla abartmayıp duzenli beslenmen cok onemli cunku önünde uzun bir sure var..Surekli et yiyerek buna dayanman mumkun degil.
Sabahları yumurta sucuk peynir pastırma gibi seyler yiyip cok ekmek ihtiyacın olursa ceviz veya fındık yemeni tavsiye ederim
Oglenleri diledigin kadar ızgara et veya balık tavuk. Sosu yagı hiç önemli degil bu yediklerinin..Yanında bol salata ve zeytinyagını ozgurce koyabilirsin...
Aksamları da bir koca tabak etli veya zeytinyaglı sebze yemegi..Salcası yagı gene önemli degil..Aralarda acıkırsan peynir diledigin kadar yiyebilirsin..Ayrıca fındık fıstık tuketmek de abartmadan olunca gayet faydalı..Suyu da bırakmazsan ve en az 2-3 litre icersen 1 ay icinde en az 10 kilo verirsin bence bu diyetle..Kolay gelsin cnm..Soracagın birsey olursa biz burdayız cnm..
Hoggetcim diger arkadaslar soylemişler zaten..Bence ekmegi yumurtadan cok sıkılıcak olursan kahvaltıda bir dilim ye..Diger ögünlerde kb ihtiyacını salatadan ve sebzeden al. Cok daha faydasını görürsün. Hem bagırsakların daha cok calısır hem de saglıklı olan bu..
Pericimm bence de dışarda bu diyeti uygulamak daha kolay..Elbette ızgara ve salata bulma şansın var..İnsallah bu bayram üstü bir daha bozarak iyice kilo alıp gelmezsin tatlım..Kolay gelsin...

Dün yediklerimi paylaşayım sizlerle..
Sabah
2 adet yumurta pastırmalı ve peynirli
3 adet taze ceviz
Oglen
Kofteli salata
1 bardak kırmızı sarap
Aksam
Taze fasulye kavurması..( yesil fasulyeyi haslayıp, zeytinyagında bol sarımsak ve bir soganı kavurup icine fasulyeleri atıp kavuruyorum)
5-6 bardak besibiryerde cay yemeklerden 1 saat önce ve 2 litre su

Günaydın güzeller :) Cumaya bir şey kalmadı, sıkı tutun rejimi.

Aslı fasulye kavurması fikri süper canım sağol. Ben turşusunun kavurmasını çok severim aslında ama haşlayıp yapmak aklıma gelmemiş bak.

17 kh mi yemişimmmmmm :O üstelik hiçbişey de anlamamıştım yediğimden :D
Ya ben öğle yemeğinde ne yemeliyim :(

Öğlenleri nerde oluyorsun? Okul, iş, ev? Okuldaysan seçeneklerin nedir? Sadece kantin mi var? Evden yiyecek götürüp yemeyi düşünür müsün? Ortam müsait mi? Bunlara göre fikir verelim :34:

günaydın semilunacım

nasılsın???

bu ara pek görüşemedik seninle...

dayanamayıp tartılıyorum hiç eksilme yok acaba regl dönemi bu kadar etkiler mi???

ilk başladığımda da bu dönemdeydim ve güzel kilo vermiştim,

şimdi takıldım bakalım şu 75 sınırını ne zaman aşacağım...

Günaydın güzeller :) Cumaya bir şey kalmadı, sıkı tutun rejimi.

Aslı fasulye kavurması fikri süper canım sağol. Ben turşusunun kavurmasını çok severim aslında ama haşlayıp yapmak aklıma gelmemiş bak.

Turşu bana çok sağlıksız gelir, çünkü super tuzlu..Hele de rejim yaparken o kadar su içip turşu yemek anlamsız bir durum..Ama tabi keske özgürce yiyebilseydik :)) Turşusunun kavurmasını ne yazık ki ben de cok severim ama bu sekilde de inan cok guzel oluyor..Hatta şöyle söyliim soganları ve sarımsakları biraz fazla kavur, hafiften yansın yani karamelize sogan gibi olsun o zaman cok cok daha guzel oluyor..Kesin yap tavsiye ederim sekerim afiyet olsun..

günaydın semilunacım

nasılsın???

dayanamayıp tartılıyorum hiç eksilme yok acaba regl dönemi bu kadar etkiler mi???

Tubacım regl dönemi yuzunden de olabilir, vucudun duraklama dönemine de girmiş olabilir..Stres yapmayıp devam etmen lazım sadece..Elbet vericeksin, bu hafta olmasa haftaya gidicek..Surekli her hafta 1er 2 ser kilo verebilecek olsak eriyip gideriz..Ama ne yazık ki bir sure sonra yavaslayabiliyor cnm..

günaydın semilunacım

nasılsın???

Sağol canım iyiyim. Aslı'da söylemiş regl dönemi de etkiler arada metabolizma da inat eder. Yapman gereken inatla devam etmek. Bazen mevsim değişimi bile etkiliyor. Bir de tartılıp eksilme görmeyip stres yaptığın zaman bile farklı hormonlar salgılanıyor. Cumaya kadar çıkma bir tartıya, bir de gülme ama kendi kendine ne güzel kilo veriyorum bravo ya falan de. Bende işe yaramıştı, beyin vücudu kandırsın bırak :34: İstersen tek gün sırf protein al yarın, cumaya moral olur.

kizlar motivasyonlar süper ben size eslik ederim demistim laptopun kablosunu almayi unutmusum kisitli giriyorum eve dönene kadar idare edeyim diye. insallah hepiniz cuma günü süper kilo vermis olursunuz

Back