kızlar ya ben akşam yemeği olarak burger kingten 6lı chicken tenders ve 6lı tavuk kanat aldım bi güsel yedim bişi olmas diye ama eve gelince içime bi kurt düştü ya 0 değillerse diye bakıyorum sabahtan beri ama hiç bir yerde bulamadım kb değerlerini??? nolur içimi rahatlatçak bişiler söyliyin:)
merhaba canım, bu yediklerin galeta ununa bulanıp birde üstüne kızartıldıysa malesef yüksek karbonhidrat içeriyor. ama üzülme ilk başlarda herkes hata yapabilir zamanla neyin ne kadar kb. içerdiğini öğreniyorsun.
daha iyisi haşlanmış, ızgara yapılmış ve fırınlanmış olanlar. çünkü onların kb. değeri 0 oluyor.
yaaa(( o saman ben bugünü saymıyorum ve yiyorum :)) yarına yarışma varmış nasılsa. :) off ya ara öğünlerde ne yiyosunuz peki? çok zorlanıyorum ben aç kalmıyorum doğru ama işte şekersizlik ara öğünde yicek bişi bulamama zorluyo
Selintepecim merhaba,herkesin kandili mubarek olsun bu arada,konu başladığından beri konunun sessiz takipçisiyim,bir ara lahana çorbasından bahsettin ama sanırım daha sonra bu konuyla ilgili bir konuşma geçmedi.Lahana çorbasının karbonhidrat değeri kaçtır acaba?Ben biraz araştırdım ama pek birşey bulamadım.Eğer bu diyette yeri olursa müthiş olur çünkü çorbaların puanları yüksek bayağı
yav bende mi bi tuhaflık var anlamıyom nası 15-25 le günü bitiriyosunuz:)bu arada bugünü yaşanmamış kabul etmek istiyorum.yarım saat başı kapı çaldı açıyom helva cevizli fıstıklı.ooo.en son kapı çaldığın da eşim geldi o da kandil simidi getirmişklava nun için yaşanmadı bugün lmaz:
ayyy canim cektiiiihmmm olsada yesem valla :) aman ye be nolcak sanki bugünü yok say gitsin sabaha kadarrr yeee
SELINTEPE canim ben yarsimaya haftaya katilcam regl oldum bugün ondan $i$dim ben cünki kesinlikle Kb yok hic kilo veremedim diye sasiriyodum demek sismisim ondanmis insallah fisalirim hemencicik :)
ben geldim kizlarrr
tamamladim menümü yazayim:
sabah:
1 yumurta
peynir 1p
yarim dilim kepekli tost ekmegi 8p
1 tavuk salami
=9p
öglen:
dönercide= 1 tabak tavuk dönerli salata = 8p diyelim
icindeki hiyarli yogurt sosu 2p diyelim azdi cünkü
=10p
aksam:
2 kiraz 1p
3 catal un helvasi 4p ??
1 sütlü kahve 1p diyelim
kek hamuru 3 yk 6 puan diyelim
3 yk tavuk suyu corbasi 0p
ehh 30 diyelim iyi iyi
yarin icin cokkkkk heycanliyimmmmmmmm
ayyy canim cektiiiihmmm olsada yesem valla :) aman ye be nolcak sanki bugünü yok say gitsin sabaha kadarrr yeee
SELINTEPE canim ben yarsimaya haftaya katilcam regl oldum bugün ondan $i$dim ben cünki kesinlikle Kb yok hic kilo veremedim diye sasiriyodum demek sismisim ondanmis insallah fisalirim hemencicik :)
Aylin bravo beklediğimden az yemişsin akşam. Kek hamuru'nu anlamadım ama olsun. Pişmeden hamurdan mı kaşıkladın kız yoksa, Allah seni bildiği gibi yapsın e mi? :) Bazı menüler çok şeker yaa, üç nohut, bir sıkım çiğ köfte, 3 çatal un helvası (Venhar'ın kulakları çınlasın bu arada :))) Ama süpersiniz var ya, ben kendime hakim olamam bu kadarcıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?