Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

uffff ppericim harika

özellikle benim şu an içinde bulunduğum regl dönemlerindeki tatlı krizlerinde işe yarayacaktır...

tubasultan merhaba canım, gülmezsen birşey soracağım, sen bizim kelebek arkadaşımızsın değilmi?

Selam kızlar,
Diyetle beraber gecen sene yaptıgım gibi besibiryerdeme başladım bugun..
Uzun süredir içmiyordum, belki de o yuzden kilo veremiyordum..Bakalım etki edicek mi..
Cok sıkıldım aynı kiloda takılmaktan..
Semilunacım tarif super bir tarif..Keske oglum izin verse de yapsam, belki de biraz daha büyümesi lazım..
Şuanda herşeyi reddetme yaşında..Cok saol ama tatlım..
Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler bu arada..
Nuyocum selam, uzuldum kilo almana ama inan hepimiz aynı durumdayız..
Bak daha once de demiştim, ne olursa olsun bagırsakların icin akşam ögünlerine sebzeyi koymalısın..
Eminim kısa surede tekrar ulasıcaksındır eski kilona..Kilo oturmadan göndermek daha kolay cunku..
Hoggetcim hosgeldin aramıza, pericim de soylemiş ama dedigi cok onemli..
Bu diyette en önemli olay biz diyet ürünleri yemiyoruz.
Zaten yedigimiz salata ve sebzelerde KB var o yuzden sadece ordan almaya calısıyoruz KB degerlerini.
Paketle minik minik peynirler satılıyor mesela, onlardan goturebilirsin okula atıstırmak icin.
En azından bir dahaki hafta oyle dene kesin cok faydasını gorursun cnm..Kolay gelsin..

Bu arada ben de bugun yediklerimi yazayım size
Sabah
1 yumurta pastırma ve peynirle
Ara
1 avuc fıstık
Oglen
Yarım piliç, yeşil salata
Akşam
Zeytinyaglı bruksel lahanası
1 kaşık yogurt

Benim genel olarak beslenme tarzım bu zaten.
Oglen et ve salata cinsi birşey, aksam da bir tabak zeytinyaglı sebze..Sabah ekmek yemeyip onun yerine fındık fıdstık ceviz tuketmeyi tercih ediyorum.
Bilirsiniz Karatay diyeti de cok benziyo bu diyete ve onun da en cok onerdigi şey kuruyemişler.
Ekmek hic tuketmemek nedense Karatay kitabını da okuduktan sonra daha dogru geliyor..
En fazla yumurtadan sıkıldıgımda bir dilim wasa yerim kahvaltıda o kadar.

Hoşbulduk ablacım.Aslında haklısınız annemde dedi keşke sorup alsaydın diye.Birazda heves ettim sanırım neyse artk napalım
Yarın yiceklerimi ayarladım bile bakalım doyabilcekmiyiiim.Yediklerimi yazarım bende.Annemle birlikte yapıcaz hayırlısıyla verelim şu kiloları.Yarın pırasa yapıcakmış havuçlu pırasa kaç kh ederki ya?

slm kızlar...

yaklaşık üç haftadır 76,5 77 arası takıldım kaldım...

bayram haftası ve regl dönemimde işin içine girince bu durum bu kadar uzadı ve buna canım sıkılmadı desem yalan olur...

geçen haftalarda bu durum için pperi arkadaşım bir öneride bulunmuştu metobolizmanı şaşırt diye bugün bu tavsiyeye uydum

ve 50 kh ı geçtiğimi düşünüyorum yaklaşık 2 ay sonra ilk defa, bakalım şimdi hesaplayacağım kaç olmuş yarından itibarende

ilk başladığım günler gibi tüketeceğim inşallah faydası olur ilk hedefim olan 75 in altına inmek istiyorum artık...

evet bugün bakalım neler yemişim...

sabah
yarım dilim doğal ekmek : 6
şekersiz çay : 0
peynir : 1

öğlen
yarım tost : 12

ikindi
ton balığı : 0
salata : 3

akşam
tavuk suyu çorba : 0
salata : 3
2 yemek kaşığı peynirli makarna : 10 olsa

toplamda : 35 kh olmuş ama atıştırmalarım çok bugün
bunları bilerek yedim çünkü bünyemi şaşırtmak istedim
ve malum regl dönemi tatlı krizlerim ...

çikolata 1 yemek kaşığı kadar
1 kuru incir : 5
1 kuru kayısı : 5
3-4 badem : 2
3-4 fındık : 2
3-4 fıstık : 2
hmmm ve de lokum yedim bugün neredeyse 70 e yaklaşmışım yani ufff

ama artık yarına hazırım...

Ozaman yarın tam anlamıyla başlıyoruz artık kaçamaklar yok! Bu zamana kadar yaptık yaptık dobiş olduk şimdi çıtır olma zamanııı :)

Cok teşekkür ederim kesin yapcam o zaman ama diyet yapmak zor geliyor bana başlarsam da tam başlarım ve işime yararsa paylaşırım burda

kızlar akşam sade türk kahvesi 40 garam kadarda bitter yedim ama yemek yemedim dengelemişimdir diye düşünüyorum yarın tartılıcam size yazarım bakalım ne durumdayım

arkadaşlar bana düşmez aslında ama nacizane bence öğün atlamayın ve geçiştirmeyin

çünkü bu durumlarda beyin kıtlık olduğunu düşünüp daha fazla yağ depolarmış...

bence bu diyette benim anladığım kadarıyla yemek yiyerek zayıflanıyor ama kh değilde protein yiyerek...

sabah kahvaltısı
öğle yemeği ve
akşam yemeği

bence bunlar aksatılmamalı ara öğünleri ve atıştırmaları kaldırınca gayet güzel kilo verilebiliyor

ve mutlaka ve mutlaka kh almak zorundayız vücudumuzun kh a ihtiyacı var ama günlük 50 kh geçmemek şartıyla...

yoksa allah korusun bu diyet kötü sonuçlara gidebiliyor biz sağlığımızı bozmadan yararlı kh ve protein ağırlıklı beslenerek

kiloları atmalıyız...

haddimi aştıysam kusura bakmayın ama siz yemek yemedikçe sağlığınız bozulacak diye endişeleniyorum bunu belirtmek istedim

veee inanıyorum hepimiz yaza istediğimiz kilolarda merhaba diyeceğiz rabbimin izniyle...

kizlar benim diet haftaya cumaya kadar aksicak isyeri esimi baska sehirdeki firmaya göndermis haftaya cumaya kadar orda calismasi gerekiyormus bende esimle birlikte gidicem kalicagimiz otelde mutlaka internet vardir olmazsa laptopu götürüp diet yapamasamda size ordan eslik ederim

İyi geceler kızlar bir haftatdır topigi başından sonuna hatmettim aslında bildiğim bir beslenme şekli ama motive olmaya çalışıyordum daha önce 2-3 sefer başlayıp 1 haftada 3-4 kilolar verip sonrada et yemekten miğdem bulandığı için bırakmıştım bırakırkenki bahanem ay daha sağlıklı bir diyet yapayım et et ne böyle vs ... ama hiç bir diyetten sonuç alamıyorumki alacak kadarda sabretmediğimde bir gerçek yani velhasıl kelam yaklaşık 5 gün önce yine başladım Allah yardımcım olsun
Bu gün tartıldım sadece 500 gıram vermişim aslında normal çünkü en az günde 50 ünite tüketiyorum ...

Merhaba peri iyi geceler işine karışmak gibi olmasında aslında evdekinden çok daha rahat yürütürsün dışarda bu diyeti et yemekleri kebaplar salatalar vs ....

slm hanımlarrrr

diyet yapmak evde kolayda dışarıda zor...

sabah kahvaltıya gittim, yememek için resmen bin takla attım...

bir de küsüyorlar yemiyorum diye ufff başkalarına anlatmakta istemiyorum

söylemiyorum da diyetteyim diye...

hep evde kalsam çok rahat olacak ama oda pek mümkün değil...

Hoşgeldin canım,
Eğer daha önce ete çok yüklendiysen bıkman normal. Helinaslı adlı üyemizin menülerine dikkat et derim. Sebze yemeklerine de yer verdiğini göreceksin. O şekilde uyguladığımızda daha uzun süre ve sağlıklı devam ediyoruz. Ara sıra kendi tariflerimizi veriyoruz. Eski sayfalarda var. Tekrar yazarız yaptıkça. Onlar da lezzetli. Zaten sabah peynir, zeytin, domates, salatalık, yumurta, öğlen ızgara et salata, akşam kıymalıi etli bir sebze yemeği veya yoğurtlu sebze yemeği gibi planlandığında daha sağlıklı olduğu söylenen kalori rejimlerinden çok da farklı değil. Bizim artımız değeri sıfır olan şeylerle açlığımızı bastırıp gereksiz atıştırma yapmıyor olmamız, metabolizma da yavaşlamamış oluyor.

Ben gitmeden şart koşuyorum, et, yumurta, sebze yiyorum hamur işi yemiyorum, gelince küslük olmasın diyorum. Çok ısrar edene midemde sorun var hamur işi yemem yasak bir süre, ekşime yapıyor, sen de yapma da canım çekmesin diyoru, çok işe yarıyor

Evet canım ben de tahmin ettim izin vermeyeceğini :) Sen o çayı kendin mi hazırlıyordun, hazır mı alıyordun?

ben de midem de sorun var diyorum ki hakikatten de var...

ama işte ilk defa gittiğim yerdi bugün bayağı zorlandım yememek için...

çaya vurdum kendimi çok çay içince yediğimi düşündü de allahtan ısrar etmedi daha fazla...

Slm ablalarım bugün diyetimin ilk günü yediklerimi hemen söyliyeyim

sabah
2 dilim salam 1
1 dilim kaşar 1
1 dilim uno denge light 7.5
çay 0

toplam 9

öğle
ince sucuklu tost yedim kaç kh acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…