- 4 Mayıs 2010
- 1.031
- 6
selincim hesap 30 civarı demişsin.Hesabı sen yapmışsın teşekkür ederim.Merak ettiğim şey yoğurt miktarına bağlı demişsin. Bir küçük kase yoğurt yedim. Ama yoğurt çok mu riskli oluyor? Birde bu arada ben regl dönemimdeyim zaten 2.günü bitti. Kilomda buda etkili olur mu okadar ki? Bittikten ne kadar sonra tartılırsam normal ölçüyü bulurum. Bende pek etki etmez gibi geliyor regl durumu ama yine verdiğin bilgiye göre tartılayım ben.
Canım, yoğurdun 250 gr'ında 12 değer görünüyor. Bu da bir bardak eder herhalde. Riski bence kişiden kişiye değişiyor çünkü ben yoğurdu ve ayranı çok tükettim, hesap kitap yapmadan. Bunu ancak deneme yanılma yöntemiyle anlayabilirsin.
Regl döneminde normalde vücut su toplar, ben iki kiloya kadar kilo alırım hep, hiç şaşmaz. Bunun her bayanda olması lazım ama bunun miktarı da mı kişiden kişiye göre değişiyor bilmiyorum inan. Bittikten bir gün sonra tartıldığımda kilo verip vermediğim belli olur benim, o yüzden sen de bitiminden bir gün sonra tartılıp sonra değerlendirmesini yap derim.