Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

pericim telafi etmişsindir, üzülme.
keşke senin kilonda olsaydım,kilomdan dolayı iyice umutsuzluğa kapıldım, çok uzun yolum var, çok kilom var
insanlar kilomla ilgili konuşunca sinirleniyorum ama haklılar

canim öncelikle yapman gereken etrafindaki kisiler icin su ondan sonrada sakin umutsuzluga kapilma diet sabir isi ve biz bunu birlikte basaracagiz ilk diete basladigimda bende ayni seyi düsünüyordum bu diet yap yap bitmez diye ama bak yolun yarisina geldim yeterki pes etme en önemlisi bu o zaman ömür boyu bu kilolarla yasamayi bilerek kabullenmek olur

Son düzenleme:

haklısın canım, pes etmemek lazım, teşekkür ederim.

merhaba herkese...

bugün ev işleri dolayısıyla ancak girebildim nete..

semilunacım eline sağlık tablomuz için...

ppericim merak etme telafi etmişsindir bir günlük kaçamakla sanırım çok fazla kilo alınmıyor zaten vücut az yemeğe alışınca fazlasını mide kabul etmiyor

dün yediklerimi yazamadım şimdi telafi edeyim...

sabah
yarım domates
yerım salatalık
kaşar ve beyaz peynir
2 yada en fazla 3 tane parmak patates dilimi

öğlen
yarım lavaşın içinde kaşar ve çeyrek domates
kuru incir

akşam
3 yemek kaşığı çorba
1 porsiyon kıymalı patlıcan oturtma
salata

bugüne gelince

sabah
kaşar eritme
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
yarım lavaş
kaşar
çeyrek domates

akşama da ton balıklı salata

bugün sanırım kh fazla yüklendim lavaş yüzünden gerçi aradım bulamadım kaç kh
ama ben tedbirli davranayım yinede bilen arkadaşlar varsa yazabilirlerse çok sevinirim bu arada...

kızlar merhaba.bugün de iyi geçti ama suyum az biraz yatana kadar telafi ederim inşallah.
sabah omlet çay biraz peynir
öğle 4 tavuk burger biraz hindi eti
1 kase yoğurt
akşam kızarmış sarımsaklı tavuk

bugün fena ödem var bende bacaklarım şişti inşallah cumaya kadar iner.

kelebekcim lavasin kb degerini bilmiyorum ama sonucta zararli kb:26: ama diger yiceklerin güzel lavasi protein ile yer degistir derim nacizane

bu topiğin 448 inci sayfasında lavaşın değerini 5 kh olarak buldum kızlar ama kepekli lavaş yazıyor...
çok fark eder mi acaba???

ppericim canım sağol tavsiyelerin için bende dediğin gibi yapmaya gayret ediyorum
ama hafta sonu markete gidemedim evde protein namına birşey bırakmamışım
bugün doldurdum dolabı protein ve yararlı kh lara devam hep beraber
senin desteğin ve yazdıkların bana moral ve motivasyon oluyor çok sağol ...

Son düzenleme:
kelebekim bu tip kaçamaklar sabah olursa çok zarar vermiyor tatlım.geçmiş sayfalarda özellikle selinin paylaşımları yoluna ışık tutsun.ben dönüp okuyorum sık sık

rica ederim canim böyle düsünmene sevindim
5 kb ise cok degil ama ne kadarinda ona dikkat et canim bu tür yiceklerde miktar önemsenmeli

Günaydın kızlar, dün ben çıktıktan sonra etmişsiniz muhabbeti :))
Aldante ne zamandır görünmüyordun. Umarım iyisindir. Seni listeye ekleyeyim mi yoksa başka bir rejime mi geçeceksin ?

Ben dün bütün gün iyiydim. Sabah ve öğlen salam, peynir yedim sadece. Akşam da biftek yedim. Büyüktü ama saf et sonuçta. Ama gece 3-4 tane serçe parmağım kalınlığında yani incecik yaprak sarma yedim dolapta görünce (

Bunu yapan insanların hiç bir şekilde iyi niyetli olduğuna inanmıyorum ben. Benim çevremde de var bu tipler. Ben kimseye söyleyemem böyle şeyler ya. İnanamıyorum bazen. Sanki kilolu insan kilolu olduğunu bilmiyor da onlar söyleyince mi anlıyor. Evet biliyoruz size ne? Üstelik birileri konuştukça daha çok sinirimiz bozuluyor ve daha çok yiyoruz. Bana annem bile kızım yeme derse 3 kat fazlasını yemek geliyor içimden. Canım sen perinin dediği gibi kulağını tıka bu tarz insanlara. İnsan durup dururken karşısındakini kırıyorsa onunla ilgili çekemediği şeyler vardır inan

Canım ödemin en iyi ilacı daha çok su içmek, aklında olsun. Bir de maydonozu demleyip içersen de işe yarıyor. İçinde kiraz sapı olan hazır bitki çayları da iyi.

merhaba canım, çok haklısın, bende sinirlenip daha çok yiyorum ama yine kendimi cezalandırıyorum, elimde olan birşey değil, o an gözüm hiçbirşeyi görmüyor ve direk yemeğe saldırıyorum.
neyse toparlandım zaten, tam hız devam ediyorum.

benimde su içmem lazım, günde sadece 1 lt su içiyorum, kilo vermemde yavaşladı zaten.

benimde su içmem lazım, günde sadece 1 lt su içiyorum, kilo vermemde yavaşladı zaten.

benimde hic su icme aliskanligim yoktu saolsun aslinin israri ile basladim yine cok icemiyorum ama baslangica göre cok iciyorum sayilir

benimde hic su icme aliskanligim yoktu saolsun aslinin israri ile basladim yine cok icemiyorum ama baslangica göre cok iciyorum sayilir

Su hayattır bayanlar. İçtiğimiz hiç bir şey suyun yerini doldurmaz. Çoğu nedensiz ağrının yeterince su içmemekten olduğunu biliyor musunuz. Cildimizin de genç kalmak için suya ihtiyacı var kremden çok. Kendinize güzel bir cam şişe ya da sürahi alın. Her gün o sişe ya da sürahideki su bitecek diyerek başlayın. Gittikçe keyfine varıp su içmeden yaşayamacaksınız. Alışveriş yaparken, gezmeye çıktığınızda çantanızda ufak şişe su bulundurun. Acıkma hissi de susamakla karıştırılıp su içmek yerine sizi yemeğe yöneltebilir. Önce su için. Sürahinize dilim limon, elma, portakal, taze nane gibi sevdiğiniz bir şeyler ekleyin. Hem görüntü, hem de koku güzel olur ve çekici gelir.

haklisin canim. ben hazir su aliyorum siseler 1.5 lt kendimi sartlandirmistim onu mutlaka bitirmeliyim diye baslangicta gün icinde onu bitirmek zor geliyordu ama simdi rahat bitiriyorum bazen 2 lt bile yaptigim oluyor ama her zaman degil:26:

kızlaaarr... ya ben ne zamndır giremiyorum netee..diyetede ara verdim düğün telaşı koşuşturma derken hiçbişey yapamadım ne bulduysam yadim ama verdiğim 1 kiloyuda geri almadım,halaa 63üm! yarın yeniden başlıyorum bakalım neler olacak...

Zararın neresinden dönersen kardır canım. Zaten koşturmacada kilo da almamışsın. Kaldığımız yerden devam o zaman

geri almamis olman cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…