selincim hesap 30 civarı demişsin.Hesabı sen yapmışsın teşekkür ederim.Merak ettiğim şey yoğurt miktarına bağlı demişsin. Bir küçük kase yoğurt yedim. Ama yoğurt çok mu riskli oluyor? Birde bu arada ben regl dönemimdeyim zaten 2.günü bitti. Kilomda buda etkili olur mu okadar ki? Bittikten ne kadar sonra tartılırsam normal ölçüyü bulurum. Bende pek etki etmez gibi geliyor regl durumu ama yine verdiğin bilgiye göre tartılayım ben.
iyi geceler kızlar muhabbetiniz bol olsun :) faydalı sayabileceğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum zaten biliyorsunuz da hatırlatim dedim :))
arada bize neden pirincin,makarnanın,ekmeğin,her türlü unlu mamülün yasak olduğunu sonunda anladım..sizlerle de paylaşayım..dr umuzun açıklaması:
Bu yiyeceklerin ortak özelliği çok kolay sindirilmesi ve kana hızla geçerek kan şekerimizi yükselten yiyecekler olmalarıdır. Kan şekerimiz hızla yükselince bunu engellemek için pankreas çalışır ve insülin salgılar.
Bu yiyecekleri ne kadar çok tüketirsek pankreasımız o kadar yorulur. Bizim esas amacımız da şişmanladığınız zaman yorulmuş pankreası bir süre dinlendirmektir.
Eğer tedavinin başından itibaren bu yiyecekleri yemezseniz pankreasınız dinlenir ve eğer siz diğer yiyecekleri bağırsakların sindirmesini sağlayabilirseniz pankreasınız güçlenir, böylece akşam yediğiniz tatlıyı, vücuda zarar vermeden etkisiz hale getirebilir. Zaten hepimizin tanıdığı ve sinir olduğu çok yiyen hatta tatlı da yiyen ve hiç kilo almayan kişiler vardır. Bunlar pankreası güçlü olan ve kan şekerini kontrol altında tutabilen , tatlı yediğinde onu kandan hızla temizleyebilen ve böylece kilo almayan kişilerdir. Belki siz de zamanında böyleydiniz ama pankreasnızı o kadar çok yordunuz ki sonunda işini göremez hale geldi ve sizin için yeterince çalışamadı. Sonuç ; vücudun enerji dengesini bozdunuz ve kilo aldınız.
bu arada belki okumuşsundur ben bundan daha önce bu diyetle 45 kilo verdim hem de 3 ayda hemen hemen. ve karbonhidratlarımı hep düşük tuttum. benim listelerimi takip edebilirsin.kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar...
Dünkü mönüm(17.06.2010)
Kahvaltı: 1 bardak limonlu yeşilçay,yarım salatalık,yarım domates,biraz peynir,3 zeytin
Öğlen: 2 yaprak marul,yarım salatalık,1 taze soğan,biraz peynir,2 kaşık taze fasulye
Ara: 4 kiraz
Akşam: 2 yaprak marul,yarım salatalık,biraz peynir, 1 bardak ayran
Toplam: 25 kb
yani canım bu yaptığın protein diyeti gibi de değil ki. proteini hesaplasan o da anca 25 çıkar. vücudunu çok zayıf düşürürsün böyle bence. baya sert bir diyet uyguluyosun kendine yazık benceGünaydın kızlar...
Dünkü mönüm(17.06.2010)
Kahvaltı: 1 bardak limonlu yeşilçay,yarım salatalık,yarım domates,biraz peynir,3 zeytin
Öğlen: 2 yaprak marul,yarım salatalık,1 taze soğan,biraz peynir,2 kaşık taze fasulye
Ara: 4 kiraz
Akşam: 2 yaprak marul,yarım salatalık,biraz peynir, 1 bardak ayran
Toplam: 25 kb
bu yediklerinle doyabliyorsan bravo sana
yani canım bu yaptığın protein diyeti gibi de değil ki. proteini hesaplasan o da anca 25 çıkar. vücudunu çok zayıf düşürürsün böyle bence. baya sert bir diyet uyguluyosun kendine yazık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?