Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Öncelikle hepinize selamlar ....
Ben hayli zamandır diyet yapmadım bu arada fazla salmışım kendimi 6-7 kg vermek istiyorum bu diyetin iyi olduğunu duymuştum forumun hepsini okuyamadım ama sizin yardımınıza ihtiyacım olan konu şu konu sahibi konunu başında su kaybından bahsetmiş bu diyete başlarsam kalıcı kilo veremeyecek miyim??

gününüz aydın olsun kızlar, nasıl gidiyor diyet?
ben bu haftaya +2 kiloyla başlıyorum:(
haklıymışsınız kızlar, hızlı verilen kilolar hemen geri geliyor.
uzun zamandır giremedim, şimdi geçmiş sayfaları okuyacağım, kim ne yapmış bir bakayım.

evet ya asli ve nuyo yok ayrica guidede ugramiyor artik

pericim geldim canım, misafirim vardı ve çok uzun kaldı, 8 yaşında çocukları var evlere şenlik, çocuk bilgisayarla uyudu resmen, yani bana sıra gelmedi canım.

kızlar, şimdi ben ne yapayım, biraz protein ağırlıklı mı beslensem çok üzülüyorum 2 kilo aldığıma.
yeni yıla 79 olarak girmek istiyorum. zormu, başarabilirmiyim?

gününüz aydın olsun kızlar, nasıl gidiyor diyet?
ben bu haftaya +2 kiloyla başlıyorum:(
haklıymışsınız kızlar, hızlı verilen kilolar hemen geri geliyor.
uzun zamandır giremedim, şimdi geçmiş sayfaları okuyacağım, kim ne yapmış bir bakayım.

Olsun canım, hızla alınan kilolar hemen rejime dönersen hızla gider yerleşmeden. Benim tavsiyem protein ağarlıklı beslen ama çok az yeme.

Öncelikle hepinize selamlar ....
Ben hayli zamandır diyet yapmadım bu arada fazla salmışım kendimi 6-7 kg vermek istiyorum bu diyetin iyi olduğunu duymuştum forumun hepsini okuyamadım ama sizin yardımınıza ihtiyacım olan konu şu konu sahibi konunu başında su kaybından bahsetmiş bu diyete başlarsam kalıcı kilo veremeyecek miyim??

Aramıza hoşgeldin, bu diyetle kalıcı kilo verebiliyorsun ama ilk haftalar birden çok fazla ve hızlı kilo verebiliyor insan, işte o ilk kaybın bir kısmı mutlaka su oluyor. Bir de bu diyet karbonhidrat kaçamaklarını pek affetmiyor.

Aslı'cığım oğluşuna çok geçmiş olsun. Hemen iyileşsin. Öksürüğe karşı benim kullandığım bir şey var ama oğlun izin verir mi bilmem. Ben çocukken yıllarca öksürükten uyuyamadım, sorunu çok sonra buldular. Gece uyumam için babannem yapardı. Bu tedavi değil tabi sadece öksürüğü kesiyor. Zeytinyağında karabiber yakıp, ılıtıp göğsüme sürerdi. Üzerine de tülbent koyardı. Gece çok rahat uyurdum, hala yaparım. Aklında olsun, bir de toz zencefili yemek ya da içeceklere az katınca tadı alınmıyor ama bağışıklığı güçlendiriyor.

nuyocum selam canim burda olduguna sevindim

2 kilo icin hic moralini bozma hemen diete döndügün icin cabucak gider ayrica bundan sonra kahvaltida ekmek yemeyip protein agirlili beslen diger ögünlerdede birinde istedigin et ve yesil salata, son ögündede mutlaka zeytinyagli, etli yada bol kiymali sebze yemeni tavsiye ederim

bu arada hepinize selam arkadaslar

bu sira benim canim tatli istiyor ve dukan tarif sayfasina bir göz atayim bize uygun tatli varmi dedim bir tane tarif denedim ve bayildim hic diet tatlisi gibi degil mutlaka denemelisiniz ayrica yapimida cok kolay benim kaselerim büyük olmasina ragmen 3 kase cikti hergün bir kase yiyebilirsiiniz mesela:34:

1.5 su bardagi süt
1 paket labne
2 kasik yogurt
tatlandirici

tencereye süt, labne ve tatlandirici koyup karistirarak bir tasim kaynatin sonra ocaktan alip icine yogurdu koyup hizlica karistirin daha sonra kaselere paylastirin hafif iliyinca buzdoabina koyup soguyunca yiyin ben tencereden iki kaseye koydum o sira aklima acaba tarcinli nasil olur diye düsündüm tencerede kalan karisimin icine biraz tarcin koydum karistirdim ve son kase tarcinli olsu oda muhtesemdi:56:

uffff ppericim harika :56:

özellikle benim şu an içinde bulunduğum regl dönemlerindeki tatlı krizlerinde işe yarayacaktır...
:56:

Slm ablalarım
Yarın tam anlamıyla diyetime başlıyorum.Bir sürü alışveriş yaptım diyetim için
Aldıklarımı yazayım sizinde onayınızı alayım
-Activianın çilek gevrek karışımlı yoğurdunu aldım 29kh
-form light mısır ve pirinç patlağı (bir pakette 33 kh 6 adetten tanesi 5.5 ediyo)
-form light tahıllı büskivi(bir pakette 37 kh 6 adetten tanesi 6 ediyo)
-form light kepekli büskivi(bir pakette 30 kh 10 adetten tanesi 3 ediyo)

Şimdilik bu kadar bakalım 1 hafta boyunca ne kadar kilo vericem :)

Slm ablalarım
Yarın tam anlamıyla diyetime başlıyorum.Bir sürü alışveriş yaptım diyetim için
Aldıklarımı yazayım sizinde onayınızı alayım
-Activianın çilek gevrek karışımlı yoğurdunu aldım 29kh
-form light mısır ve pirinç patlağı (bir pakette 33 kh 6 adetten tanesi 5.5 ediyo)
-form light tahıllı büskivi(bir pakette 37 kh 6 adetten tanesi 6 ediyo)
-form light kepekli büskivi(bir pakette 30 kh 10 adetten tanesi 3 ediyo)

Şimdilik bu kadar bakalım 1 hafta boyunca ne kadar kilo vericem :)

Canım bu aldıkların her ne kadar krbhidrat değerleri düşük de olsa bizim diyetimize pek uygun değil. Gün içerisindeki karbonhidrat hakkını sebzelerden, süt ürünlerinden karşılasan çok daha iyi olur. Bir de ne olursa olsun bu ürünlerde yapay şeyler var. Tam buğday ekmeği, denge light gibi krb değeri düşük bir ekmeği dikkatli olarak sabah kullnansan bunlardan daha iyi olur.

Canım bu aldıkların her ne kadar krbhidrat değerleri düşük de olsa bizim diyetimize pek uygun değil. Gün içerisindeki karbonhidrat hakkını sebzelerden, süt ürünlerinden karşılasan çok daha iyi olur. Bir de ne olursa olsun bu ürünlerde yapay şeyler var. Tam buğday ekmeği, denge light gibi krb değeri düşük bir ekmeği dikkatli olarak sabah kullnansan bunlardan daha iyi olur.

Okulda yemek için aldım ztn ablacım.Bir arkadaşım bu diyeti yapıyodu okulda bu şekilde besleniyodu.Şimdi birazcık amatörüm.Diğer hafta öyle yaparım artık.Tşk ederim ilgin için bi sorun olucak Uno denge lightın bir dilimin de kaç kh var ?

Okulda yemek için aldım ztn ablacım.Bir arkadaşım bu diyeti yapıyodu okulda bu şekilde besleniyodu.Şimdi birazcık amatörüm.Diğer hafta öyle yaparım artık.Tşk ederim ilgin için bi sorun olucak Uno denge lightın bir dilimin de kaç kh var ?

7.5 KARBON CANIM

bu arada
sabah peynir yarım dilim denge lıght 5 puan

öğlen 2 yumurta bir dilim denge lıght
7.5 puan

aralarda lıgh kola

Olsun canım, hızla alınan kilolar hemen rejime dönersen hızla gider yerleşmeden. Benim tavsiyem protein ağarlıklı beslen ama çok az yeme.

canım, proteinle besleniyorum, acaba yağsız protein mi alsam, daha mı iyi olur sence?

nuyocum selam canim burda olduguna sevindim

2 kilo icin hic moralini bozma hemen diete döndügün icin cabucak gider ayrica bundan sonra kahvaltida ekmek yemeyip protein agirlili beslen diger ögünlerdede birinde istedigin et ve yesil salata, son ögündede mutlaka zeytinyagli, etli yada bol kiymali sebze yemeni tavsiye ederim

söylediklerini yapıcam canım, kabızlık çektiğim günleri unuttum :17: sebzede tüketmem lazım

Back