- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hoşgeldin, aylin gibi sen de nişanlanacaksın demek, Allah mesut etsin. Harikasın 20 kg. azmini gösteriyor. Nişana daha var vereceğinden eminim. Öğlen ve akşam menün çok az geldi bana, et seviyorsan 0 puanlılardan yemeyi dene doymuyorsan. Zaten yarış başladığında ne yiyenler daha rahat kilo veriyor göreceğiz. Cuma sabahı (yarın) tartılıp boy ve kilonu yazmayı unutma.
Bu arada kızlar, her gün ne yediğimizi yazacağız malum. Bunları yazarken muhakkak çörekotu, ketentohumu, bitki çayları, yeşil çay, elma sirkesi, içtiğimiz suyun miktarı, yaptığımız spor faaliyetlerini de yazalım. Unutmayın bu hepimize yol gösteren bir deneyim olacak. Müthiş sonuçlar çıkaracağımıza inanıyorum burdan.
50 k.h geçmek gerekiyor canım ama benim genelde 40-45 civarında kaldı üstüne çıkmadım henüz =)saol tülaycım tamam bakarım günlük sınır ne nekadarı geçmemeliyim
Venhar tabiki yememelisin canım helva tam bir karbonhidrat bombası olmalı kaydirigubbakcemile3tavuk burger 0 mı değil mi yaaaa sölesenizeeee:umursamaz:bir de komşular helva getirdi kandil için onu yiyim mi yemeyim mi onu da söleyinkaydirigubbakcemile3
hepinize hayırlı kandiller bu arada.ALLAH hakkınızda hayırlı olan bütün dualarınızı kabul etsin inş.
kızlaaarr ben de geldim aranızaaa beni de alınnn:) pazartesiden beri kendimce uygulamaya çalışıyorum ama bu şekilde daha çok motive olurum diye düşündüm. ben aslında 1 marttan beri diyet yapıyorum. bu uğurda 2 diyetisyen değiştirdim. vücudum ısrarla kilo vermiyor. bakın 1 marttan bu zamana kadar sadece 3 kilo verebildim ki normal yeme düzenime geçsem kesin alırım onları da. umarım bu sefer bu diyer işe yarar ama bundaki korkum da sağlıksız olup olmaması bu rejimin. sürekli protein yüklemesi yapıyoruz sağlıksız şeylerden korkuyorum. ben mesela her sabah süt ve yulaf ezmesi yerdim yulaf ezmesinden sadece 30 k alıyomuşum bu arada direk ürünlerin üstünde gram diye yazan karbonhidrat değerine bakıcaz di mi? ben o şekilde yapıyorum da:)
bu sabah da açılışı simitle yaptım çok başarılıyım dimi? kafadan 25 alarak başladım güne:) öğlen de et ve yoğurt yedim. yoğurttan da bi 10 k aldım.sadece 15 k kaldı akşama kadar ( bu durum beni strese sokuyo :)) hiç meyve yiyemiyorum mesela. o yüsden de çok sağlıksız gibi geliyo bana ya kafam çok karışık içim hiç rahat değil ama kilolarımı da vermek istiyorum bilemiyorum...
brchngcr cnm cizelgeni görünce tülerim kalkti....
neden diyeceksin.....
aklim 5 sene öncesine gitti :2:
14 yasinda tam 105 kiloydum ben..... ve 83e inmistim.....
cizelgen benziyor bu rakkamlara... gecmise gitti aklim...
bravo güzel vermissin canim...
gece okicam gecmisi... nezaman nisanin?
brchngcr .. demek boyun var veya vucudun kiloyu kaldırıyor senin canım.ben 74 kilo ve 171 boyda olmama rağmen hala 42 den geri düşemedim . bu konudada şanslısın bence ümitsizliğe kapılma yani..
selin diet yedigun 0 k. mı içecek bişey bulamıyorum
ben dünnnnn
sabah
1 yumurta 0
1 salatalık 4
yarım domates 3
1 dilim light ekmek 8
13 kiraz: 8
1dilim karpuz 4
haşlanmış tavuk 0
tavuk suyu çorba 1 kase yoğurt ve un için 7 diyelim
13 kiraz 8
off 42 olmuş şu kirazlar yaktı beni dün yaa o kadar güzellerki bıraksalar 1 kilo yerim tutuyorum kendimi
benim iştahım neden azalmıyor ya senağlama
aaaa bu ne cnm bi gün girmedim geçmişi okuyum dedim yeni bişi kaçırmayım die oku oku bitmiyo ne çok konuşmuşsunuz:dilcikar:
dün yediklerimi hatırlamıyorum:) ama 65 civarı felan dı kbn değeri.eşime 6 sayfa çıktı aldırdım iş yerinden besilerin krbn değerlerinin yazdığı.bi de tam açıklığa kavuşmamış tavuk burger 0 değer mi değil mi.bugün ise şu ana kadar,
1 adet max(14 krbn)
1 domates (6 karbon)
2 adet peynirli yumurta (1 krbn)
1 dilim ekmek (7,5 krbn)
şimdilik böle akşama 60 bulurum kesin yine.ama sıkmıycam kendimi başlarda o kadar.çünki bu kadarı bile şimdilik başarı sayılır benim için