kizlar aksam misafirlige gidiyorum orda ne yiyebilirim hic bilmiyorum yaaa
sabah:
1 yumurta
peynir 1p
yarim dilim kepekli tost ekmegi 8p
1 tavuk salami
=9p
öglen:
dönercide= 1 tabak tavuk dönerli salata = 8p diyelim
icindeki hiyarli yogurt sosu 2p diyelim azdi cünkü
=10p
aksam:
8puan lik birsey bulurum...
bu arada 1,5 litre sekersiz hazir asitli limon syu ictim... cola light gibi sekersiz...
baya icmisim icim yaniodu, soguk soguk iyi gitti...
bugün tartildim 89 olmusum... dün 200gr daha azdim, yarin nolcek bakam
ben biraz önce komşunun getirdiği helvayı yedim:)
yiyeceğini biliyordum :)) boşver bugün kandil, Allah taksiratını affetsin :)) yedim diye bozma yeter bize.
kızlaaarr ben de geldim aranızaaa beni de alınnn:) pazartesiden beri kendimce uygulamaya çalışıyorum ama bu şekilde daha çok motive olurum diye düşündüm. ben aslında 1 marttan beri diyet yapıyorum. bu uğurda 2 diyetisyen değiştirdim. vücudum ısrarla kilo vermiyor. bakın 1 marttan bu zamana kadar sadece 3 kilo verebildim ki normal yeme düzenime geçsem kesin alırım onları da. umarım bu sefer bu diyer işe yarar ama bundaki korkum da sağlıksız olup olmaması bu rejimin. sürekli protein yüklemesi yapıyoruzsağlıksız şeylerden korkuyorum. ben mesela her sabah süt ve yulaf ezmesi yerdim yulaf ezmesinden sadece 30 k alıyomuşum bu arada direk ürünlerin üstünde gram diye yazan karbonhidrat değerine bakıcaz di mi? ben o şekilde yapıyorum da:)
bu sabah da açılışı simitle yaptım çok başarılıyım dimi? kafadan 25 alarak başladım güne:) öğlen de et ve yoğurt yedim. yoğurttan da bi 10 k aldım.sadece 15 k kaldı akşama kadar( bu durum beni strese sokuyo :)) hiç meyve yiyemiyorum mesela. o yüsden de çok sağlıksız gibi geliyo bana ya kafam çok karışık içim hiç rahat değil ama kilolarımı da vermek istiyorum bilemiyorum...
ay hiç güleceğim yoktukaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
az önce bi komşu daha getirdi etti 3. helva ama ben birini yedim.şaka bi yana eskiden olsa yani diet olayı olmasa hepsini yiyebilirdim valla:)kötünün iyisi diyelim benim diet olayı için:)bu arada tavuk burger 0 krbn mu değil mi hala net bişi diyen olmadı.benim adlığımda 100 gr için 9 krbn diyo
kızlar aranızda içli köftenin kb sini bilen varmı akşama arkadaş gönderecekmişde acaba ne yapsam yardım edin..
ben neler yedim şimdiye kadar hesaplarmısınz arkadaslar?
sabah bir uno sandvic ekmegi
beyaz peynir
yarım domates
ara: böğürtlen çayı
öğlen: piliç şiş
zero
ara: beyaz peynir bir dilim
ve lavache quirit ücgen peynir 1 tane (ceddar peyniri oluyor yanılmıyorsam ) bu peyniri cekmecemde tutuyorum işyerinde acıkırsam bir tane daha atarım eve gidene kadar
aksam: peynirli 2 yumurtadan yapılmıs omlet ve yogurt yemegi planlıyorum
ya bende kendimi hafif hissediyorum hissetmesinede tartida gözükmüyo ama duygularim hafifledi :) ruhum hafifledi sanki aslinda iyide bu diyet ben tam konsantre olup veremiyorum kendimi diyete insallah yarindan sonra 100% basliyacagim diyetda$larim benim canlarim bacilarim ayyy duygulandim yiki ben yalniz degilim bu konuda ooffooffff tavuk burgerlerde 9 birim yazio ona cok üzüldüm keske yazmsaydi iyi olurdu hemencicik $ip$ap pisiriver yiyiver
Kızlar ben kaçtım, gece girerim büyük ihtimal, hepinizin kandilini kutluyorum. Bol bol dua edelim bugün.
Selintepecim merhaba,herkesin kandili mubarek olsun bu arada,konu başladığından beri konunun sessiz takipçisiyim,bir ara lahana çorbasından bahsettin ama sanırım daha sonra bu konuyla ilgili bir konuşma geçmedi.Lahana çorbasının karbonhidrat değeri kaçtır acaba?Ben biraz araştırdım ama pek birşey bulamadım.Eğer bu diyette yeri olursa müthiş olur çünkü çorbaların puanları yüksek bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?